X

PROTEST împotriva Convenției de la Istanbul – Joi 1 noiembrie 2018, ora 14:00, în fața Ministerului Educației Naționale

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Pentru denunțarea Convenției de la Istanbul, precum și pentru renunțarea definitivă la proiectul “Strategiei Naționale de Educație Parentală 2018-2025” care, potrivit informațiilor oferite de Ministerul Educației Naționale, „a fost retransmis iniţiatorilor” pentru a „fi îmbunătățit și lansat într-o nouă etapă de dezbatere publică”. 

Cititi va rugam mai multe pe Daniel Vla la:

PROTEST împotriva Convenției de la Istanbul – Joi 1 noiembrie 2018, ora 14:00, în fața Ministerului Educației Naționale

Despre Convenția de la Istanbul cititi va rugam mai multe la:

RUGAM RASPANDITI (despre o noua blestematie cu masca umana): Biserica Ortodoxă Bulgară denunța ideologia „de gen“ conținută în „Convenția Consiliului Europei privind prevenirea si combaterea violenței împotriva femeilor și a violenței domestice.“

Despre Strategia națională de educație parentală 2018-2025:

Zdrobirea ultimei cetăți: MINISTERUL EDUCAȚIEI consideră că FAMILIA ROMÂNEASCĂ este prea CONSERVATOARE, așa că o vor REEDUCA prin intermediul “EDUCAȚIEI PARENTALE”

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. “S-a lansat un proiect care se va derula pe o perioadă de 16 luni

    Crucea Roşie – filiala Satu Mare a lansat ieri, 29 octombrie, proiectul “Help Again!”. Proiectul este cofinanţat de Uniunea Europeană din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă şi se va derula pe o perioadă de 16 luni.

    La eveniment au participat, pe lângă directoarea Crucii Roşii – Filiala Satu Mare, Rodica Borlan, reprezentanţii mai multor instituţii publice, dar şi aleşii locali, mai exact viceprimarul municipiului Satu Mare, Doina Feher şi preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Pataki Csaba.

    Principalul obiectiv al proiectului constă în consolidarea Filialei Satu Mare a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie de a formula şi promova o alternativă cu impact naţional la politica publică iniţiată de Guvernul României în domeniul migraţiei, pentru a facilita procesul de integrare al imigranţilor cu implicarea şi responsabilizarea societăţii civice.

    Proiectul lansat se va implementa la nivel naţional”

    http://www.informatia-zilei.ro/sm/crucea-rosie-satu-mare-se-pregateste-pentru-venirea-unui-val-de-imigranti/

    Trebuie sa inceapa urgent si actiuni de protest impotriva imigratiei. Deja e foarte tarziu…

    Crestere masiva a imigratiei ilegale in Balcani in 2018

    Crucea Roșie – în Bosnia au ajuns în 2018 peste 8000 de imigranti ilegali, de 8 ori mai mulți decât în 2017, semn că migrația este în creștere.

    În Grecia, din ianuarie până în iulie ajunseseră peste 24 de mii de migranți, ceea ce înseamnă o creștere de peste 122% față de 2017.

    Cine stie cati imigranti sunt deja pititi prin Romania, prin centre sau cazati in alte locuri, pana urmeaza sa fie scosi la vedere.

    https://www.incorectpolitic.com/val-nou-de-refugiati-in-balcani/?fbclid=IwAR1uyZSGlvej5XokOunubZwTpPPJJYjJt9adduXb5ukYJABImAo5NacSdlM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button