X

Video interviu cu Emmanuel Macron: “Sunt într-o misiune care are și o dimensiune spirituală”. Cărui zeu i se închină?

https://www. youtube.com/watch?v=sGyLsrtY3Mw

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Interviu realizat in septembrie 2016

Reporter: Sunteti in misiune?

Macron : Da

Asa consider.

Eu nu (urmaresc sa) fac o cariera.

De altfel, niciodata in viata mea nu am dorit sa fac cariera.

Am urmarit diverse obiective, am cautat sa inteleg, sa invat, sa reusesc diverse lucruri (obiective), sa duc lupte. Cred ca niciodata nu am avut sentimentul ca fac cariera si de cand am intrat in lumea politica…

…….. traiesc lucrul acesta ca pe o misiune.

Reporter: Exista o dimensiune spirituala?

Macron : Exista una.

Si in orice caz……. convingerea ca exista (inghite in sec) o transcendenta … ceva ce depaseste…. care va depaseste… care v-a precedat si care va ramane

Stim despre el ca:

ROTHSCHILD, in spatele ASCENSIUNII fulminante a lui Emmanuel Macron. Acum trei ani se plimba cu bicicleta pe plajă, iar acum este la un pas să ajungă la Palatul Élysée

Iar tot ceea ce a facut pana acum ca presedinte al Frantei se incadreaza in agenda illuminati. Deci nu se inchina lui Dumnezeu.

Carui zeu i se inchina?

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Sigur că este intr-o ”misiune”! Chiar numele lui spune despre misiunea de înșelare pe care și-a asumat-o! Una dintre omiliile Sfântului Ipolit, episcopul Romei, martirizat pentru credința în Hristos la mijlocul veacului al doilea, spune așa: ”Asadar fiecare va trai dupa voia sa proprie. Copiii vor ridica mana impotriva parintilor lor, sotia isi va preda sotul autoritatilor spre a fi omorat, iar sotul isi va trimite sotia la tribunal pentru a fi judecata. Stapanii se vor purta inuman cu robii lor (in limbaj modern, este vorba de sefi si subalterni), iar robii (subalternii si functionarii) vor arata nesupunere fata de cei ce ii conduc. Nimeni nu va mai cinsti parul alb al celor in varsta si nimanui nu ii va mai pasa de soarta celor tineri.

    Bisericile lui Dumnezeu vor ajunge ca niste case de rand si se va generaliza o stare de decadere la nivelul tuturor bisericilor locale. Sfintele Scripturi vor fi dispretuite si pretutindeni vor fi can­tate cantecele diavolului. Pamantul se va umple de pornografie, curvii si calcarea juramintelor facute cu diverse prilejuri. Toate acestea vor fi urmate de magii si preziceri nenumarate, care vor domina viata asa-zisilor crestini. Din randul lor se vor ridica falsii profeti si apostoli, sarlatani, oameni care ii vor strica pe ceilalti, raufacatori, mincinosi unii fata de altii, curvari, jefuitori, lacomi, barfitori, oameni plini de ura.

    Pastorii Bisericii vor ajunge ca lupii. Preotii vor imbratisa minciuna. Monahii vor pofti bunurile lumii. Conducatorii nu ii vor mai ajuta pe saraci pierzandu-si bunavointa si compatimirea. Judecatorii vor calca in picioare dreptatea celor in cauza si, orbiti de daruri, vor deveni nedrepti.”
    Eu mă înspăimânt citind aceste rânduri! Necredincioșii spun că aceste păcate există de când a fost creat omul, și da, se poate să fie adevărat, dar niciodată n-au copleșit omenirea atât de mult!
    Pe fondul acestei stări de fapt, apar falși salvatori, cum este și acest Macron, vândut elitelor Ocultei Mondiale satanice! Singura noastră opțiune este să rămânem în Hristos, în Duhul și-n Dumnezeu tatăl, de unde avem singura cale de scăpare din Iadul care a devenit pământul locuit!
    https://www.youtube.com/watch?v=Bcv_xOCbdFI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button