X

Eurodeputatul soroșist Renate Weber despre parteneriatul civil: ,,Acum e momentul să-l adoptăm repede”

Sluga străinilor, Renate Weber, eurodeputat din partea PNL, fost președinte al fundației soroșiste Fundația pentru o Societate Deschisă și activist în domeniul apărării ,,drepturilor omului", susține că acesta este momentul pentru adoptarea RAPIDĂ a parteneriatului civil.

Foto: Wikipedia – Renate Weber

Renate Weber a explicat, pentru DCNews, care este stadiul proiectului privitor la parteneriatul civil și când ar putea fi adoptat în România.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Renate Weber consideră că acum, după acest referendum, este momentul propice pentru a fi adoptată legea parteneriatului civil care conferă cuplurilor gay drepturi egale cu cele heterosexuale, cu o singură excepție.

“Eu cred că este posibil”

“Proiectul deja există. El a fost lucrat în colaborare de cei de la CNCD și cu cei de la ACCEPT. Eu am văzut proiectul și vreau să spun că este foarte bine făcut. Același proiect, dar cu diferențe foarte mici, au fost mai multe faze ale lui, a fost accptat și vrea să fie însușit și de PSD și de UDMR. Dacă mă întrebați pe mine, sunt șanse foarte mari ca în sfârșit să avem și noi o lege a parteneriatului civil. E nediscriminatoriu și se face mențiune expres în proiect că se aplică și cuplurilor heterosexuale și cuplurilor homosexuale. La cuplurile heterosexuale există incluziv posibilitatea adoției, ceea ce nu există pentru cuplurile homosexuale. Proiectul, în această fază, spune clar că cuplurile homosexuale nu pot să adopte, în rest, toate celelalte prevederi sunt aceleași. (…) Eu aș fi vrut să mă văd cu ei pentru că aș fi vrut să văd dacă putem pune puțin mai mult în privința creditării și oferirii garanțiilor. Asta cred eu că lipsește din proiect și aș fi vrut să mă văd cu ei, dar o să ne vedem că nu îl adoptă nimeni într-o săptămână. Eu zic că e momentul acum să îl adoptăm repede. (…) Chiar au lucrat niște juriști de excepție la el. Până la sfârșitul anului, eu cred că este posibil (n.r. să fie adoptat). Acum este un moment propice să nu avem niște dezbateri care să manipuleze și să ducă în altă direcție” a declarat Renate Weber pentru DCNews.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. De data asta cred ca nu e deloc oportun sa se faca asa ceva! Deputatii si senatorii nu trebuie sa se lase intimidati si trebuie sa respinga aceasta gaselnitza sorosista! Stim cine e tanti weber si ce urmareste!

  2. @Dorli

    In principiu aveti dreptate…dar cine sa citeasca Moliftele?…. daniel &banda lui?
    Nu o va face ca stie ca ca si-o ia rau de tot de la aghiuta….daniel &co sunt doar eretici si tradatori nu si tampiti…ei sunt constienti ca s-au pus in slujba satanei…si le e frica de veliar…iar in Ro mai sunt doar o mana de preoti adevarati(neeretici) si doar acestia o mai pot face….restul sunt degeaba ( ma refer la preotii pomenitori de ierarhi eretici)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button