X

BrainNet: Oamenii de știință au conectat creierele a trei persoane. Fiecare știa ce gândesc ceilalți

O echipa de neurologi a reusit sa conecteze creierele a trei persoane, o premiera la nivel mondial. Fiecare dintre cei trei subiecti.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cei trei au fost pusi sa conlucreze pentru a juca impreuna Tetris. Doi dintre ei colaborau la nivel mental pentru a sti daca formele care veneau trebuiau rotite, iar un al treilea executa comanda, arata Science Alert.

Sistemul folosit de oamenii de stiinta se numeste BrainNet, iar pe viitor poate fi folosit pentru a fi interconectate creierele unei mase de oameni sau chiar pentru a ne conecta creierul direct la Internet, explica oamenii de stiinta.

Lasand la o parte metodele stranii de comunicare la care se poate ajunge, BrainNet poate arata insa, in detaliu, cum functioneaza creierul omenesc.

“Prezentam BrainNet care, dupa cunostintele noastre, este prima interfata directa non-invaziva creier-la-creier pentru transmiterea de informatii.

Rezultatele noastre preliminare indica posibilitatea unor viitoare interfete creier-la-creier, care sa permita rezolvarea problemelor impreuna, folosind o retea sociala de creiere conectate”, au transmis cercetatorii.

Acelasi grup de cercetatori, de la Universitatea din Washington si Universitatea Carnegie Mellon, a reusit anterior sa asocieze cu succes doua creiere, punandu-i pe participanti sa raspunda impreuna la un set de 20 de intrebari de cultura generala.

 

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

A afla gandul omului este visul dintotdeauna al diavolului. Aceasta este ultima bariera, pe care dupa ce o va cuceri, ii va aduce controlul definitiv asupra omului.Lucrurile ce sunt acum in testare, vor fi finalizate in vremea lui Antihrist.Omul se va autentifica cu pecetea in reteaua atotcuprinzatoare a internetului si va face parte din ea.Controlul asupra propriei fiinte nu ii va mai apartine, el pierzandu-si identitatea si mantuirea.

Ca asa vor sta lucrurile, stim din:

O EXCEPȚIONALĂ PROFEȚIE din secolul XV: “Lumea va purta MĂȘTI DE PIATRĂ”

Fiecare persoană va fi pecetluită; fiecare amănunt sau element al muncii sale şi al vieţii acesteia, ba şi fiecare cuvânt, fiecare mişcare a facultăţilor mintale va fi sub supraveghere neîncetată, astfel încât ea [persoana] nu va mai avea obiceiul de a cugeta la sine, de teamă ca nu cumva înfăţişarea feţei să reflecte fără voia sa ceva nepotrivit cu autoritatea conducătorului lumii, adică a Antihristului. Toată lumea va purta „măşti de piatră”. Toată munca, fiecare metru pătrat de pământ, fiecare bob de grâu va fi sub controlul lui Antihrist.

Cititi va rog si:

China colectează date direct din creierul lucrătorilor, la scară industrială. Si astfel ne amintim de o exceptionala profetie din secolul XV …

Elon Musk: „Cu inteligența artificială INVOCĂM DEMONUL” / Putin: „Cine va ajunge lider în această sferă, va deveni CONDUCĂTORUL LUMII”

OAMENII trebuie să devină CYBORGI

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Pentru inceput, bineinteles ca interconectarea creierelor va fi “ca un cutit, care depinde de tine cum il folosesti; poti sa tai cu el paine sau gatul cuiva” (de parca obiectele si-ar schimba natura lor buna sau rea dupa actiunile omului!), iar oamenii vor avea pretentia ca il folosesc spre bine, cand de fapt… dincolo de aparente, va fi un nou nivel al CUTIEI PANDOREI: pornografie, dependenta de internet, imoralitate si infidelitate si absolut orice fel de abuzuri!

    Biblia ne spune ca “inima omului este nespus de rea”. Oare ar trebui in cazul asta sa ne asteptam ca din inimile rele sa iasa …lucruri bune? Oamenii cand se aduna impreuna cauta sa faca RAUL, nu binele! Nu de-asta a facut Dumnezeu incurcarea limbilor la Turnul Babel?? (ca oamenii sa nu se mai insoteasca numai si numai la rau?)

    Dar… Cutitul “nu este pacat”, dar este pacat A GANDI!!

  2. Nu e curios cum lucrurile astea, de genul retele de socializare, realitate virtuala sau augmentata, interconectare neuronala de creiere prin internet, APAR LA SFARSITUL VREMURILOR, in pragul auto-distrugerii umanitatii, cand se lupta sa apara antihristul?? Te-ai gandi ca ele sunt bune, ca vor aduce progrese si beneficii… dar uite ca ele apar inainte de APOCALIPSA, nu inaintea unei mari evolutii sau treziri spirituale!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button