X

Președintele Ucrainei i-a invitat pe ortodocșii ce țin de Patriarhia Rusiei să părăsească țara. Marți are întâlnire cu reprezentanții Bisericii canonice

Președintele ucrainean Petro Poroșenko se va întâlni marți cu episcopii bisericii ortodoxe canonice din Ucraina, declară Mitropolia de Kiev către agenția RIA-Novosti .

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

“O astfel de întâlnire este planificată pentru 13 noiembrie”, a declarat cancelaria, adăugând că este necesară participarea tuturor episcopilor principali și vicari. Nu au fost difuzate alte detalii.

Reamintim că doar trei zile în urmă, Poroșenko a declarat într-un videoclip postat pe pagina personală a acestuia, că “reprezentanții ROC” ar trebui să părăsească țara și să se “întoarcă” în Rusia, deoarece, în opinia sa, “ROC este un element al sistemului politic rusesc”.

Cancelaria a transmis același lucru pentru agenția TASS, spunând: “O astfel de întâlnire va avea loc pe 13 noiembrie. Nu vom mai comenta pentru moment”.

Cancelaria a refuzat, de asemenea, să clarifice dacă Preafericitul Părinte Mitropolit Onufrie al Kievului și al Ucrainei va fi prezent sau nu.

strana.ua

Potrivit documentului, întâlnirea va avea loc în sala de conferințe a mănăstirii Lavra Pecerska din Kiev, la ora 14:00.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

10 comentarii

  1. astia sunt singurul popor din lume ce vor cu orice pret sa para ce nu sunt (etnia “ukrainiana”) adica rusii de granita (krajna) sau rusii mici (malo)..de partea (extremisto-nazista) apuseana a statului fantoma “Ukraina” (cu teritorii anexate-poloneze, unguresti si Romanesti), zic .

    1. GRESALA GRAVA: nu sunt teritorii unguresti anexate, ci SLOVACE, “slovace” FURATE DE LA ROMANI (nordul Maramuresului istoric), ROMANESTI IN TRANSCARPATIA, “poiloneze” FURATE DE LA ROMANI (Pocutia)!

  2. ps
    off
    saitul “incorect polític” a cazut momentan.
    hackerii “progresisti” sau “serviciile” si-au facut treaba..

  3. PPS
    ref la artícol
    pe intelegerea celor cu dinti de lapte..nebunia glumei numita “Ukraina”..e ca si cum mitropolia Banatului i-ar”invita” pe romanii ortodocsi sa paraseasca Banatul pentru ca “mitteleuropa”..

    1. Bingo!
      Alogenii si anti-crestinii se vor stapani si locuitori de ocupatie – ca in fake state of Israel unce – pe tacute – au fost luate terenurile palestinienilor dupa care au fost eliminati din tara stramosilor lor…
      Pai atunci, … sa spune cum ar fi normal:
      Cine nu-i ortodox sa paraseasca Ucraina.
      Si ca sa fie BINE, tot asa, cine nu e crestin, adica DOAR ortodox – sa paraseasca Romania.
      … ca se vede ca ne-ortodcsii tot se agita cu autonomia, regionalizarea, dez-nationalizarea, … adica nu doar ca nu pastyreaza unitatea Tarii dar o vor distrusa.
      De unde s eintelege clar: cine nu este crestin -doar- ortodox este de fapt impotriva romanilor si (vremelnic numita) Romaniei.
      —–
      Chestia cu “libertatea religioasa” nu merge si in trecut doar daca treceai la credinta localnicilor puteai sa te stabilesti.
      Au avut grija atat masonii cat si iluminatii sa schimbe normalitatea aceasta si am ajuns la ce vedem acum – marxismul cultural si distrugerea neamurilor.

  4. oy oy, ironía sortii (si nu prea) …regimentele neo-pagano-nazi ukrainiane is finantate cu “arme si bagaje” de Tzahal..

  5. Informaţie-şoc: Cine este Groisman, prim-ministrul UCRAINEI şi cine conduce astăzi UCRAINA

    CINE CONDUCE ASTĂZI UCRAINA

    – Președintele – Peter Poroshenko (Valtsman) – evreu
    – Şi. despre. Președintele Turchynov (Kogan) este evreu.
    – Primul ministru – Arseniy Yatsenyuk (Bakai) este evreu.
    – Ministrul Finanțelor – Alexandru Shlapak este evreu.
    – secretar al Consiliului de Securitate Națională și Apărare al Ucrainei – Andrei Parubiy – evreu
    – Vicepremierul – Vladimir Groisman este evreu.
    – Ministrul Afacerilor Interne Arsen Avakov – evreu armean
    – Ministrul Culturii – Serghei Nishchuk – evreu, mason
    – Directorul Băncii Naționale – Stepan Kubiv – evreu
    – Șeful administrației prezidențiale este Serghei Pashinsky, evreu.
    Principalii candidați prezidențiali ai opoziției:
    – Iulia Timoșenko (Tsilya Kapitelman) este evreică.
    – Vitali Klitschko (Etinzon) – evreu după tată.
    – Oleg Tyagnibok (Frotman) – un evreu după mamă.
    – Dmitri (Avdim) Yarosh este evreu, Hasid.
    Oligarhii din Ucraina – toți evrei:
    I. Kolomoisky, E. Horowitz, G. Bogolyubov, Poroșenko, D. Firtash, S. Lyovochkin, V. Haiduk, V.Nemirovsky, K. Zhevago, V. Pinciuk, E. Prutnik, Ahmetov (tătar) Martynov, V. Kostelman, E.Sigal, Boris Kolesnikov, A. Feldman, F. Ham, N. Shufrych, Rodnyanskiy A., I. Butler, A. Abdinov V. Ermolaev, M. Kiperman, E. Zviagilskiy, Zhebrovskaya F., S. Ronis, H. Korban, G. Surkis Surkis I., V. Shamotiy A. Leszczynski, J. Rodin, M. Becker.
    Toate mijloacele de informare sunt în mâinile evreilor!
    P. Poroșenko, I. Kolomoisky, D. Firtash, V. Pinchuk, R. Akhmetov.
    Președinții Ucrainei:
    – Kravchuk (Blum) este evreu.
    – Kucima (Kuchman) este evreu.
    Icoanele nazismului din vestul Ucrainei:
    – Stepan Bandera (Șimon Ștefan) – un evreu polonez
    – Roman Shukhevych este evreu

    http://arhivach.org/thread/36373/

    http://basarabialiterara.com.md/?p=26978

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button