X

Ipocrizia unui preș-edinte străin de poporul român și de valorile sale sfinte: “Trebuie să trecem peste acest discurs al urii, un discurs pe care l-am văzut în ultimele săptămâni… fără spaime și tulburări provocate de pericole imaginare.”

Image result for klaus werner

”Trebuie să trecem peste acest discurs al urii, un discurs pe care l-am văzut în ultimele săptămâni, în pregătirea referendumului pentru redefinirea familie. Este nevoie de o abordare matură și o deschidere către dialog a tuturor actorilor din societate.

Primul pas spre restabilirea păcii sociale este abandonarea discursului bazat pe ură. Să lăsăm trecutului toate aluviunile de ură, indignare, nervi și să privim spre viitor cu încredere, fără spaime și tulburări provocate de pericole imaginare. România aparține tuturor românilor. Deși diferiți, cu toții suntem români și trăim într-o țară cu valori europene”, a declarat Klaus Iohannis.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Să nu uităm cine a dat tonul acestui val de ură împotriva inițiativei cetățenești de modificare a Constituției pentru a defini familia ca uniunea dintre un bărbat şi o femeie, afirmând că „E greşit să mergem pe calea fanatismului religios”. Așadar, i-a numit, indirect, pe cei aproape trei milioane şi jumătate de semnatari ai petiției „fanatici religioşi”. Apoi, a făcut tot ce a putut pentru a tergiversa Referendumul pentru familie, care a primit avizul de constituționalitate din partea CCR.

Pentru acestea Klaus Iohannis merită să devină istorie și să i se retragă cetățenia română. Multă ură și dispreț va avea de la poporul român de-acum încolo, ca și fostul marinar ce a nenorocit țara timp de 10 ani.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

    1. Adica dupa 25 de ani sa-l mazilim si mumificam !!!? Cam multa sare irosita si 25 de ani sunt 25 de ani!!!

  1. Adica sa lasam in urma documente din instanta care a spus ca iohanis e de rea credinta,acte contabie care contin datoria de 325000€,acte de donatie catre forumul democrat german antiroman a cladirilor sibiene,acte de incompatibilitate a functiei de primar si cea de actionar,intelegeri oculte cu securitatea care l-a impus presedinte,actele de adoptii de copii romani traduse de c.iohanis.
    Dupa reamintirea si anchetarea acestora si a multor alte acte antiromanesti vom vedea daca mai acceptam indicarea directiilor viitoare ale natiei
    Va ramane la gunoiul istoriei acestei tari.

  2. Repet ca pentru păcatele noastre, mai ales avorturile, Dumnezeu s-a întors de la noi și am rămas in bătaia vântului. Trebuie sa-i cerem iertare și sa ne corectam viața, asta ca sa nu pierdem și viața veșnica. Sa ne bucurăm ca a fost mila Domnului cu noi ca altfel meritam și mai rău de atât!

  3. M-am dus la vot, nu pentru ca sunt impotriva anumitor minoritati, ci pentru ca vreau ca viitorul sa nu ne aduca schimbari in ceea ce priveste casatoriile dintre oameni. Ma mira totusi faptul ca abia dupa vot, anumiti oameni se declara cu asa nonsalanta homofobi si spun ca pentru asta au mers la vot. Din cate am invatat din experienta, cu cat vrei mai mult sa scapi de un lucru, nu vei putea. Asa si germanii, cat s-au straduit ei sa scape lumea de evrei, ca in final, evreii sa conduca lumea. Asa si romanii de la inceputurile crestinismului, s-au straduit atat de mult sa scape de crestini, au omorat milioane…. ca intr-un final sa cedeze in fata acestora. O singura lectie e de invatat din toate acestea, daca ii lasam in pace si ne vedem de viata noastra, toata lumea o sa fie fericita. Am fost si in Franta, o tara “pro-gay” si nu am vazut niciun gay cat timp am stat acolo (2 saptamani). Voi trageti concluziile.

  4. Nu cred ca ii pasa prea mult de cetatenia romana. Oricum se pare ca mai are una de rezerva – germana, la care chiar pare sa tina.

    http://www.justitiarul.ro/iohannis-si-a-anuntat-o-noua-candidatura-dar-vechile-acuze-la-adresa-lui-nu-au-fost-lamurite/

    “Lui Crin Antonescu i-a scăpat, în data de 23 februarie a.c., la emisiunea „După 20 de ani” a unei televiziuni private, o afirmaţie foarte gravă: „(…) câtă vreme şi Traian Băsescu vorbeşte despre faptul că, în condiţiile în care nu intrăm în Schengen din cauză că nu vrea Germania, prezenţa unui om, nu doar etnic german, ci şi cu cetăţenie germană, cum este Klaus Iohannis (…)” (http://www.romaniatv.net/crin-antonescu-arunca-in-aer-usl-mai-devreme-sau-mai-tarziu-klaus-iohannis-va-fi-premier-in-locul-lui-ponta_128519.html#ixzz2u8L8UnT0)

    Noi ştiam, din anul 2000, că Iohannis Klaus Werner avea cetăţenie germană, conform relatărilor unui sas emigrat în Germania, care trecuse împreună cu Iohannis la frontieră pe culoarul destinat cetăţenilor UE, destinaţia fiind expoziţia de la Hanovra din acel an.”

    http://www.justitiarul.ro/jurgen-porr-finul-lui-iohannis-il-ataca-pe-liviu-pop-care-a-afirmat-ca-fdgr-este-continuatorul-organizatiei-naziste-geg-documentele-oficiale-arata-ca-liviu-pop-are-dreptate/

    “…în luna noiembrie 2007, Otto Schily, fostul ministru de Interne, l-a decorat pe primarul Sibiului, Klaus Werner Iohannis şi pe succesorul său la Ministerul de Interne, Wolfgang Schauble, din partea Societăţii Germane pentru merite deosebite! Decoraţia primită de Iohannis în anul 2007 este cea mai înaltă distincţie din Germania și a fost înmânată pentru servicii deosebite aduse Germaniei!!! Această înaltă decorație, din partea Societăţii Germane, se acordă doar cetățenilor germani, deci în mod cert Klaus Iohannis are și cetățenie germană!”

  5. Familia nu are nevoie sa fie “redefinita” tovarase iohanis! Si, da, suntem diferiti, unii chiar suntem romani, simtim si vorbim romaneste, iubim tara in care ne-am nascut, spre deosebire de mneata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button