X

Senator american ce promova vaccinarea cu vaccin anti-gripal, se vaccineaza, se imbolnaveste si moare la varsta de 47 de ani. Mass media “se face ca ploua”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Mai sus, promovand pe Twitter vaccinarea anti-gripala, nu cu multa vreme inainte de a muri:

Senator american ce promoveaza vaccinarea cu vaccine anti-gripal, se vaccineaza, se imbolnaveste si moare la varsta de 47 de ani, mass media “se face ca ploua”

Vaccinul anti-gripal a omorat un senator pro-vaccin, chiar daca el si-a dat seama ca simptomele sunt provocate de vaccinul primit. Avea 47 de ani. Toata mass media a evitat sa faca legatura evidenta cu vaccinul, insa daca ar fi avut gripa sau pojar, ar fi utilizat stirea in favoarea vaccinarii in masa.

O alta victima a propagandei pro-vaccinare, senator Jose R. Peralta, “odihneasca-se in pace”!

NYTimes : In concordanta cu cele spuse de purtatorul sau de cuvant (al senatorului), Chris Sosa: “doar ce a crezut ca avea simptome legate de vaccinul anti-gripal ce tocmai il facuse”.

A murit miercuri 21 noiembrie 2018.

www.nytimes.com/2018/11/22/nyregion/jose-peralta-dominican-american-senator-dead.html

Mass media vorbeste de soc septic, evitand sa faca legatura evidenta cu vaccinul anti-gripal ce i-a provocat moartea.

nypost.com/2018/11/23/new-york-state-senator-jose-peraltas-cause-of-death-revealed/amp/

Daca ar fi avut gripa, ziarele ar fi gasit gripa vinovata, dar dupa ce un vaccin te imbolnaveste, toata lumea e dresata sa se comporte ca si cum asa ceva este imposibil.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Practic, titlul poate sa inceapa sa devina un banc. O secventa din filmele cu prosti.

    Acest banc, aceasta gluma sinistra, ii va urmari atat pe cei ce promoveaza vaccinurile, cat si pe cei ce promoveaza primirea de emigranti cu bratele deschise.

    Vor muri toti de propria convingere, de propria ideologie, ce o impun cu japca maselor.

  2. Tocmai asta e problema, probabil că omul era sincer şi nu făcea parte din ocultă, chiar credea că vaccinarea antigripală e utilă.

    1. Ionut, in cazul de fata sinceritatea=prostie. Si cei din #rezist sunt sinceri dar in realitate sunt niste prosti pentru ca nu fac nici cel mai mic efort de gandire (poate ca nu mai pot face) ca sa inteleaga pe ce lume traiesc. Iar exemplele pot continua la nesfarsit.

      In ceea ce priveste vaccinurile nu cred ca exista vreo scuza. S-a scris foarte mult pe tema asta si doar imbecilii mai pot fi pacaliti sau pot crede sincer ca sunt bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button