X

Deputatul Matei Dobrovie despre ideologia de gen din educație: „școala românească trebuie să formeze, nu să deformeze caractere”

„Strategia de educație parentală lansată de Ministerul Educației a fost o încercare profund nocivă de a impune părinților și copiilor o agendă ideologică, potrivit căreia familia tradițională și morala creștină sunt perimate și trebuie înlocuite cu ideologia de gen.

Aceasta este o formă de corupție morală care încearcă să bulverseze copiii care încă nu au discernământ, prin propagarea ideii că sexul este un construct socio-cultural, și nu o realitate obiectivă biologică, iar fiecare poate fi ce vrea. Denaturarea libertății duce însă la o înrobire a omului, a persoanei, creație unică a lui Dumnezeu, față de simțuri. Reducerea la instinctele primare, eliminarea moralei creștine, a memoriei, a oricăror repere identitare legate de strămoși, slăbirea familiei duc toate la diluarea persoanei, care devine controlabilă, exact ce-și doresc pro-regresiștii neo-marxiști.

În loc să se ocupe de problema copiilor care se culcă flămânzi, de școlile care au toaletă în curte sau nu au autorizații de securitate la incendiu, de copiii care suferă de pe urma plecării părinților la muncă în străinătate, guvernul PSD-ALDE intenționa să arunce nu mai puțin de 65 de milioane de euro pentru îndoctrinarea forțată a 2.500.000 de părinți și să introducă ideologia de gen. Nu putem accepta așa ceva!”, a declarat Matei Dobrovie pe contul său de Facebook.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Transgender
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

7 comentarii

 1. Mare este gradina Ta, Doamne!

  Altceva nu stii sa spui atunci cand citesti un text aproape duhovnicesc scris de un om evident dus la biserica (chiar daca nu l-a scris el, totusi are meritul de a-l fi preluat) dar care face parte din … USR adica cel mai progresist si securist partid care s-a opus deschis Referendumului, incurajeaza teoria de gen, nu scapa nici o ocazie din a promova globalismul (s-a opus la legea off-shore pe motiv de saracele multinationale) si prezinta o mentalitate toxica in tot ce fac …

  Desigur ca n-a scos un cuvant pe tema Pactului pt Migratie, va vota pt legea vaccinarii etc etc

  Asta arata o data in plus zapaceala care este in mintea oamenilor care si-au pierdut reperele morale. Mai au din cand in cand momente de luciditate in care reusesc sa scrie sau macar sa preia texte care marturisesc Adevarul insa asta mai mult ca sa le creasca puterea de inselare.

 2. Și în comentariul dvs, Magda, este o ,,zăpăceală” de teme. Omul acesta se referă la ideologia de gen din educație, dvs. îi dați înainte cu globalismul, multinaționalele, legea vaccinării etc etc. Sau vă deranjează că se evidențiază aspectul că ,, guvernul PSD-ALDE intenționa să arunce nu mai puțin de 65 de milioane de euro” în acest scop, neglijând probleme dureroase, cum ar fi situația copiilor ,,care se culcă flămânzi”, ,,care suferă de pe urma plecării părinților la muncă în străinătate,, etc etc. Cât despre puterea de înșelare, stați liniștită. Nici măcar Dragnea cel Pervers nu mai poate să prostească poporul român. Oricum, există un final pentru toate, chiar și pentru escroci.

  1. Da, ma deranjeaza lipsa de consecventa. Punctual, pe tema educatiei, abordarea este perfecta dupa cum am si spus insa in ansamblu vedem ca mesajul vine … dintr-o zona intunecata. Si atunci imi permit sa cred ca este doar un cantec inselator de sirena.

   Avem nevoie de oameni verticali care reusesc sa inteleaga in ansamblu ce se intampla nu sa ne pacaleasca cu un adevar ca sa ne conduca spre 10 greseli.

   @Ionut

   Daca este fost deputat atunci e altceva. Poate ca si-a dat seama de mlastina in care se afla si a iesit din ea. Cinste lui. Atunci inseamna ca titlul articolului este inselator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.