X

Președintele Ucrainei i-a invitat pe ortodocșii ce țin de Patriarhia Rusiei să părăsească țara. Marți are întâlnire cu reprezentanții Bisericii canonice

Președintele ucrainean Petro Poroșenko se va întâlni marți cu episcopii bisericii ortodoxe canonice din Ucraina, declară Mitropolia de Kiev către agenția RIA-Novosti .

„O astfel de întâlnire este planificată pentru 13 noiembrie”, a declarat cancelaria, adăugând că este necesară participarea tuturor episcopilor principali și vicari. Nu au fost difuzate alte detalii.

Reamintim că doar trei zile în urmă, Poroșenko a declarat într-un videoclip postat pe pagina personală a acestuia, că „reprezentanții ROC” ar trebui să părăsească țara și să se „întoarcă” în Rusia, deoarece, în opinia sa, „ROC este un element al sistemului politic rusesc”.

Cancelaria a transmis același lucru pentru agenția TASS, spunând: „O astfel de întâlnire va avea loc pe 13 noiembrie. Nu vom mai comenta pentru moment”.

Cancelaria a refuzat, de asemenea, să clarifice dacă Preafericitul Părinte Mitropolit Onufrie al Kievului și al Ucrainei va fi prezent sau nu.

strana.ua

Potrivit documentului, întâlnirea va avea loc în sala de conferințe a mănăstirii Lavra Pecerska din Kiev, la ora 14:00.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Pentru a descărca formularul 230, dați click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Înșelări
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

10 comentarii

 1. astia sunt singurul popor din lume ce vor cu orice pret sa para ce nu sunt (etnia „ukrainiana”) adica rusii de granita (krajna) sau rusii mici (malo)..de partea (extremisto-nazista) apuseana a statului fantoma „Ukraina” (cu teritorii anexate-poloneze, unguresti si Romanesti), zic .

  1. GRESALA GRAVA: nu sunt teritorii unguresti anexate, ci SLOVACE, „slovace” FURATE DE LA ROMANI (nordul Maramuresului istoric), ROMANESTI IN TRANSCARPATIA, „poiloneze” FURATE DE LA ROMANI (Pocutia)!

 2. PPS
  ref la artícol
  pe intelegerea celor cu dinti de lapte..nebunia glumei numita „Ukraina”..e ca si cum mitropolia Banatului i-ar”invita” pe romanii ortodocsi sa paraseasca Banatul pentru ca „mitteleuropa”..

  1. Bingo!
   Alogenii si anti-crestinii se vor stapani si locuitori de ocupatie – ca in fake state of Israel unce – pe tacute – au fost luate terenurile palestinienilor dupa care au fost eliminati din tara stramosilor lor…
   Pai atunci, … sa spune cum ar fi normal:
   Cine nu-i ortodox sa paraseasca Ucraina.
   Si ca sa fie BINE, tot asa, cine nu e crestin, adica DOAR ortodox – sa paraseasca Romania.
   … ca se vede ca ne-ortodcsii tot se agita cu autonomia, regionalizarea, dez-nationalizarea, … adica nu doar ca nu pastyreaza unitatea Tarii dar o vor distrusa.
   De unde s eintelege clar: cine nu este crestin -doar- ortodox este de fapt impotriva romanilor si (vremelnic numita) Romaniei.
   —–
   Chestia cu „libertatea religioasa” nu merge si in trecut doar daca treceai la credinta localnicilor puteai sa te stabilesti.
   Au avut grija atat masonii cat si iluminatii sa schimbe normalitatea aceasta si am ajuns la ce vedem acum – marxismul cultural si distrugerea neamurilor.

 3. Informaţie-şoc: Cine este Groisman, prim-ministrul UCRAINEI şi cine conduce astăzi UCRAINA

  CINE CONDUCE ASTĂZI UCRAINA

  – Președintele – Peter Poroshenko (Valtsman) – evreu
  – Şi. despre. Președintele Turchynov (Kogan) este evreu.
  – Primul ministru – Arseniy Yatsenyuk (Bakai) este evreu.
  – Ministrul Finanțelor – Alexandru Shlapak este evreu.
  – secretar al Consiliului de Securitate Națională și Apărare al Ucrainei – Andrei Parubiy – evreu
  – Vicepremierul – Vladimir Groisman este evreu.
  – Ministrul Afacerilor Interne Arsen Avakov – evreu armean
  – Ministrul Culturii – Serghei Nishchuk – evreu, mason
  – Directorul Băncii Naționale – Stepan Kubiv – evreu
  – Șeful administrației prezidențiale este Serghei Pashinsky, evreu.
  Principalii candidați prezidențiali ai opoziției:
  – Iulia Timoșenko (Tsilya Kapitelman) este evreică.
  – Vitali Klitschko (Etinzon) – evreu după tată.
  – Oleg Tyagnibok (Frotman) – un evreu după mamă.
  – Dmitri (Avdim) Yarosh este evreu, Hasid.
  Oligarhii din Ucraina – toți evrei:
  I. Kolomoisky, E. Horowitz, G. Bogolyubov, Poroșenko, D. Firtash, S. Lyovochkin, V. Haiduk, V.Nemirovsky, K. Zhevago, V. Pinciuk, E. Prutnik, Ahmetov (tătar) Martynov, V. Kostelman, E.Sigal, Boris Kolesnikov, A. Feldman, F. Ham, N. Shufrych, Rodnyanskiy A., I. Butler, A. Abdinov V. Ermolaev, M. Kiperman, E. Zviagilskiy, Zhebrovskaya F., S. Ronis, H. Korban, G. Surkis Surkis I., V. Shamotiy A. Leszczynski, J. Rodin, M. Becker.
  Toate mijloacele de informare sunt în mâinile evreilor!
  P. Poroșenko, I. Kolomoisky, D. Firtash, V. Pinchuk, R. Akhmetov.
  Președinții Ucrainei:
  – Kravchuk (Blum) este evreu.
  – Kucima (Kuchman) este evreu.
  Icoanele nazismului din vestul Ucrainei:
  – Stepan Bandera (Șimon Ștefan) – un evreu polonez
  – Roman Shukhevych este evreu

  http://arhivach.org/thread/36373/

  http://basarabialiterara.com.md/?p=26978

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.