X

A murit Mudava, „vraciul“ lui Ceauşescu

Cum a murit Mudava, „vraciul“ lui Ceauşescu: mărturia fiului său. A refuzat tratamentul pentru bolile de care suferea |

Bioenergeticianul Constantin Mudava, supranumit vindecătorul lui Nicolae Ceaşescu, a murit după ce a suferit de mai multe afecţiuni.  Fiul său, George Mudava (46 de ani), a declarat pentru „Adevărul” că acesta a încercat să îi transmită câteva vorbe înainte de a muri, dar nu mai era coerent.

Constantin Mudava, vraciul cuplului Ceauşescu, a murit la 82 de ani. S… Constantin Mudava a murit joi, 1 noiembrie, la vârsta de 83 de ani, în secţia Îngrijiri Paliative a spitalului din Târgovişte, unde fusese internat în urma unui infarct în urmă cu două săptămâni.

„Ne-a schimbat viaţa”

George Mudava spune că de puterile tatălui său a a flat o ţară întreagă şi nu numai. Anumite persoane au încercat să îl cheme în America, dar a refuzat.

„Faima pe care el a căpătat-o ne-a schimbat viaţa. Am încercat şi el, şi noi, să rămânem oameni normali, să nu ni se urce la cap. A ştiu că avea o putere a lui şi a mizat pe ea. A văzut lucrurile în felul său, din perspectiva puterii lui. Am înţeles puterea pe care o avea. Poate că nu l-am aprobat mereu, dar l-am înţeles, dovadă că am fost apropiaţi tot timpul. A tratat foarte multă lume celebră, dar care eu nici nu ştiu. Au tras oameni de el să se ducă în America, dar a refuzat. A mers prin câteva ţări din Europa, dar s-a întors”, a spus fiul lui

„Fenomenul Vindecator” ducea o luptă crâncenă cu boala de aproximativ doi ani. De doi ani a început să aibă probleme cardiace, dar şi mai multe afecţiuni.
„Se pare că a avut şi un mic accident vascular cerebral. Ce a avut el sunt semnele bătrâneţii, numai că la el au fost puţin mai galopante. S-a chinuit puţin. A trecut foarte repede prin toate etapele unui om care îmbătrâneşte. A murit în somn, la Secţia de Îngrijiri Paliative, acolo unde era de o săptămână. Încă o săptămână a stat la Neurologie”, a spus fiul său.

„Nu se mai înţelegea ce spune”

Pe patul de spital, în ultimele zile de viaţă, vraciul lui Ceauşescu a încercat să îi mai transmită fiului său câteva cuvinte, dar nu se mai putea înţelege nimic din ce spunea. Mintea îi era însă lucidă şi a refuzat tratamentul, înţelegând că nu mai are nicio şansă.

„A încercat să îmi transmită mai multe lucruri în ultimele zile, dar nu se mai înţelegea ce spune, nu mai reuşea să articuleze. A refuzat şi medicamentele pe care trebuia să le ia. A avut parte de tot ce e mai bun, dar până aici a fost. Era prezent, ştia ce se întâmplă în jurul lui, dar nu mai putea reacţiona. A avut puterea însă să refuze tratamentul. Tot ce îi spuneam înţelegea”, explică fiul său.

De loc din Ghirdoveni, comuna dâmboviţeană Caragiale, Mudava s-a autopromovat drept bioenergetician, bioterapeut şi vindecător şi a ajuns extrem de cunoscut în 1996, când a candidat la Preşedinţia României. S-a lăudat peste tot cu puterile sale bioterapeutice, dar s-a retras din viaţa publică în ultimii ani de viaţă, într-o casă din Câmpina, judeţul Prahova. Apropiaţii spun că acumulase o avere impresionantă, cu mai multe proprietăţi în judeţele Prahova şi Dâmboviţa. De asemenea, mulţi l-au considerat un şarlatan.

„Nu l-a înţeles lumea când a candidat atunci, dar politica este o altă poveste. Dacă era după mine nu s-ar fi băgat deloc în politică. Eu nu am fost de acord, dar l-am ajutat. Sunt destui şarlatani pe lumea asta şi nu le merge mult timp. Pe el l-au căutat foarte multe persoane şi au fost persoane care au revenit la el. Credeţi că îl mai căuta cineva dacă prima dată nu avea niciun efect? Au fost studii făcute pe el la Insititutul de Fizică Atomică din Bucureşti, pe timpul lui Ceauşescu. S-a confirmat că avea puteri energetice. Nici nu era nevoie să pună mâinile pe pacient”, adaugă Goerge Mudava.

Constantin Mudava a avut patru copii. Pe pagina de Facebook intitulată “Vindecătorul Constantin Mudava” sunt descrise presupusele puteri miraculoase ale vraciului.

“La vârsta de 5 ani le-am descoperit şi practicat pe bunica mea, pe care am vindecat-o de reumatism. Ulterior le-am educat, cultivat şi practicat. Am fost solicitat de către şeful statului din acea perioada, Nicolae Ceauşescu, care m-a încadrat la Scorniceşti, judeţul Olt, unde conducea clanul Ceauşescu-Bărbulescu, cu contract de muncă şi unde mi-au creat condiţii bune de lucru cu 3 cabinete. Acolo am practicat această medicină generală pe mii şi mii şi mii de oameni din ţară şi din străînătate, pe tot felul de afecţiuni şi boli, incurabile prin medicină clasică”, se arată pe Facebook.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Parintele Cleopa Ilie spunea in cartea sa ’’ Călăuză în credinţa Ortodoxă’’:

Terapii şi mişcări paranormale, de care
bunii creştini trebuie să se ferească
:

Radiestezia, bioenergia, medicina holistă cu toate ramurile ei, (homeopatia, acupunctura, reflexologia – care folosesc „energii vindecătoare” pentru a „reface armonia forţelor vitale în fiecare celulă umană”, pentru a „echilibra energetic organismul”, a intra în „armonie cu energiile cosmice” şi a „regenera armonia în organismul suferind” -, antroposofia, remediile florale, diagnosticul bolilor cu ajutorul pendulului, a chiromanţiei, a energiilor spirituale, cristaloterapia, cromoterapia ş a . ) , şi toate terapiile care au ca scop folosirea „energiilor şi puterilor cosmice” pentru realizarea „armoniei” dintre Dumnezeu şi om, sau „refacerea echilibrului energetic” al omului, hipnoza, terapia regresivă, dianetica, urinoterapia, ufologia, parapsihologia, toate terapiile de provenienţă păgan-orientală, folosirea zodiacului, a astrologiei, a ocultismului credinţa in reincarnare, destin ş.a.

Referitor la alte variante de medicina alternativa, cititi va rog si:

Dezbatere: ACUPUNCTURA … Adica un alt DRACISM

HOMEOPATIA este DEMONICA / Fondatorul SAMUEL HAHNEMANN a fost MASON / Homeopatii sunt vrajitori

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button