X

Anti-românii de la #coruptiaucide și #rezistența vor să infesteze și Ziua Centenarului cu proteste. E mai clar ca niciodată că reprezintă interese străine

Grupările de protestatari #Corupția Ucide și #Rezistența anunță organizarea unui miting antiguvernamental în Piața Victoriei pe 1 Decembrie. 

”Pentru ca România de azi să rămână acolo unde îi este locul, adică în Uniunea Europeană, este, însă, nevoie să scape de grupul infracțional care a ajuns la conducerea ei și vrea să o scoată în decorul Europei”, se arată în anunțul postat pe Facebook.

”De 1 Decembrie, venim în Piața Victoriei să strigăm două lucruri: La mulți ani, România! și Demisia! Această țară merită mai mult decât un Guvern incompetent și toxic, a cărui unică misiune este să îl scape pe Liviu Dragnea de pușcărie”, mai arată cele două comunități.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Anunțul a fost postat la o zi după ce Comisia Europeană a făcut public raportul MCV extrem de critic la adresa Guvernului și Parlamentului, iar Parlamentul European a votat o rezoluție privind statul de drept din România.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Este inacceptabilă o astfel de manipulare ordinară. Avem o singură ocazie la 100 de ani pentru un astfel de eveniment și nu este de-ajuns că au compromis întregul an cu circul politic și protestele de prost gust, ci vor și în ziua Centenarului să-și revarse voma în stradă. Poate ar trebui să nu li se acorde nicio autorizație.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Poate ar trebui ca acele O.N.G. sa fie scoase în afară legii. Nu se mai poate așa ceva, chiar nu îi întreabă nimeni pe acei cetățeni care vor “binele țării ” cu ce se ocupa?
    Acei indivizi…protestatari de profesie nu reprezintă poporul, cu atât mai puțin țara.
    Sa fie trași la răspundere iar justiția sa își facă treaba…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button