X

În București se va introduce plata cu cardul pe autobuz și tramvai și va costa mai mult

Societatea de Transport București are în plan să introducă o nouă metodă de plată pentru călătorii – cea cu cardul bancar, deși la un tarif mai mare. 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Astfel, bucureştenii nu vor rămâne cu prea multe motive să nu achite călătoriile, deoarece nu vor mai fi condiţionaţi de prezenţa unui card cu titluri de călătorie.

Plata călătoriei ar urma să fie posibilă cu cardul direct la aparatele portocalii din interiorul mijloacelor de transport STB.

Însă, la fel ca în cazul în achitării prin SMS, plata cu cardul bancar va costa mai mult.

„Actuala conducere a STB discută introducerea acestei facilităţi de plată. Discuţiile sunt avansate şi, cel mai probabil, plata cu orice card bancar va fi introdusă în primele luni ale anului viitor. Preţul unei călătorii achitate cu cardul bancar va fi mai mare, ca şi în cazul achitării călătoriei prin SMS”, au declarat reprezentanţi ai STB.

Această nouă modalitate de plată ar face parte dintr-un plan al STB privind creşterea calităţii serviciilor oferite.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Cresterea calitatii serviciilor nu inseamna pentru ei sa vina autobuzul la intervale decente ca sa nu circuli ca sardeaua, sa nu ai sauna gratis vara, sa nu iti inchida usa in nas etc etc doar sa castige ei mai mult. In felul asta probabil ca o sa mai scape si de vanzatorii de la chioscurile unde incarci cardul.

    1. asta nu e un argument bun, cardul e periculos din cu totul alte motive, pe care Parintele Justin le-a amintit in apelul din 14 ianuarie 2009

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button