X

În București se va introduce plata cu cardul pe autobuz și tramvai și va costa mai mult

Societatea de Transport București are în plan să introducă o nouă metodă de plată pentru călătorii – cea cu cardul bancar, deși la un tarif mai mare.

Astfel, bucureştenii nu vor rămâne cu prea multe motive să nu achite călătoriile, deoarece nu vor mai fi condiţionaţi de prezenţa unui card cu titluri de călătorie.

Plata călătoriei ar urma să fie posibilă cu cardul direct la aparatele portocalii din interiorul mijloacelor de transport STB.

Însă, la fel ca în cazul în achitării prin SMS, plata cu cardul bancar va costa mai mult.

„Actuala conducere a STB discută introducerea acestei facilităţi de plată. Discuţiile sunt avansate şi, cel mai probabil, plata cu orice card bancar va fi introdusă în primele luni ale anului viitor. Preţul unei călătorii achitate cu cardul bancar va fi mai mare, ca şi în cazul achitării călătoriei prin SMS”, au declarat reprezentanţi ai STB.

Această nouă modalitate de plată ar face parte dintr-un plan al STB privind creşterea calităţii serviciilor oferite.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Cipuri
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

5 comentarii

  1. Cresterea calitatii serviciilor nu inseamna pentru ei sa vina autobuzul la intervale decente ca sa nu circuli ca sardeaua, sa nu ai sauna gratis vara, sa nu iti inchida usa in nas etc etc doar sa castige ei mai mult. In felul asta probabil ca o sa mai scape si de vanzatorii de la chioscurile unde incarci cardul.

    1. asta nu e un argument bun, cardul e periculos din cu totul alte motive, pe care Parintele Justin le-a amintit in apelul din 14 ianuarie 2009

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.