X

Ipocrizia vaccinării, la cote maxime: zeloții pro-vaccinare pretind că nevaccinarea copiilor reprezintă un pericol pentru cei vaccinați

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ați mai auzit și înainte așa ceva și o veți mai auzi de nenumărate ori. Este vorba de minciuna aruncată turmei că vaccinurile nu au efect decât dacă toată lumea e vaccinată. Păi, sigur. Și cum vine asta? Dacă vaccinul are efect, atunci de ce toți cei care au vost vaccinați mai sunt susceptibili să contracteze boala? Pur și simplu nu are sens, cu excepția cazului în care admitem că majoritatea vaccinurilor nu sunt decât gloanțe trase la nimereală – o încercare experimentală pe anumite tulpini de viruși, amestecate cu neurotoxine, carcinogeni, alergeni, celule și sânge de animale, proteine străine de organism, toate combinate și injectate în țesutul muscular împreună cu adjuvanți chimici cu speranța de a stimula un răspuns superimun care, în rarele cazuri în care există, este din păcate de scurtă durată.

Cu alte cuvinte, dacă vă temeți de copiii nevaccinați, asta înseamnă că vaccinul vostru nu funcționează. Și este exact ceea ce face ca hoardele de „vacciniști” să devină paranoice în privința oricui nu urmează regulile turmei și să se lase înțepate cu orice vaccin pe care le spune cineva să și le facă.

Granițe deschise înseamnă brațe deschise spre a primi noi boli infecțioase.

Să privim la teoriile idioate ale „vacciniștilor” și dintr-un alt punct de vedere. Aceștia cred că se află în siguranță dacă se află în mijlocul celor vaccinați dar majoritatea celor din această gașcă susține teoria granițelor deschise, prin care alte turme de emigranți ilegali le inundă orașele răspândind viruși împotriva cărora „vacciniștii” nu sunt… vaccinați. Oamenii de știință din industria vaccinurilor, îmbârligătorii corporatiști, media și papagalii medicali (doctori și asistente care repetă într-una aceleași motto-uri ilogice), toți vor ca noi să credem că sistemul imunitar al omului este în mod natural unul slab și că orice contactare a unei boli infecțioase înseamnă șanse foarte mari de deces.

De aceea, teoria granițelor deschise vine în totală antiteză cu cea a imunizării turmei, dar cei vaccinați sunt atât de „intoxicați” cu metale grele, otrăvuri, formaldehide și aluminiu încât nu mai pot distinge adevărul de minciuni. Ei doar trăiesc cu frică.

Mai mult, CDC exagerează cu obstinație statisticile privind morțile cauzate de gripă. Vorbim aici de frică brută și de propaganda bazată pe frică pentru a vinde și mai multe vaccinuri prin convingerea oilor să înghită minciunile și să le regurgiteze prietenilor, rudelor, vecinilor sau colegilor de muncă. Adevărul este că vaccinarea crește riscul de contractare a unei boli infecțioase, inclusiv infecții pulmonare cu viruși sau bacterii. Asta pentru că injecțiile cu binecunoscutele neurotoxine și carcinogeni compromit  sever sistemul imunitar, în timp ce virușii de care vă este teamă vă sunt inoculați de Marea Înșelătorie Pharma.

Dacă vaccinurile sunt atât de „sigure și eficiente”, de ce tribunalele vaccinării au stabilit plăți de daune totalizând 4 miliarde de dolari în ultimele două decenii?

Mergem mai departe cu demontarea logicii vaccinării: dacă vaccinurile sunt atât de sigure și eficiente, de ce părinții copiilor traumatizați în urma vaccinărilor nu pot da în judecată companiile care produc vaccinurile? Gândiți-vă puțin. Imaginați-vă cazul unui producător de plăcuțe de frână de automobil: dacă plăcuțele cumpărate sunt defecte și vă cauzează pagube teribile, nu îl puteți da în judecată?

Există un motiv pentru care producătorii de vaccinuri nu pot fi acționați în instanță – s-a întâmplat de atâtea ori la în ultima parte a secolului trecut încât oamenii, pe bună dreptate, au devenit mai speriați de vaccinuri decât de bolile pe care acestea trebuiau să le prevină. Atunci Big Pharma a fuzionat cu CDC și au creat tribunalul secret al vaccinului, care folosește judecători din industria pharma și bani proveniți de la contribuabili pentru a rezolva reclamațiile în liniște, fără amestecul presei și fără a admite vreo vină.

Puneți-vă următoarea întrebare: De ce vaccinul împotriva gripei este cel mai promovat, singurul care este gratis, singurul vaccin pentru copii care încă mai conține mercur și. În același timp, vaccinul care se întâmplă să provoace cele mai mari efecte adverse și să necesite cel mai scump plătite înțelegeri în cadrul tribunalului secret al vaccinurilor? Dacă știința ar dovedi că toxinele pe bază de metale grele din vaccinuri provoacă autismul, șarada de multe miliarde de dolari a imunizării ar lua foc. Vedeți voi, cei mai mulți oameni de știință neagă că vaccinurile ar provoca autism dar, pe de altă parte, este scris pe instrucțiunile care însoțesc vaccinurile că niciun test clinic nu a putut stabil cu exactitate vreodată că vaccinul respectiv dă rezultate sau că substanțele cancerigene din vaccinuri sunt inofensive când sunt injectate în femei gravide sau în bebeluși.

„Împrăștierea” virușilor – un subiect despre care niciun doctor american sau vreo asistentă nu vor vorbi pacienților sau presei

Cea mai periculoasă perioadă pentru a răspândi o boală infecțioasă este în primele două săptămâni după ce o persoană a fost injectată cu tulpini multiple ale virusului. Industria vaccinurilor va explica despre cum aceste tulpini au fost „omorâte”, când defapt ele au fost doar slăbite folosind un lichid de îmbălsămare (formaldehidă) și că tulpinile de virus pur și simplu sunt doar adormite în țesutul muscular umani, așteptând să fie hrănite și „trezite” din hibernare.

Este un fapt dovedit științific că orice persoană injectată cu un virus viu va răspândi acel virus prin salivă sau mucus către alte persoane,  vaccinate sau nu, chiar dacă  persoana vaccinată nu a contractat boala. Imaginați-vă, nu aveți niciun simptom de boală dar, pentru că ați fost inoculat,  acum sunteți un focar de infecție pentru ceilalți. Așa cum vaccinul anti-poliomielitic (injectabil sau sub formă de spray nazal) a provocat noi cazuri de poliomielită, la fel au făcut și vaccinurile contra gripei sau a pojarului. În realitate, vaccinurile antipoliomielitice sunt principala cauză a paraliziei poliomielitice. Așadar, atunci când sunteți vaccinat iar oamenii din jurul vostru încep să se îmbolnăvească de aceeași boală, nu mai dați vina pe cei nevaccinați și care nu s-au îmbolnăvit ci gândiți-vă la știința din spatele răspândirii virusului.

În concluzie, data viitoare când copilul tău contractează o răceală sau o gripă și apoi răcești și tu, nu căuta cauza la copilul tău pentru că nu e vaccinat, dă vina pe tine pentru că te-ai vaccinat și i-ai dat si copilului tău un virus pe care nu l-ați avut nici tu, nici copilul tău, până când nu ți-a fost injectat prin vaccinare.

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button