X

România, 2019. Inelul cu cip va fi utilizat la efectuarea plăților

j-Ks-CUf-GThko-3-O

 Antena1, făcând reclamă feluritelor cipuri premergătoare peceții și societății fără cash.

În cazul de față, inelul cu cip:

,,La zece ani de la primele carduri bancare care au CIP, ne pregătim să facem plăţile cu inelul de logodnă sau clipind. Chiar în aceste momente are loc o revoluţie digitală.

Salariu încasat pe ceas, brăţară sau chiar pe brelocul de la chei. Aşa arată viitorul românilor. 2019 se anunţă anul revoluţiei metodelor inteligente de plată. Inelul cu CIP este doar un exemplu.

Pentru a elimina fraudele, va fi scanată amprenta la fiecare tranzacţie. Tehnologia va schimba şi modul în care facem cumpărături. Astăzi a fost testată metoda de plată la oglindă.

Scanez produsul în faţa oglinzii, oglinda îl recunoaşte, îl selectez, cer o măsură. Pot sa cer produsul direct în cabina de probă fără să ma mai duc eu să cotrobăi prin magazin. Pot să fac plata direct pe oglindă cu orice card contactless, ne învaţă specialiştii.

De la anul, telefonul poate fi cel mai bun asistent în alegerea şi cumpărarea mobilierului direct de acasă.

Laura Ştefan:

Un scaun să ne aşezăm să ne odihnim puţin, iată l-am poziţionat ştim că se şi asortează cu covorul. scaunul ar fi aici undeva. da, este acolo. este chiar în faţa dumneavoastră. Există şi exemple în care practic se scanează irisul şi atunci plata se face atunci când ochelarii pe care-i ai recunosc că este irisul tău şi tu eşti cel care trebuie să plătească.

Cei care au creat cardurile viitorului cred că pot să rezolve şi criza de personal calificat din România.

De anul viitor vom putea să comandăm mâncare şi să plătim consumaţia la mese inteligente la aeroporturile din toată lumea sau vom putea să intrăm în contact cu astfel de asistenţi , iată noii ospătari pe care am putea să-i găsim şi la Marea Neagră.

Ultimele statistici arată că România e pe locul 10 în lume la numărul de tranzacţii care nu necesită codul PIN. ”

Video AICI.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Pentru a descărca formularul 230, dați click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Cipuri
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.