X

COSMAR: Mama isi forțează băiatul de șase ani să devină transgender

SUA: Mama in instanta de divort, forțează un băiat de șase ani să devină transgender

James, un baiatel de sase ani, este prins într-un coșmar transgender. Sub îngrijirea mamei sale din Dallas, Texas, James este ascultător și trăiește ca o fată transgender numită „Luna”. Dar când are de ales, ca atunci când este cu tata, e băiat, sexul său la naștere.

În procesul de divorț, mama a acuzat tatăl că a maltratat copilul pentru că a refuzat să afirme că James este transgender, astfel că a cerut măsuri de interdictie împotriva lui și încearcă să-i retragă drepturile părintești. De asemenea, ea încearcă să-l forțeze să plătească pentru vizitele copilului la terapeutul care i-a diagnosticat trans-identitatea, precum și tratamentul medical transgender, care include sterilizarea hormonală începand de la vârsta de opt ani.

Am aflat despre James într-o vizită recentă la Plano, Texas, unde am vorbit cu adolescenții despre povestea mea de transgender. Am trăit un scenariu similar când eram la vârsta lui James. Timp de doi ani și jumătate, bunica mea m-a deghizat și mi-a făcut o rochie violet de mătase. Ca și James, m-am deghizat din cauza unui adult, dar o dată departe de bunica mea, mai ales cu mama și tatăl meu, eram un băiat normal. De asemenea, ca și James, am ajuns în biroul unui terapeut de gen, care ma initiat în tranziția de gen.

(…)

The Federalist

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Transgender
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

  1. Părinţii au datoria de a-i naşte pe copii pentru Împărăţia lui Dumnezeu. Cu ajutorul duhovnicului. Se pare ca acest lucru este mai dificil decât conceperea… Cine se gândeşte la sufletul acestui copil? Dumnezeu i-a dat un trup cu ajutorul caruia sa-şi mantuiasca sufletul, nu sa-l duca in iad! Iar mama trebuie sa accepte voia lui Dumnezeu, nu să caute sa-I ia locul! Asta e o mândrie care o intrece pe a ingerilor cazuţi!

    Vai de cei care ii smintesc pe cei mici şi neajutoraţi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.