X

Un nou protest anti-migrație, Duminică, 16 decembrie. Dovada că ONU urmărește completarea golului lăsat de demografia Europei

Cine poate, să participe! Cine nu poate, să răspândească știrea!

Duminică, 16 decembrie 2018 între orele 15:00 – 19:00, va avea loc al treilea marș de protest împotriva colonizării României cu populații străine pe traseul Piața Victoriei-Universitate-Unirii-Parlament

ROMÂNII PLECAȚI, ÎNLOCUIȚI CU IMIGRANȚI?

Știați că… foarte curând, România se poate umple de imigranți?

Stăpânirea politică a României, adică PSD și Iohannis, în secret, fără nicio consultare populară sau parlamentară, ne-au făcut părtași la Pactul pentru Migrație de la Marrakesh, semnat în 10 Decembrie. Dar stați, că nu se termină totul aici!

Statele Unite, Australia, Elveția, Israel, Austria, Italia, Polonia, Ungaria, Bulgaria și alte țări au refuzat acest Pact care practic ar anula suveranitatea fiecărui stat semnatar și ar deschide calea celei mai mari migrații din istoria omenirii către Europa, din lumea africană și arabă.

Țările UE din jurul nostru NU au semnat. Asta înseamnă că România devine țintă pentru întreaga rută de migrație prin Marea Neagră.

Inundarea țării cu sute de mii de imigranți, preponderent musulmani și africani însemnă colonizare. Iar asta duce la: creșterea infracționalității (a jafurilor, a violurilor, a crimelor etc), distrugerea economiei, colapsul sistemului medical, pierderea culturii și identității noastre naționale iar în final distrugerea viitorului tău!

Cum își apără alți oameni politici țara:

„Nu vom semna un document care cedează suveranitatea noastră. Nu vom permite unor organisme nealese democratic să ne dicteze nouă, poporului australian!” – Peter Dutton, Ministru, Australia.

Ei bine, ai noștri (trădători) au semnat. Noi nu le permitem! Ne adunăm pentru a opri ratificarea acestei infamii!

După ani de zile în care s-au luptat și s-au contrazis la fiecare pas, Klaus Werner Iohannis – Președintele României și Guvernul au reușit (în mod curios nu?) să se pună de acord! Nu pentru vreun proiect viabil, nu pentru bunăstarea noastră ci pentru distrugerea țării. Și au făcut-o așa cum se fură caii, pe fulgerătură, la drum de seară: fără opinie publică, fără Parlament, fără presă!

V-a întrebat cineva? Ați văzut vreo dezbatere sau emisiune pe tema asta?

Milioane de români au plecat din țară datorita condițiilor grele, iar guvernanții noștri, în loc să facă din România țara în care să se întoarcă frații noștri, vor să o ocupe, umplând-o cu hoarde de imigranți (tineri, sănătoși și fanatici și nu niște refugiați vulnerabili).

Urmările acestui Pact:

 • Încălcarea flagrantă, pe față, a Constituției României – Art. 3: “Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populații străine”;
 • Pierderea suveranității țării – străinii vor decide cine și câți vor veni peste noi;
 • Anarhie socială și terorism – realitatea arată că absolut nicio țară care a primit mase mari de imigranți din Africa și Orientul Mijlociu nu a scăpat de aceste probleme. Infracționalitatea (proteste violente, legea Sharia, violuri, incendieri, devastări etc) a crescut dramatic în aceste țări. De exemplu, Suedia a devenit, dintr-un model de civilizație, o a doua „capitală” a violurilor din lume (raportată în sondaje imediat după Africa de Sud);
 • Distrugerea economiei și colapsul sistemului de ajutoare sociale – realitatea arată că doar un procent infim din acești imigranți muncesc, restul trăind din ajutoare sociale. Plata acestor ajutoare îți va fi impusă ție și alor tăi!
 • Colapsul sistemului nostru medical – care nu poate face față nevoilor actuale ale populației românești și cu atât mai puțin unui aflux de imigranți.

Ultima șansă ca noi să împiedicăm această infamie este ca România să respingă Pactul pentru Migrație pe 19 decembrie, în cadrul Adunării Generale ONU.

Haide și tu cu noi să le arătăm că nu ne cedăm țara! Vino Duminică în Piața Victoriei, la ora 15:00, la startul Marșului de protest!

NU IȚI CEDA ȚARA FRATE! Hai la Marșul de protest!

ONU confirmă că rolul Pactului pentru Migrație este umplerea golului lăsat de demografia Europei

Sub generoasele drepturi ale migranților se ascunde dorința de a aduce milioane de persoane din Africa și Orientul Mijlociu pentru a se înlocui deficitul de populație din Europa.

Iată că în sprijinul acestor afirmații vine chiar secretarul general al ONU, Antonio Gutteres. După semnarea pactului, secretarul general al ONU a spus că țările dezvoltate au nevoie de migranți, tocmai din cauza infertilității băștinașilor.
„În multe locuri unde fertilitatea este în scădere și speranța de viață crește, economia va stagna și oamenii vor avea de suferit în absența migrației. Este evident că țările cele mai dezvoltate au nevoie de migranți pentru un spectru larg de roluri vitale, de la îngrijirea persoanelor în vârstă la prevenirea colapsului serviciilor medicale”, a accentuat Antonio Guterres, citat de Agepres.
În document se afirmă că „Migrațiile fac parte integrantă din globalizare, legând între ele societățile unei aceleiași regiuni și o regiune de alta și făcând din noi toți țări de origine, de tranzit și de destinație”, mai afirmă documentul. „Grație acestui demers global, contăm să facilităm migrațiile sigure, ordonate și regulate, reducând incidența și repercusiunile negative ale migrației ilegale, datorită cooperării internaționale și ansamblului de măsuri propus în prezentul Pact global”, adaugă textul menționat.
„Migrația nu ar trebui să fie niciodată un act disperat. Atunci când este cazul, trebuie să cooperăm spre a răspunde nevoilor migranților în situație de vulnerabilitate și să rezolvăm problemele care se pun. Trebuie să acționăm concertat pentru a crea condițiile care să permită comunităților și indivizilor să trăiască în securitate și în demnitate în propria lor țară”, pledează documentul.
Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Refugiați
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

10 comentarii

 1. Da e ceva firesc pana la urma. Din Romania au emigrat milioane. De ce sa nu primeasca si Romania niste milioane de suflete?
  Atata timp cat sunt milioane de romani care traiesc in alte tari UE nu poti sa te opui cu ipocrizie ca nu primesti migranti.

  1. @ George

   Nu e nimic firesc in a-ti parasi tara natala. Si romanii si ceilalti emigranti care se intentioneaza a le lua locul, fac parte dintr-o schema bine gandita, dintr-un plan, cu un anumit scop.

   Romanii nu au plecat in alte tari pentru ca e trendy sa-ti parasesti tara. Au plecat la munca, pentru ca aici in Romania li s-a luat acest drept. Pana in `92 nu se vorbea de somaj in Romania. Toata lumea avea loc de munca.

   Stiu, dupa felul cum gandesti, din punctul tau de vedere, acestea sunt doar teorii ale conspiratiei.

   E rau sa traiesti asa in uitare si in ignoranta, fara sa-ti pui anumite intrebari. Tu si cei ca tine sunteti de compatimit. O sa primiti ceea ce va doriti cel mai mult: spitale in loc de catedrale, cu varf si indesat, de o sa va iasa pe nas si pe urechi si o sa aveti o tara ca si afara din plin: sodomie si ghiveci pana la loc comanda.

  2. Problema nu se rezuma la „niste milioane de suflete”. Peste un miliard de arabi si africani ar vrea sa ajunga in Europa si daca cateva milioane primesc cetatenie si drept de vot atunci politicienii le vor cumpara voturile promitandu-le mai multe beneficii si migratie si mai libera, si asta nu se poate termina decat cu razboi civil.

  3. Ti se pare normal sa inlocuiesti populatia Europei cu africani, asiatici sau arabi??? Te rog gandeste-te bine la raspuns. Daca Romania nu va mai fi locuita de romani ci de africani se mai poate spune ca este Romania? Daca iei toata populaia Suediei si o trimiti in Somalia, iar pe toti somalezii ii transplantezi in Suedi… se mai poate spune ca Suedia este Suedia? E pur si simplu genocid si epurare etnica. Romanii care au emigrat in afara au facut-o pe banii lor si nu au primit nimic de la statele respective fara munca si contributii la bugetul statului. Acesti noi refugiati primesc de toate fara sa contribuie nimic. Practic europenii muncesc, platesc taxe si isi sponsorizeaza propriul genocid. Populatia asa-zis alba este o minoritate pe planeta..suntem 8-10% din populatia globala. Ti se pare normal ca oamenii albi sa devina minoritate etnica pe propriul lor continent…desi suntem deja o minoritate pe planeta asta???

 2. „În multe locuri unde fertilitatea este în scădere și speranța de viață crește, economia va stagna și oamenii vor avea de suferit în absența migrației.”
  Evident nici prin cap nu le-ar trece sa stimuleze natalitatea, lucru foarte simplu si lipsit de orice complicatii.
  https://www.reuters.com/article/us-germany-budget-migrants/germany-sees-migration-related-spending-of-78-billion-euros-through-2022-report-idUSKCN1IK0EG
  Cam o mie de euro de la fiecare cetatean german, bani pe care-i puteau folosi sa-si creasca proprii copii.

 3. Nu o sa reusim cu proteste, pentru simplu fapt ca ei se asteapta la asa ceva si sunt pregatiti sa contracareze prin diverse forme. Asta nu inseamana sa nu mergem la protest. Dimpotriva.

  Dar se impune sa schimbam foaia: PLANGERI PENALE. MULTE PLANGERI PENALE.

  Invocam incalcarea Constitutiei si acuzam ca e o fapta cu mult timp in urma premeditata, iar ca dovada, recensamantul atipic din 2011, unde s-au cules date inclusiv legate de spatiile locative, cati cetateni romani au plecat cu gand sa nu mai revina, tot tot tot.

  Poate ne ajuta cineva cu editarea unei plangeri penale in care sa fie mentionati nominal persoane si institutii, care au dat gir unei astfel de fapte de tradare. De asemenea, sa fim indrumati cu depunerea plangerilor penale si cu toata procedura completa.

  Personal, eu sunt dispus sa dau curs acestui demers. Sunt convins ca nu as fi singurul. Am sa depun plangerea penala fara nici o frica si nici o strangere de inima.

  Nu stiu ce soarta a mai avut plangerea penala impotriva misnistrului Tudose a domnului Chirila, dar probabil din cauaza ca a fost un caz singular, a fost usor de tras pe dreapta si musamalizat.

  Eh, cand ai sute, mii, sau zeci de mii de plangeri penale, e mai greu. Le cam umpli sertarele si le cam dai de lucru.

  1. Te susțin și eu vreau să depunem plângeri penale dar trebuie să ne strângem mai mulți,eu spre exemplu nu știu unde trebuie să depun plângerea și care este demersul legal

 4. Si cand te gandesti ca vor da iama in Europa..
  Focarul Ebola din Congo începe să aibă consecințe grave
  În doar cinci luni, de la apariția primului caz de ebola din regiune, se estimează că decesele sunt de 275 de oameni , în schimb, în ​​total, sunt aproape 500 de persoane. O situație care creează o panică și o teamă suplimentară în Kivu de Nord, în special în zona Beni. Orașul, pe lângă faptul că este ținta milițiilor islamiste, este, de asemenea, epicentrul noii epidemii de ebola.
  http://www.occhidellaguerra.it/l-epidemia-di-ebola-nel-congo-inizia-ad-avere-serie-conseguenze/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.