X

Mincinoasa luptă anti corupție a mass-media: TĂCERE MORMÂNTALĂ în cele cinci luni scurse de la dezvăluirile Rise Project din iunie despre Big Pharma și Adrian Streinu Cercel

Foto: https://www.riseproject.ro/articol/institutul-de-boli-inventate/

In iunie 2018, Rise Project publica un material de exceptie, despre care am scris la:

Răspândiți BOMBA: Dezvăluirile Rise Project despre Adrian Streinu Cercel și Big Pharma / Surse La Roche explică schema ISTERIE – VACCINARE

Si am fost cam singurii care am scris…

In rest, in mass-media s-a vorbit extrem de firav, caci ziarele si televiziunile functioneaza aproape exclusiv ca fabrici de voma politica iar jurnalistii se mobilizeaza doar in campanii anti ortodoxe sau anti romanesti:

EXEMPLIFICARE DIN INTERIOR: Cum functioneaza campaniile anti ortodoxe in mass-media

Dar oare DNA-ul a inceput sa faca ceva?

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Pentru a descărca formularul 230, dați click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.