X

PROTEST împotriva Convenției de la Istanbul – Joi 1 noiembrie 2018, ora 14:00, în fața Ministerului Educației Naționale

Pentru denunțarea Convenției de la Istanbul, precum și pentru renunțarea definitivă la proiectul “Strategiei Naționale de Educație Parentală 2018-2025” care, potrivit informațiilor oferite de Ministerul Educației Naționale, „a fost retransmis iniţiatorilor” pentru a „fi îmbunătățit și lansat într-o nouă etapă de dezbatere publică”.

Cititi va rugam mai multe pe Daniel Vla la:

PROTEST împotriva Convenției de la Istanbul – Joi 1 noiembrie 2018, ora 14:00, în fața Ministerului Educației Naționale

Despre Convenția de la Istanbul cititi va rugam mai multe la:

RUGAM RASPANDITI (despre o noua blestematie cu masca umana): Biserica Ortodoxă Bulgară denunța ideologia „de gen“ conținută în „Convenția Consiliului Europei privind prevenirea si combaterea violenței împotriva femeilor și a violenței domestice.“

Despre Strategia națională de educație parentală 2018-2025:

Zdrobirea ultimei cetăți: MINISTERUL EDUCAȚIEI consideră că FAMILIA ROMÂNEASCĂ este prea CONSERVATOARE, așa că o vor REEDUCA prin intermediul “EDUCAȚIEI PARENTALE”

 

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Pentru a descărca formularul 230, dați click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Transgender
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

2 comentarii

 1. „S-a lansat un proiect care se va derula pe o perioadă de 16 luni

  Crucea Roşie – filiala Satu Mare a lansat ieri, 29 octombrie, proiectul “Help Again!”. Proiectul este cofinanţat de Uniunea Europeană din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă şi se va derula pe o perioadă de 16 luni.

  La eveniment au participat, pe lângă directoarea Crucii Roşii – Filiala Satu Mare, Rodica Borlan, reprezentanţii mai multor instituţii publice, dar şi aleşii locali, mai exact viceprimarul municipiului Satu Mare, Doina Feher şi preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Pataki Csaba.

  Principalul obiectiv al proiectului constă în consolidarea Filialei Satu Mare a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie de a formula şi promova o alternativă cu impact naţional la politica publică iniţiată de Guvernul României în domeniul migraţiei, pentru a facilita procesul de integrare al imigranţilor cu implicarea şi responsabilizarea societăţii civice.

  Proiectul lansat se va implementa la nivel naţional”

  http://www.informatia-zilei.ro/sm/crucea-rosie-satu-mare-se-pregateste-pentru-venirea-unui-val-de-imigranti/

  Trebuie sa inceapa urgent si actiuni de protest impotriva imigratiei. Deja e foarte tarziu…

  Crestere masiva a imigratiei ilegale in Balcani in 2018

  Crucea Roșie – în Bosnia au ajuns în 2018 peste 8000 de imigranti ilegali, de 8 ori mai mulți decât în 2017, semn că migrația este în creștere.

  În Grecia, din ianuarie până în iulie ajunseseră peste 24 de mii de migranți, ceea ce înseamnă o creștere de peste 122% față de 2017.

  Cine stie cati imigranti sunt deja pititi prin Romania, prin centre sau cazati in alte locuri, pana urmeaza sa fie scosi la vedere.

  https://www.incorectpolitic.com/val-nou-de-refugiati-in-balcani/?fbclid=IwAR1uyZSGlvej5XokOunubZwTpPPJJYjJt9adduXb5ukYJABImAo5NacSdlM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.