X

Armata americana alocă 480 milioane dolari pentru o nouă uniformă de camuflaj care “învinge toți senzorii cunoscuți”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Armata alocă 480 milioane dolari pentru o nouă uniformă de camuflaj care “învinge toți senzorii cunoscuți”

Armata americană a ales compania Fibrotex  pentru fabricarea sistemului de plasă de camuflaj de ultima generație (ULCANS) pentru a-și proteja forțele speciale pe câmpul de luptă modern de amenințările electro-optice și electromagnetice.

ULCANS va fi un sistem de ascundere a militarilor de ultimă oră, care oferă protecție multi-spectrală pentru trupe și echipamente.

Potrivit lui Jane’s 360, un comunicat de presă din 07 noiembrie al companiei a detaliat un contract pe 10 ani, evaluat la 480 milioane dolari, cu producție de serie începând cu începutul anului 2019.

“Astăzi, mai mult decât oricând, forțele militare și grupurile de opoziție folosesc senzori de vedere de noapte și dispozitive termice împotriva trupelor noastre, dar prin utilizarea soluțiilor de camuflaj și ascundere ale Fibrotex le facem din nou nedetectabile, permițându-le să ne păstreze în siguranță”, a spus CEO al companiei Eyal Malleron.

“Armata americană a testat cele mai bune soluții de camuflaj, iar camuflajul a demonstrat în repetate rânduri capacitatea de a învinge toți senzorii cunoscuți a fi disponibili pe câmpul de luptă și pe întreg spectrul electromagnetic”, a adăugat Malleron.

ULCANS a fost testat mai mult de doi ani, încercări și colectarea de date efectuate de Natick Soldier Systems din Armata Națională din Massachusetts. Natick a testat tehnologiile de camuflaj de la producătorii de apărare globală în ultimul deceniu, în încercarea de a crea o armată stealth pe câmpul de luptă.

Fibrotex va livra materialul ULCANS în mai multe modele – permițând diferite modele și capabilități pe fiecare parte, permițând soldaților, mașinilor militare și altor sisteme de război să dispară în zone de pădure întunecate, în zăpadă sau în medii alpine și deșertice sau urbane. a spus Army Times .

“Avem mai mult de 50 de ani de experiență, cu mii de ore pe teren și o înțelegere profundă a războiului convențional și asimetric”, a spus Malleron. “Armata SUA a testat cele mai bune soluții de camuflaj, iar camuflajul a demonstrat în repetate rânduri capacitatea de a învinge toți senzorii cunoscuți care operează pe câmpul de luptă și pe întreg spectrul electromagnetic”.

Conform contractului, ULCANS va fi fabricat în SUA, într-o nouă fabrică de producție din McCreary County, Kentucky, creând locuri de muncă pentru economia de război.

“Cred cu tărie că avem cea mai bună forță de muncă din țară și că munca și dedicarea lor au câștigat aceste noi locuri de muncă, contribuind la obținerea unui nou contract militar vital din partea zonei McCreary”, a declarat reprezentantul SUA Hal Rogers, R-Ky. o declarație de presă “Sunt foarte mândru că știu că oamenii noștri fabrică aceste produse pentru a păstra în siguranță luptătorii și aliații noștri, oferindu-le un avantaj pe câmpul de luptă”.

Deci, de ce armata ar avea nevoie de materiale stealth pentru o jumătate de miliard de dolari pentru a proteja trupele și armele împotriva amenințărilor electro-optice și electromagnetice? Se pare că Pentagonul se pregătește pentru război fie cu China, fie cu Rusia, fie cu ambele. “Prin înșelăciune, vei face război”, concluzionează site-ul Fibrotex.

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button