X

ING se pregăteşte să devină o bancă digitală. Din 2019 va introduce contul 100% online

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

ING Bank, sucursala locală a grupului olandez cu acelaşi nume, lucrează în prezent la introducerea funcţionalităţii de deschidere a unui cont bancar 100% online pentru persoanele fizice prin intermediul platformei de internet banking, serviciul urmând să fie disponibil anul viitor, a declarat Robert Anghel, head of mobile payments în cadrul ING Bank România. 

„Următoarea funcţionalitate pe care o vom introducere va consta în po­si­bilitatea deschiderii unui cont 100% online. Vrem să oferim clienţilor posi­bilitatea de a avea o relaţie 100% digi­tală cu banca“, explică Robert Anghel. Tot­odată, Vlad Stănilescu, head of digi­tal channels, spune că obiectivul ING este de a crea „o bancă într-o aplicaţie“.

Serviciul de deschidere a unui cont 100% online este disponibil din luna decembrie a acestui an la BCR, cea mai mare bancă locală după active. În timp ce ING lucrează la această funcţio­na­litate, BCR lucrează la introducerea plă­ţii cu mobilul, serviciul care este dis­ponibil la ING din vara acestui an şi care s-a bucurat de o „rata spectacu­loasă“ de adopţie, potrivit reprezen­tanţilor ING Bank.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button