X

RUGĂM RĂSPÂNDIȚI: Un vaccin experimental creat de INSTITUTUL ROCKEFELLER în 1918 a fost cel care a ucis între 50 și 100 de milioane de oameni, dându-se vina pe “GRIPA SPANIOLĂ”

Aceasta nu este teoria conspiratiei. Este adevarul, doar ca nu este spus de mass-media. Totul a inceput cand, din 21 ianuarie până în 4 iunie 1918, un vaccin experimental de meningită bacteriană, cultivat pe cai, de către Institutul Rockefeller pentru Cercetări Medicale din New York, a fost injectat în soldații de la Fort Riley. Reamintim ca Institutul este locul unde s-a născut industria farmaceutică modernă. Institutul a pionierat multe dintre abordările pe care industria farmaceutică le utilizează astăzi, inclusiv prepararea serurilor de vaccin. Asadar, asa zisa “gripa spaniola” a fost de fapt o pandemie bacteriana creata de Rockefeller. Autorii excelentelor materiale traduse mai jos, considera ca cei cu experimentul n-au vrut sa faca rau, doar ca a iesit rau. Ipoteza noastra este insa ca a fost un act voit. Cititi va rugam si Nota Ortodoxinfo de la final.

Cum s-a răspândit atât de rapid ”gripa spaniolă”?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Există un element al unei furtuni perfecte, în modul în care se răspândesc bacteriile lui Gates. Primul război mondial s-a încheiat la numai 10 luni după primele injecții. Din nefericire pentru cei 50-100 de milioane care au murit, acei soldați injectați cu bacterii cultivate pe cai s-au mișcat repede în aceste 10 luni.

Un articol din 2008 pe site-ul CDC descrie modul în care soldații bolnavi din războiul mondial ar fi putut transmite bacteriile la alții, devenind ”adulți-nor” (purtători, gazdă).

În cele din urmă, pentru perioade scurte și în grade diferite, gazdele afectate au devenit ”adulți-nor”, care au crescut aerosolizarea coloniilor bacteriene, în special pneumococci, streptococi hemolitici, H. influenzae și S. aureus.

Timp de câteva zile, în timpul epidemiilor locale – în special în locațiile aglomerate, cum ar fi spitalele, taberele militare, navele de trupe și minele (și tranșele) – unele persoane au fost sensibile imunologic, infectate sau s-au recuperat din infecții cu virus gripal.

Persoanele cu infecții active și-au aerosolizat bacteriile care le colonizau nasul și gâtul, în timp ce alții – adesea, din aceleași ”spații de respirație” – au fost profund sensibili la invazia și diseminarea rapidă în plămânii lor a propriilor bacterii colonizatoare sau ale altora. (1)

De trei ori în raportul său cu privire la experimentul vaccinal de la Fort Riley, dr. Gates afirmă că unii soldați au avut o ”reacție severă” indicând ”o susceptibilitate individuală neobișnuită la vaccin”.

În timp ce vaccinul i-a făcut pe mulți bolnavi, i-a ucis doar pe cei care erau susceptibili la acest lucru. Cei care s-au îmbolnăvit și au supraviețuit, au devenit ”adulți-nor” (purtători), care au răspândit bacteriile la alții, ceea ce a creat mai mulți ”adulți-nor”, răspândindu-se astfel în alte locuri, unde a ucis susceptibilii, repetând ciclul până când nu mai erau condiții de război și nu mai existau milioane de soldați să se experimenteze.

Scorul deceselor în trupele americane a fost enorm și este bine documentat. Dr. Carol Byerly descrie modul în care ”gripa” a călătorit ca un foc sălbatic, prin intermediul armatei americane. (puneți ”bacterii”, în locul termenilor ”gripă” sau ”virus”, ai dr. Byerly):

”… Paisprezece dintre cele mai mari tabere de antrenament au raportat focare de gripă în martie, aprilie sau mai, iar unele dintre trupele infectate au purtat virusul cu ei, la bordul navelor, în Franța …

În timp ce soldații din tranșee s-au îmbolnăvit, militarii i-au evacuat din liniile frontale și i-au înlocuit cu bărbați sănătoși.

Acest proces a adus continuu virusul în contact cu noi gazde – tineri, soldați sănătoși, în care s-ar putea adapta, reproduce și deveni extrem de virulenți, fără pericol de epuizare.

… Înainte de interzicerea oricărei interdicții de călătorie, un contingent de trupe de înlocuire a plecat din Camp Devens (în afara orașului Boston) pentru Camp Upton, Long Island, punctul de debarcare al Armatei pentru Franța și a adus gripa cu ei.

Oficiali medicali de la Upton au declarat că a apărut ‘brusc’ pe 13 septembrie 1918, cu 38 de internări în spital, urmate de 86 a doua zi și 193 de următoarea.

Internările în spital au atins maximul de 483 pe 4 octombrie, iar timp de 40 de zile Camp Upton a trimis 6.131 de bărbați la spital, pentru gripă. Unii au dezvoltat pneumonie atât de repede, încât medicii i-au diagnosticat observând pur și simplu pacientul, mai degrabă decât ascultându-le plămânii … ” (7)

Statele Unite nu au fost singura țară în posesia vaccinului bacterian experimental al Institutului Rockefeller.

Un raport din 1919 al Institutului afirmă: ”Ar trebui să se facă referire la faptul că, înainte ca Statele Unite să intre în război (în aprilie 1917), Institutul a reluat pregătirea serului antimeningococic, pentru a satisface cererile Angliei, Franței, Belgiei, Italiei și a altor țări.”

Același raport afirmă: ”Pentru a răspunde cererii brusc crescute de seruri curative elaborate la Institut, a fost construit rapid un grajd special pentru cai …” (8)

Un ser experimental antimeningococic realizat pe cai și injectat în soldați care intrau în condițiile de trai înghesuit și nesanitar de război … ce ar putea merge prost?

Este serul bacterian făcut pe cai, de la Institutul Rockefeller, care a fost injectat în soldați americani și distribuit în numeroase alte țări, responsabil de uciderea a 50-100 de milioane de persoane prin infecții pulmonare bacteriene, în 1918-19?

Institutul spune că a distribuit serul bacterian în Anglia, Franța, Belgia, Italia și în alte țări în timpul primului război mondial. Nu se știe suficient cum aceste țări au experimentat pe soldații lor.

Sper că cercetătorii independenți vor examina sincer aceste întrebări.

Drumul spre iad este pavat cu intenții bune

Nu cred că cineva implicat în aceste experimente vaccinale încearca să facă rău cuiva.

Unii vor vedea numele de Rockefeller și vor țipa ”Iluminati!”. Sau ”triați turma!”

Nu cred că asta s-a întâmplat.

Cred că vanitatea medicală obișnuită este cea responsabilă – doctorii ”se joacă de-a Dumnezeu”, gândindu-se că pot îmblânzi natura, fără a crea probleme neprevăzute.

Despre mândria medicală, nu cred că situația s-a schimbat semnificativ în ultimii 100 de ani.

Ce urmează acum?

Industria vaccinurilor caută mereu subiecți umani de test. Aceștia obțin cele mai mari succese, atunci când sunt capabili să găsească populații care nu sunt în măsură să refuze.

Soldați (9), sugari, persoane cu handicap, prizonieri, cei din țările în curs de dezvoltare – oricine nu este în măsură să refuze.

Vaccinarea pe populații vulnerabile nu este o problemă a trecutului. Urmăriți acest clip video al Dr. Stanley Plotkin, unde descrie utilizarea de vaccinuri experimentale pe orfani, retardați mintal, deținuți și pe cei aflați sub dominație colonială.

Declarația a fost în ianuarie 2018. Vanitatea comunității medicale este la fel sau mai rea acum, decât a fost acum 100 de ani.

Urmăriți cum dr. Plotkin admite, scriind:

Intrebarea este dacă trebuie să facem experimente pe adulți pe deplin funcționali și pe copiii care au potențial de contribuție la societate sau să se efectueze studii inițiale la copii și adulți care sunt sub forma umană, dar nu ca potențial social”.

 

Urmăriți, vă rog, și oribilul videoclip (10):

În parte, deoarece comunitatea globală este conștientă de infatuarea medicală și este conștientă de proasta înregistrare a eticii medicale, Declarația Universală a Bioeticii şi Drepturilor Omului a elaborat standarde internaționale privind dreptul la consimțământ, în cunoștință de cauză, privind procedurile medicale preventive, cum ar fi vaccinarea.

Comunitatea internațională este conștientă de faptul că industria farmaceutică face greșeli și este mereu în căutarea subiecților de test uman. Declarația afirmă că indivizii au dreptul uman să consimtă la orice intervenție medicală preventivă, cum ar fi vaccinarea.

Articolul 3 – Demnitatea umană și drepturile omului

  1. Demnitatea umană, drepturile omului și libertățile fundamentale trebuie respectate pe deplin.

  2. Interesele și bunăstarea individului ar trebui să aibă prioritate față de interesul exclusiv al științei sau al societății.

Articolul 6 – Consimțământul

  1. Orice intervenție medicală preventivă, diagnostică și terapeutică se efectuează numai cu acordul prealabil, liber și în cunoștință de cauză al persoanei în cauză, pe baza unor informații adecvate.

Consimțământul ar trebui, dacă este cazul, să fie expres și poate fi retras de către persoana în cauză, în orice moment și din orice motiv, fără dezavantaj sau prejudecăți. (11)

Apa curată, salubritatea, toalete la care se trage apa, alimente refrigerate și diete sănătoase – acestea au făcut încă și mai multe pentru a proteja omenirea de bolile infecțioase, decât orice program de vaccinare.

Doctorii și industria vaccinurilor și-au arogat meritele care aparțin, în mod legal, constructorilor subteranelor urbane, instalatorilor, electricienilor, inginerilor și proiectanților orașelor.

Din aceste motive, factorii de decizie de la toate nivelurile de guvernare ar trebui să protejeze drepturile omului și libertățile individuale ale indivizilor, de a refuza programele de vaccinare, prin dispense.

Infatuarea comunității medicale nu va dispărea niciodată. Factorii de decizie trebuie să știe că vaccinurile, ca toate intervențiile medicale, nu sunt infailibile.

Vaccinurile nu sunt magice. Toți avem o sensibilitate diferită față de boală. Ființele umane nu au toate aceeași măsură, potrivită tuturor.

În 1918-19, industria de vaccinuri a experimentat pe soldați, probabil cu rezultate dezastruoase.

În 2018, experimentele din industria vaccinului se desfășoară zilnic la sugari. Programul de vaccinare, așa cum este dat, nu a fost testat niciodată. Rezultatele experimentului sunt: 1 din 7 copii americani este într-o formă de educație specială și peste 50% au o formă de boală cronică. (12)

În 1918-19, nu a existat o monitorizare a siguranței, după furnizarea vaccinurilor.

În 2018, nu există practic nicio monitorizare a siguranței, după furnizarea vreunui vaccin.

Cine ți-a dat exact acel vaccin antigripal la Rite Aid? Aveți numărul lor celular, al angajatului magazinului, dacă ceva nu merge bine?

În 1918-19 nu a existat nicio răspundere a producătorului, pentru vătămări sau deces cauzate de vaccinuri.

În anul 2018, producătorii de vaccinuri nu au răspundere pentru vătămări sau deces cauzate de vaccinuri, care au fost formalizate în 1986. (13)

În anii 1918-1919, nu a existat nicio investigație independentă, care să provoace povestea oficială potrivit căreia ”gripa spaniolă” a fost o boală mistică care a venit din cer. Cred că mulți dintre cei de la Institutul Rockefeller știau ce s-a întâmplat și că mulți dintre medicii care au administrat vaccinurile trupelor știau ce s-a întâmplat, dar acei oameni sunt decedați de mult timp.

În 2018, industria farmaceutică este cel mai mare donator pentru campaniile politicienilor și cel mai mare agent de publicitate, în toate formele de mass-media, astfel încât nu s-au schimbat prea multe, de peste 100 de ani.

Această poveste va fi probabil ignorată de mass-media, deoarece salariile lor sunt plătite prin publicitatea farmaceutică.

Data viitoare când auziți că cineva spune că ”vaccinurile salvează vieți”, vă rugăm să rețineți că adevărata poveste a costurilor / beneficiilor vaccinurilor este mult mai complicată decât sloganul lor de trei cuvinte. De asemenea, amintiți-vă că vaccinurile au ucis 50-100 de milioane de persoane în perioada 1918-1919. Dacă este adevărat, aceste costuri au depășit în mare măsură orice avantaj, în special având în vedere că instalatorii, electricienii, constructorii și inginerii au făcut și continuă să facă lucruri reale, care reduc mortalitatea de la boli.

Vaccinurile nu sunt magice. Drepturile omului și bioetica sunt extrem de importante. Factorii de decizie politică ar trebui să înțeleagă istoria pericolelor medicale și să protejeze drepturile omului și ale părinților, așa cum sunt descrise în Declarația Universală a Bioeticii şi a Drepturilor Omului.

Kevin Barry este președintele First Freedom, Inc. a 501.c.3. El este fost avocat federal, reprezentant la sediul ONU din New York și autorul ”Vaccine Whistleblower: Exposing Autism Research Fraud at the CDC”.

Referințe

  1. Deaths from Bacterial Pneumonia during 1918–19 Influenza Pandemic / Morțile de pneumonie bacteriană în timpul epidemiei de grip din anii 1918-19
    John F. Brundage* și G. Dennis Shanks†
    Afilierile autorilor: *Armed Forces Health Surveillance Center, Silver Spring, Maryland, USA; †Australian Army Malaria Institute, Enoggera, Queensland, Australia
    https://wwwnc.cdc.gov/eid/article/14/8/07-1313_article
  2. World Health Organization: Unsafe drinking water, sanitation and waste management/ Organizația Mondială a Sănătății: Apa de băut, sanitizarea și gestiunea deșeurilor, nesigure
    http://www.who.int/sustainable-development/cities/health-risks/water-sanitation/en/
  3. J Infect Dis. 2008 Oct 1; 198(7): 962–970.
    Predominant Role of Bacterial Pneumonia as a Cause of Death in Pandemic Influenza: Implications for Pandemic Influenza Preparedness / Rolul predominant al pneumoniei bacteriene ca și cauză de deces în gripă pandemică: Implicații pentru pregătiri în vederea gripei pandemice

David M. Morens, Jeffery K. Taubenberger, și Anthony S. Fauci
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2599911/

  1. PDF of Fort Riley Study (1918) / PDF-ul Studiului Fort Riley (1918)
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2126288/pdf/449.pdf
  2. American Experience, “The First Wave”/ Experiența Americană,”Primul val”, PBS
    https://www.pbs.org/wgbh/americanexperience/features/influenza-first-wave/
  3. Mayo Clinic: Meningitis / Clinica Mayo: Meningita
    www.mayoclinic.org/diseases-conditions/meningitis/symptoms-causes/syc-20350508
  4. Public Health Rep. 2010; 125(Suppl 3): 82–91.
    The U.S. Military and the Influenza Pandemic of 1918–1919 / Armata SUA și pandemia de gripă din 1918-19
    Carol R. Byerly, PhD
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2862337/
  5. Rockefeller Institute pamphlet PDF (1919) / Broșura de prezentare a Institutului Rockefeller
    https://digitalcommons.rockefeller.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=1005&context=rockefeller-institute-descriptive-pamphlet
  6. Is Military Research Hazardous to Veterans’ Health? Lessons Spanning Half a Century, A Staff Report Prepared for the Committee on Veterans’ Affairs, United States Senate, December 1994 / Cercetările medicale din armată sunt periculoase pentru sănătatea veteranilor? Lecții de-a lungul a jumătate de secol, un raport al personalului, pregătit pentru Comisia pentru Problemele Veteranilor, Senatul Statelor Unite, decembrie 1994
    https://www.hsdl.org/?abstract&did=438835
  7. Dr. Stanley Plotkin: vaccine experiments on orphans, the mentally retarded, and others (January 2018) / Dr. Stanley Plotkin: experimente cu vaccinuri pe orfani, retardați mental și alți (ianuarie 2018)

https://youtu.be/yevV_slu7Dw

  1. Universal Declaration on Bioethics and Human Rights (19 October 2005) / Declarația Universală a Bioeticii şi a Drepturilor Omului (19 octombrie 2005)
    http://portal.unesco.org/en/ev.php-URL_ID=31058&URL_DO=DO_TOPIC&URL_SECTION=201.html
  2. CDC Offers New Stats On Disability Prevalence / CDC oferă statistici noi privind prevalența dizabilității
    https://www.disabilityscoop.com/2016/03/14/cdc-disability-prevalence/22034/
  3. 1986 Vaccine Injury Compensation Act / 1986 Legea privind Compensarea Vătămărilor Vaccinale
    https://worldmercuryproject.org/news/childhood-vaccine-injury-act-protect/

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Referitor la igiena, cititi va rugam si:

Despre cum, canalizările, iar nu vaccinurile, au eradicat bolile

Dupa cum spuneam in rezumatul de la inceputul materialului de mai sus, ipoteza noastra este insa ca a fost un act voit. Si ne bazam pe faptul ca familia Rockefeller a finantat inca de la inceput programele de eugenie si reducerea populatiei. Iata mai jos doar doua exemple:

În 1904, Cold Spring a fost iniţiată în SUA cu finanţarea CarnegieRockefeller şi Harriman. În 1907 primele legi ale sterilizării au fost adoptate în SUA. Cetăţenii cu uşoare diformităţi sau cu scoruri scăzute la testele lor din cardurile de raportare au fost arestaţi şi sterilizaţi cu forţa.

Unul dintre cei mai importanti eugenisti,Charles Benedict Davenport (1866–1944) a devenit director al Cold Spring Harbor Laboratory in 1910, cand a fondat si Eugenics Record Office. In 1911, acesta scrie cartea sa de referinta  Heredity in Relation to Eugenics. Apoi in 1929,  Race Crossing in Jamaica. Cu astfel de idei, a avut contacte cu institutii si publicatii din Germania nazista inainte si in timpul celui de al doilea razboi mondial. De notorietate este contributia sa la Festschrift, pentru Otto Reche (1879–1966), antropologist, fost membru al partidului nazist, cel ce avea sa devina una dintre cele mai importante figuri ale teoriilor superioritatii sau inferioritatii raselor.

In 1904, The Cold Spring Harbor Laboratory este finantata de Carnegie Institution of Washington iar in 1921 este reorganizata ca Carnegie Institution Department of Genetics. Intre 1910–1940 gazduieste Eugenics Record Office a lui Charles B. Davenport si a asistentului sau Harry H. Laughlin.

Eugenics Record Office a fost finantata initial de Mary Harriman, vaduva lui E. H. Harriman iar apoi de Carnegie Institution. Institutul este raspunzator pentru legile ce la acea vreme au dus la multe sterilizari fortate .

În 1911, familia Rockefeller exportă eugenia în Germania prin rulări de bani către Institutul Kaiser Wilhelm, care mai târziu va fi stâlp central al celui de-al treilea Reich. Kaiser Wilhelm Gesellschaft a fost fondat in 1911 si i-a avut printre directori pe  Walther BothePeter DebyeAlbert EinsteinFritz Haber si Werner Heisenberg. Finantari majore au venit din partea Rockefeller Foundation.

In 1916, iubita lui H.G. Wells, Margaret Sanger, a început promovarea eugeniei în SUA. În 1923, Sanger primeşte fonduri masive din partea familiei Rockefeller. A colaborat de asemenea cu eugenistul Clarence J. Gamble, stapanul mega companiei Procter and Gamble, ce a fost si foarte activ in uciderea de prunci nenascuti. Fondatorul Pathfinder International. Impreuna cu Margaret Sanger si Robert Latou Dickinson au reusit raspandirea avortului in intreaga SUA, dupa care si-a inceput o intensa activitate de promovare a lui la scara globala.

Cititi va rugam mai multe la:

EUGENIE: instrumentul prin care PAPUSARII doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi

Pe data de 5 mai 2009 la New York, cand la chemarea lui David Rockefeller Jr. s-au intrunit la Rockefeller University personalitati si sefi ai mega fundatiilor ce finanteaza principalele programe pentru reducerea populatiei globale: Bill Gates, Warren Buffett, Oprah Winfrey, George Soros, Ted Turner, primarul orasului New York, Michael Bloomberg, Eli si Edythe Broad, John Morgridge, fost CEO la Cisco si sotia sa Tashia, Peter Peterson, Julian Robertson, fondatorul Tiger Management Corp. si  Patty Stonesifer, fost CEO la Bill and Melinda Gates Foundation.

Conform articolului Secret meeting of world’s richest people held in New York, participantii au discutat despre prioritatile actiunilor filantropice ale fiecaruia in contextul crize.

   abc news considera ca intrunirea amintesta de cea din 1907, cand J. P. Morgan a strans in jurul sau mai multi grei din finante pentru a discuta masurile ce trebuiau luate pentru a stopa criza din acea perioada. Stacy Palmer, editor-in-chief la Chronicle of Philanthropy spunea insa ca este fara precedent ca atatia mega filantropisti sa se fi intalnit vreodata in aceeasi camera.

Conform magazinului Portfolio, Gates a donat 3,7 miliarde dolari din 2002 pana in 2006 si 10 miliarde intre 2007 si 2008, Warren Buffett 46,1 miliarde intre 2002 si 2006 (din care 31 miliarde catre fundatia Bill and Melinda Gates Foundation), Turner 1 miliard, Soros peste 1,5 miliarde, restul de participanti sub un miliard fiecare.

Cititi va rugam mai multe la:

ROCKEFELLER cheama la ordin personalitatile si sefii fundatiilor ce finanteaza principalele programe pentru reducerea populatiei globale

Si cum anume sa se reduca populatia? Inclusiv prin vaccinare, dupa cum recunostea chiar locotenentul lor, Bill Gates:

DE UNDE vine ORDINUL de VACCINARE în masă? CINE e în spatele lui TUDOSE? Află cine vrea „binele” României

Dar mai e un aspect: momentul ales. Raspandirea unei pandemii are efect maxim in timpul unei conflagratii. Iar primul razboi mondial n-a aparut asa cum scrie in manualele de indoctrinare din scoli, ci a fost special declansat de catre papusari:

O zi interesanta: 11.11.2018, ora 11, Paris

Adica, aveau nevoie de un mega eveniment de natura sa puna omenirea pe un nou fagas dorit de ei. Iar numarul de victime directe ale razboiului nu le erau suficiente. Pentru ca oamenii sa accepte noua directie, trebuiau sa fie cat mai zdruncinati cu putinta, asa ca s-a marit numarul de decese printr-o pandemie.

Asadar, cele scrise mai sus despre “gripa spaniola” nu trebuie sa fie doar o lectie despre vaccinuri care merg prost, ci, in primul rand, trebuie sa pricepem ca schema binomului primul razboi mondial – pandemie se va repeta si mai cumplit in viitorul apropriat, caci al treilea razboi mondial trebuie sa dispere intr-atat umanitatea, incat singura sa strige: vrem sa ne unim, vrem un singur imparat peste intreg Pamantul.

O spun clar profetiile:

20 ianuarie: Sfântul Lavrentie de Cernigov. PROFEȚIA sa despre ANTIHRIST

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Pagina anterioară 1 2

8 comentarii

  1. Doamne ajuta! Nu mai exista optiunea de a salva aricolele ca PDF. Pacat, era o treaba buna.

    Daca faceti cumva o baza de date cu articole, salvate lunar, aranjate pe categorii si puse pe CD, as fi interesat de un abonament lunar la asa ceva.

    Eu le copiez si asa si le organizez cum am spus, dar nu pe toate si oricum cred ca ar fi mai bine salvate de admini, in format original decat copiate de fiecare cu copy si paste.

  2. Baietii se cred niste creatori, mici Dumnezei. In realitate sunt niste dezaxati nenorociti, care, sub paravanul progresului/dezvoltarii stiintei, fac fel de fel de experimente (medicale, economice, sociale,etc). ”Gripa spaniolă” a fost inceputuL… Virusul EBOLA din Africa, depistat pentru prima data in 1976 (in doua focare simultane) dar care a inceput sa-si faca de cap prin 2014? Dar virusurile HIV, ZIKA (identificat in 1947 dar in ,,serviciu activ” din 2007), coronavirusul SARS-Cov-2(pornit in 2002 din Hong Kong) cu modelul ,,actualizat” la anul 2019 – COVID-19?Toate astea ce sunt, simple intamplari, hazardul interactiunii oamenilor cu diversele specii de animale (cu care oricum interactionam de la inceputul existentei noastre ca specie)? Hai sa fim seriosi …

  3. Ticneala nu are margini! Daca s-ar vrea cu adevarat, stoparea demografica, s- ar aplica in toate statele, legea chinezeasca din anii saizeci: cotntributii la stat pentru a avea dreptul la copii, nu alocatii, nu concedii pre si postnatale platite ori alte drepturi! Planeta ar putea suporta 30 de miliarde de oameni, privind hrana, dar nu si cu privire la resursele de energie neregenerabile, care oricum se vor epuiza in maxim 500 de ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button