X

Cel mai mare FAKE NEWS de la sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului difuzat de televiziuni și site-uri

patriarhul daniel

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Duminică, 25 noiembrie, Patriarhul României, Prea Fericitul Daniel, Patriarhul Ecumenic, Bartolomeu, însoțiți de un sobor de 60 de ierarhi, au sfințit Catedrala Mântuirii Neamului.

Mai multe televiziuni și site-uri de știri, printre care Adevărul, Digi 24, Antena 3 sau Libertatea, au difuzat o știre potrivit căreia Patriarhul Daniel are o mașină de lux, un Mercedes-Maybach S600 de 140.000 de euro, cu care a mers la evenimentul de sfințire, și care nu ar avea polița RCA, un document obligatoriu pentru orice autovehicul care circulă.

Însă, Patriarhia a răspuns prompt, prin purtătorul de cuvânt Vasile Bănescu care a declarat că mașina nu este a Patriarhiei, ci a SPP.

”Cei doi patriarhi au fost obligaţi să folosească maşinile Serviciului de Pază şi Protecţie. Patriarhul Constantinopolului, care are rang şi de şef de stat, a avut asigurată prin lege protecţia SPP-ului. La evenimentul de duminică, SPP-ul i-a obligat pe membrii delegaţiei, cât şi pe cei ai Patriarhiei, să folosească maşinile lor, adică ale SPP-ului. E o mașină a SPP, nu a Patriarhului care, pentru cei interesați, are o dubiță Volkswagen.”, a precizat Bănescu.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Nici pe departe nu luăm apărarea pseudo-patriarhului Daniel, care merită cu vârf și îndesat pus la zid pentru trădarea Ortodoxiei prin ecumenism, dar nu putem tăcea față de atacurile presei neo-marxiste, străină și de neam și de țară.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button