X

Deputatul Liviu Pleșoianu solicită ca Parlamentul să stabilească poziția României în pactul pentru migrație

Image result for liviu plesoianu

Deputatul Liviu Pleșoianu a publicat o Scrisoare deschisă către premierul României, dar și către președintele Camerei Deputaților și către președintele Senatului. Dăncilă și Iohannis urmează să semneze pactul pentru migrație până pe 11 decembrie, iar Liviu Pleșoianu cere premierului să solicite acordul parlamentului înaintea unui asemenea demers.

Scrisoare deschisă către premierul României, președintele Camerei Deputaților și președintele Senatului: o corectă raportare la poporul român vă OBLIGĂ să solicitați săptămâna viitoare VOTUL Parlamentului României cu privire la Pactul Global pentru Migrație!

Făcând dovada bunului-simț și a unei adevărate înțelegeri a raportului Guvern – cetățeni, premierul Slovaciei a cerut opinia Parlamentului cu privire la Pactul Global pentru Migrație. Parlamentarii slovaci au dezbătut și apoi au votat, cu largă majoritate, o Moțiune de Respingere a documentului! Astfel, prin reprezentanții lor democratic aleși, cetățenii slovaci AU FOST ASCULTAȚI! NU s-au apucat câteva persoane (mai puține decât degetele unei mâini) să decidă pentru o întreagă națiune!

Premierul României are OBLIGAȚIA de a solicita opinia și VOTUL Parlamentului României cu privire la acest Pact Global pentru Migrație! Nu voi intra acum în detalii tehnice cu privire la conținutul documentului (voi reveni cu o analiză), ci mă voi rezuma pentru moment la a vă atrage atenția cu privire la faptul că NU puteți angaja România într-o astfel de direcție fără a consulta mai întâi România! Așa ceva nu se poate întâmpla înainte de a cere VOTUL în forul reprezentativ suprem – Parlamentul României!

Îi solicit doamnei Dăncilă să ceară opinia și VOTUL Parlamentului României săptămâna viitoare (3 – 7 decembrie), înainte de semnarea Pactului Global pentru Migrație (10 – 11 decembrie). Altminteri, consider că semnarea acestui Pact în absența mandatului poporului român (mandat care nu poate fi obținut decât prin votul parlamentarilor români) v-ar aduce în situația de a comite o gravă încălcare a drepturilor cetățenilor acestei țări!

Luați exemplu de la premierul slovac și de la ceilalți premieri care au cerut VOTUL Parlamentului pentru a avea CU ADEVĂRAT mandat în zilele de 10 și 11 decembrie. Altminteri, veți pierde cu siguranță votul meu de încredere de aici înainte!

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Refugiați
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

13 comentarii

 1. Noua Dreaptă Cere Respingerea Pactului Global Pentru Imigrație

  incorectpolitic.com/noua-dreapta-cere-respingerea-pactului-global-pentru-imigratie/

  Petitia „NU MIGRAȚIEI pe teritoriul României!”

  Alături de Austria, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Cehia, SUA etc. România trebuie să respingă Pactul Global pentru Migrație! Interesul național apărat de Constituție (cf. art. 3, al. 4: „Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populații străine” și art.1, alin.1: „România este stat național, suveran și independent, unitar și indivizibil”) este ca ministrul de externe să nu semneze acest pact. Cerem implicarea în acest demers a Președinției și a Parlamentului. Indiferent de subordonarea politică, președintele, parlamentarii și guvernanții au obligația să-și respecte jurămîntul dat la învestire de a apăra Constituția României. Chemăm pe toți credincioșii să facă rugăciuni străruitoare pentru luminarea minții tuturora, dar mai ales a celor responsabili în această problemă de care depinde viitorul României. Ne alăturăm protestelor ONG-urilor, asociațiilor și formațiunilor care deja și-au anunțat acțiunile în zilele următoare.

  Prof. Mihai Floarea

  petitieonline.com/nu_migraiei_pe_teritoriul_romaniei?u=2262282&s=57087298&fbclid=IwAR1xBldnptCmOaKUhTWUReGYfDybIPvayh4tCFNRbinRI7lBtUGOmUhrHtI

 2. In orasul meu de bastina, s-a construit un mare complex in centrul orasului. Si pt ca romanii, cica, nu vor sa munceasca, au fost adusi…chinezi, care au muncit non stop, cica se lucra si noaptea. Mi s-a spus ca nu prea aveau de mancare, asa ca furau, uneori, de prin gradini. Cand oamenii si-au dat seama ca saracii faceau foame, au inceput sa le aduca de mancare. Nu au fost incidente intre romani si chinezii sclavi pe plantatie.
  Un alt exemplu al beneficiilor mondializarii (beneficii pt patroni): in imobilul dn Fr in care locuiesc, s-a inlocuit toate instalatiile electrice. La mine au venit 5 indieni, tineri. Doar UNUL SINGUR vorbea prost franceza. El era „seful” de echipa. Mai bine se descurca in engleza. Ceilalti nici engleza n-o stapaneau. Lucrarile au durat o zi intreaga, de la 7-19. Am vorbit. Erau abia veniti de 7 luni. Locuiau toti impreuna la Paris, intr-o garsoniera, chiria de 800€ fiind platita de un ONG. Au avut de lucru imediat si erau platiti cu 2€ ora!!!!
  In Fr salariul minim pe economie e de aproape 8€!
  Este normal ca nici un francez NU POATE LUCRA PT 2€!!!!
  Asta este de fapt mondializarea.
  O parte de migranti vor munci, fiind ajutati de Ong-uri si vor distruge piata muncii. O alta parte vor profita. Vor mai fi multi care vor ingrosa randurile boschetarilor, vezi migrantii care dorm pe strazile Parisului, la un moment dat erau estimati la…500000!
  Trebuie să acordăm multă importanță tratatului pt migratie , si a ne a mobiliza masiv pentru a preveni semnarea acestui pact mortal pe 10 decembrie, ceea ce va declanșa invazia migratorie a țării noastre și islamizarea ei.
  Se pare că Franța, Germania, Marea Britanie, Canada, Spania și Suedia doresc să semneze; ceea ce înseamnă că vor fi țari de destinație pt sute de milioane veniti din Africa Subsahariană (le este prea cald acolo?) De asemenea, sute de mii de nord-africani care vin în mod legal și vor fi mentinuti pe cheltuiala noastră în țara noastră; romanii vor fi cei mai săraci și mai prost platiti, iar ceilalți ajutati sa se reproduca.
  Vom finanța dispariția și înlocuirea noastră. Joianis, Macron, Mey și Merkel, sub comanda stăpânilor lor, sunt conducători sterili, care nu trebuie să-și facă griji în privința viitorului copiilor lor și, prin urmare, nu se tem de trădarea poporului lor.

 3. http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/uniti-pentru-pactul-global-pentru-migratie-iohannis-si-guvernul-dancila-sustin-participarea-romaniei-la-pactul-globalist-din-care-s-au-retras-sua-israel-si-mai-multe-state-din-europa-centrala-pr/

  Dacă alte țări manifestă rezervă în legătură cu acest subiect, de ce cozile de topor de la noi se grăbesc să ne ofere pe noi acestui experiment social riscant. Oare cetățenii nu mai au CHIAR NICI UN CUVÂNT în țara lor ?
  S-a făcut atâta caz și cu centenarul: „100 de ani de România” (aceleași tehnici de relativizare folosite la distrugerea unui popor) insinuând parșiv ideea că existăm ca popor doar de 100 de ani.
  Deci de centenar hai să amestecăm neamurile !

  1. Planul KALERGI este un plan pentru migrație, nu pentru refugiați.
   In felul acesta se relochează populații întregi, se schimbă structura țărilor, harta etnică, practic se încalcă grav constituția. Ultimele strămutări de populații parcă le-a făcut Hitler ?
   Ei NU POT asuma ÎN NUMELE POPORULUI, fără REFERENDUM, încălcarea suveranității statului român.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.