X

VIDEO: Jandarmii cuceresc satul Rusăneşti pentru eliminarea tuturor porcilor

https://www. facebook.com/nicu.defta.7/videos/578812629237172/

Foto: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/incidente-la-rusanesti-din-cauza-pestei-porcine-africane-trei-persoane-risca-sanctiuni-1040841
Foto: https://www.realitatea.net/jandarmii-din-craiova-si-judetul-olt-chemati-la-rusanesti-sa-inabu-e-revolta_2172265.html
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

    1. Afla te rog ca pesta porcina se extinde in mod natural cu 10 km/luna. Explica-mi te rog cum a ajuns atat de repede in Rusanesti, judetul Olt? “Bietii țărani” de care faci faci vorbire sunt niste inconstienti care si-au bagat singuri pesta in casa. Spun asta pe 3 dec cand nu mai sunt de mult pasari migratoare care sa poata fi acuzate. Nici vorba de un alt porc care sa fi zburat pana la ei. Asadar niste “bieti țărani” si-au facut-o cu mana lor. Smecherii din astea ieftine gen “a venit pesta hai sa-mi vand repede porcii pana nu mi-i omoara astia” gasesc amatori care sa-i cumpere pe sest si uite asa calatoreste pesta sute de km prin toata tara. Asa arata generozitatea la romani: daca au o boala n-o tin numai pt ei.

      Daca nu le-ar fi platite animalele, hai ca as mai intelege. Insa in conditiile in care li se dau chiar mai multi decat ar putea obtine in piata chiar ca nu au nici o scuza. Este doar multa prostie si atat. “Din cauza acestor oameni cu deficiență”, iar acum ma refer la acesti “bieti țărani”, tara nu poate scapa de pesta. De ce nu merg sa vorbeasca cu cei din localitatile unde focarele s-au inchis deja si au inceput sa creasca porci din nou? Ia sa-i vezi pe aia ce atenti sunt acum si cum stiu sa-si vada de animale.

      Si te mai informez ca nimeni nu se apuca sa omoare porcii c-asa vor muschii lui. Numai dupa ce pesta este confirmata de 2 laboratoare. Este un virus periculos si sunt necesare masuri drastice pentru oprirea lui. Daca o s-o tinem tot asa nu ajungem nicaieri. Exista si exemple de succes. Uite, in Spania a fost pesta cca 20 de ani dar au scapat de ea. Astazi au 55 de milioane de porci. Noi doar vreo … 5 milioane cu toate ca productia de soia si cereale este mai mare decat a lor.

      Din pacate redactia OrtodoxInfo nu a comentat stirea. In situatia de astazi era normal sa precizeze ca este inca un atac al #rezist la jandarmerie intr-o operatiune de demonizare a sa. Se cultiva ura prin orice mijloace si uite ca si noi contribuim la raspandirea ei.

      Zilele trecute era o informatie despre un proiect de lege prin care se usureaza detinerea de arme de catre populatie. Pe de o parte ura iar pe de alta arme. Ce bine se potrivesc, nu-i asa? Se pregateste dupa cum vedem Marea Revolutie. Un macel cu ajutorul caruia o sa se treaca la un nou nivel de control al populatiei.

      1. Deci se extinde cu 10km/luna, adica 300 de metri pe zi. Cum ar fi daca imi intra pesta pe poarta si am un cotet in fata curtii si unul mai in spate, pentru ca pesta merge natural cu 10m/ora atunci eu teoretic as putea sa-i scap pe cei din spate neinfestati. Mai trebuie sa ne spuneti daca se propaga in ritm diurn sau se orienteaza si pe intuneric, sa stiu daca stau de paza ca Mos Teaca sa prind epizootia la bariera … Si daca viteza este all-forward sau mai merge si de-a-nderetelea ca atunci se complica modelarea avansarii.

        Totusi mi-am dat seama unde bateti cu silogismul: taranii sunt niste prosti ca nu au facut dribling cu pesta si sa profite de modulul spatiu-viteza: orice strateg ar specula hiba invadarii neuniforme a spatiului, pentru ca pesta merge pe un drum mai lung pe dealuri decat pe soselele care taie dealurile (curba de nivel, evident!!) . Astfel taranii, cu turmele de porci dupa ei, printr-o strategie adecvata de routing ar fi evitat focarele dupa modelul in care se feresc bosimanii de incendiile din savana.

        Iata deci cum nu ar mai fi aparut in ecuatie nici jandarmii care, ca de obicei, atrag ura fara pricina. Saracii acuzati pe nedrept!

      2. Magda ca intotdeauna e pe langa esenta problemei, si anume ca se doreste ca taranul roman (ce devine pas cu pas doar om care locuieste la tara) sa nu mai creasca nimic in curtea lui.

        1. Sigur ca niste capete intunecate isi doresc asta. Fara indoiala. Am vrut insa ca sa scot in evidenta ca cei care pun umarul cu nadejde la implinirea acestui obiectiv al raului suntem chiar noi. Adica noi care raspandim stiri false (incomplet = fals din pct meu de vedere), media care manipuleaza, taranii care sunt gigi contra aiurea si toti in general care nu fac efortul sa inteleaga pe ce lume traiesc si, important, nu iau atitudinea potrivita.

          1. Magda, spune-ne și nouă (dacă știi) de când nu mai sunt despăgubiți țăranii pt porcii lor? Când scriu porci mă refer la animalele cu 4 picioare – că cei cu 2 picioare sunt despăgubiți lunar din taxele și impozitele noastre ca să ne bată și gazeze (pe 10 august) și să omoare în chinuri niște biete animale din curțile unor bieți țărani. Țărani pe care actuala guvernare îi ține în sărăcie și umilință!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button