X

Ipocrizie de politruc: Iohannis evocă la Suceava trecutul și tradițiile bucovinene, după ce a boicotat referendumul pentru căsătorie numindu-i pe susținători fanatici religioși

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Președintele României, Klaus Iohannis, a depus, miercuri, la Suceava o coroană de flori la bustul lui Iancu Flondor, un om politic român din Bucovina, care a militat pentru unirea acesteia cu Regatul României în 1918.  Apoi a vizitat Cetatea de Scaun a lui Ștefan Cel Mare și Sfânt, unde a declarat următoarele:

“Am vizitat, apoi, Muzeul Bucovinei, unde am simţit respectul puternic pe care bucovinenii îl acordă trecutului şi tradiţiilor, construind şi modernizând instituţii, dar, mai ales, dându-le viaţă şi dedicându-le tinerilor. Bucovina de astăzi înţelege spiritul marilor sacrificii, al proiectelor şi deciziilor de acum un secol.

Suceava aniversează Centenarul Unirii Bucovinei cu România prin proiecte concrete de dezvoltare locală, prin promovarea competenţelor şi a creativităţii. Este ceea ce aşteaptă cetăţenii, este un mesaj patriotic autentic, pe care îl încurajez şi îl susţin.

Pentru video, accesati acest link.

Corect era ca neamțul să fi fost primit cu huiduieli de către bucovineni pentru atitudinea ostilă avut față de referendumul pentru căsătorie, când în județul Suceava s-a trecut de pragul de 30%.

Dar de unde? Probabil cei prezenți au fost aleși și eliminați cei care ar fi putut să-i reproșeze ceva, știind că Suceava este fieful PNL. Iar cIolanis a profitat pentru a-și face puțină campanie electorală, recurgând la demagogia și ipocrizia ce caracterizează spectrul politic din România.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Acest personaj eretic supus al conducatorilor anticrestini europeni,a facut Romania de rusine fiind un reprezentant al neosecuritatii care l-a instalat,a facut uz de fals cumparand cu rea credinta 6 case,are 9 dosare penale inchise la curtea de apel Alba Iulia,trebuie sa returneze statului 325000 €,a instalat oameni cu calitati morale impropri functiei de judecator al Curtii Constitutionale ,nu a reprezentat ceea ce a jurat pe Constitutie si a scapat porumbelul zicand ca “a trebuit sa moara oameni”deci constiinta e incarcata.
    Suceava nu are nevoie de el ,poate doar Flutur ,sa-l duca in vizita la groapa de gunoi din pasul Mestecanis ,viitoarea atractie turistica in Bucovina,acolo unde le e locul amandurora in istoria contemporana.

    1. nu a boicotat? dar ce-a facut de a ajuns la vot in ultima clipa si nu a facut niciun apel pentru ca oamenii sa iasa la vot? asta e atitudine de presedinte?
      cu siguranta a votat si NU, ca nu are nicio treaba nici cu familia

  2. Cu tot respectul , Dl președinte Iohannis nu merită aceste cuvinte, cu atât mai mult cu cât chiar purtătorul de cuvânt al patriarhiei a recunoscut că formularea întrebării pe buletin a læsat loc la interpretări…și apoi Dl presedinte a fost la vot !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button