X

A cui e petiția “Coaliția pentru Familie trebuie să devină partid politic pro-familie!”?

Foto: http://www.laparola.com.br/a-critica-social-sarcastica-de-pawel-kuczynski

Stirea despre aceasta petitie a aparut in aproape intreaga mass-media. Iata, de exemplu, ce putem citi la PSD are parte de cea mai mare teapa. Coalitia pentru Familie se transforma in partid si ii fura masiv din electorat de pe AK-24:

CCOR Cluj Napoca (Comunitatea Crestin Ortodoxa Romana) lanseaza un apel si o petitie prin care se solicita transformarea Coalitiei pentru Familie in partid politic.

„Cerem Coalitiei pentru Familie sa devina partid politic pro-familie! Coalitia pentru Familie a pierdut un referendum dar rezultatele lui politice sunt remarcabile! 3,5 milioane de cetateni au sustinut prin VOT acest referendum demonstrand ca problema apararii familiei rezultata din casatoria dintre un barbat si o femeie este o tema de interes national.

Semneaza aceasta petitie prin care toti cetatenii pro-familie, indiferent de confesiunea religioasa, pot transforma esecul unui referendum intr-o emulatie politica care sa sustina copiii, familiile, credinta, societatea si libertatea in spirutul valorilor nationale crestin democrate!

Nu va mai exista un asemenea moment! Acest moment este unic, niciodata nu se se va mai organiza pe acesta tema un referendum, dar ceea ce s-a obtinut pana acum trebuie valorizat prin reprezentare parlamentara si prin legi care sa ne sustina interesele”, se afirma in petitia lansata.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Aceasta pare sa fie petitia:

https://www.petitieonline.com/coalitia_pentru_familie_trebuie_sa_devina_partid_politic_pro-familie

Conform articolului Manipulare în numele creștinilor ortodocși de la Cluj. O pagină de Facebook a inițiat o petiție pentru formarea unui nou partid de pe ZIAR DE CLUJ:

Cei de la Mitropolia Clujului neagă orice legătură cu CCOR Cluj-Napoca și precizează că nu cunosc persoanele care au instrumentat această pagină de Facebook, și implicit petiția pentru înființarea unui nou partid.

„Am fost întrebat și de alte persoane. CCOR Cluj-Napoca nu este o organizație. Am înțeles că se numesc Comunitatea Creștin Ortodoxă Română Cluj. Ei sunt doar un grup pe internet, dar ei nu au o entitate juridică. O comunitate creștin ortodoxă poate fi și o parohie, nu? Ei nu funcționează ca o instituție de sine stătătoare sau cu personalitate juridică. Nu știu cine a înființat-o. E doar un grup ce activează în mediul online, despre care nu cunoaștem alte amănunte și care nu are nici o legătură cu arhiepiscopia noastră sau vreo altă instituție a bisericii, nici măcar o parohie”, a declarat pentru Ziar de Cluj, purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Clujului, Bogdan Ivanov.

Cu toate acestea, pagina respectivă îl promovează pe preotul clujean, Călin Matei Popovici, despre care alți preoți susțin că a fost diagnosticat cu psihoză și îi place să fie poreclit „nebunul de la Cora”. La rândul său, părintele Popovici promovează mesajele paginii CCOR Cluj-Napoca.

Nu ne luam dupa acel ziar, deci nu-l vom considera pe preotul Călin Matei Popovici ca fiind “diagnosticat cu psihoză”, dar nu stim nici ce-i cu el. La o cautare google am gasit:

http://www.cuvantul-ortodox.ro/sa-nu-ne-rusinam-de-hristos-sa-nu-fim-indiferenti-pr-florin-stan-pr-calin-popovici-predici-insufletitoare-in-sprijinul-referendumului-si-pentru-denuntarea-asaltului-pervertitor-asupra-familiei/

Deci, cine-i cu petitia? Coalitia pentru Familie? Sau au bagat pe cineva la inaintare pentru a tatona terenul? Sau care-i treaba? Ca sa stim si noi: o fi de bine, n-o fi de bine…

Trebuie stiut ca sunt multi intrusi care se folosesc de lupta impotriva casatoriilor gay pentru a implementa ecumenismul. Ei sunt in spatele petitiei?

Vlad Crîznic, Președintele RZIM România, scria in articolul Câteva concluzii după pierderea unei bătălii de pe Stiri Crestine:

[…]

Nu avem un partid care să reprezinte cei 20% din populația tării pro-familie, un partid creștin democrat care să ne reprezinte la București și Bruxelles. Avem însă o nouă stângă în creștere care ne va mătura dacă stăm cu mâinile în sân.

[…]

Nu avem un politician la vârf care să reprezinte serios și public valorile pro-creștine.

[…]

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

17 comentarii

  1. Daca apare in toata presa care pana mai ieri boicota inseamna ca este o noua manevra securista de a rupe ceva din psd.
    Ati vazut ca aia de la CpF plangeau singuri in fata propriului microfon la asa-zisa conferinta de presa dupa istorica infrangere. Nu s-a interesat NIMENI din presa de ei (probabil ca nu mai contau deloc). Dintr-o data iata ca sunt aproape impinsi de la spate sa intre in politica. Nu ca nu le-ar fi trecut prin minte asa ceva dar parca nu-i stilul lor (ba chiar as putea spune ca politicianismul de doi bani al CpF a contribuit masiv la esec – si-au incordat muschii la partide, in special psd, ca nu care cumva sa se bucure de ceva capital politic de pe urma lor; se si vedeau pe cai mari si nu vroiau sa imparta cu nimeni laurii victoriei; psd-ul, incoltit in tara si-n afara pe tema referendumului a luat viteza si s-a distantat la randul sau; n-a boicotat dar nici n-a mai miscat ceva pentru mobilizarea electoratului si nici macar pentru a asigura o informare corecta pe care mass media era obligata sa o faca; consecintele se cunosc; aici s-a vazut micimea de perspectiva politica dar si de alta natura a celor de la CpF care n-au fost in stare sa inteleaga contextul si sa depaseasca propriile orgolii in beneficiul interesului general de validare a referendumului; daca asta s-ar fi intamplat in 1990 mai ziceam dar dupa ce atatia ani udmr-ul i-a jucat pe toti pe degete cu un amarat de 6% nu mai este permis sa ratezi obtinerea sustinerii politice cand ai in spate 3 mil de semnaturi si o acceptare in masa a referendumului conform sondajelor de la acel moment; nu era nimic exagerat ca o miscare civica puternica ia la rost partidele cu care aveau protocoale de sustinere valabile ca sa spuna verde-n fata ce pozitie adopta si sa le arate cu degetul electoratului daca au o atitudine duplicitara si le inseala increderea).
    Oricum ideea de partid CpF este complet nefericita. Sunt deja la al treilea esec: 1 – Capsali, 2 – Marian Munteanu iar acum 3 – referendumul.
    Este perfect utopic sa considere ca cei 3,5 milioane care au spus DA sunt potentialii votanti ai lor. Nici pe departe insa nu stau sa detaliez acum. Au demonstrat cu asupra de masura ca sunt prea mici pentru un razboi mare (numai sa-l vedeti pe Mihai Gheorghiu cum se bataia pe scaun de nervi la conferinta de presa din campanie cand au simtit nevoia sa strige ca sunt boicotati).
    Sigur ca ar fi nevoie de un partid conservator serios pe dreapta esicherului politic dar parca mai folositoare ar fi o miscare civica puternica capabila sa faca agendele politice in acord cu interesele pe care le reprezinta.

    1. Manipulezi! Dupa ce insiri aici, ar trebui sa-i luam la rost pe cei de la CPF ca nu s-au pus bine cu PSD-ul?!
      Peste Doi ani de alba/neagra psd-ista cu organizarea acestui Referendum si mi-a fost de ajuns! Nişte paiaţe telecomandate de la Bruxelles şi cu activitatea monitorizată de serviciile secrete locale(subordonate în cel mai bălos stil ocupantului) impun, indiferent de dorinţele cetăţenilor, o agendă absolut străină de interesele locale. Suntem trataţi cam la fel cum e tratată populaţia locală în Afganistan!

      1. Nu este vorba de manipulare ci de realism politic. Partidele politice aveau forta mobilizarii la vot si consider ca din oportunism (adica sa fie toata spuza victoriei pe turta CpF) s-a refuzat cu obstinatie acest lucru.

        Si nu pot spune ca a fost doar o simpla greseala pentru ca tot CpF, realizand ca are nevoie de sustinerea partidelor pentru organizarea referendumului, a incheiat protocoale in acest sens cu toate partidele importante: psd, alde, pnl si, nu sunt sigur, pmp. Foarte bine jucat atunci. Se simteau o forta civica si aveau ce negocia cu partidele astfel incat sa nu fie refuzati. Am dat exemplul udmr care cu un biet 6% a facut ce-a vrut cu toti politicienii romani. CpF era mult pest ei si totusi atunci cand era mai important s-au lepadat la modul urat de toti politicienii astfel incat si cei care ii simpatizau si fusesera vocali in favoarea lor pana atunci au tacut cand era mai important de vorbit si, mai ales, de actionat pentru a chema oamenii la vot.

        Acestea sunt niste fapte clare. Nu trebuiau sa se puna bine cu psd-ul ci cu TOATE partidele facand precum udmr-ul care si-a vandut f scump pielea. In scortosenia lor au sacrificat referendumul din ambitia de a nu fi asociati cumva cu clasa politica. Bun si care era problema? Nu ramaneau tot ei initiatorii? Nu intelegea poporul care a fost contributia fiecaruia? Dar dincolo de toate impresiile unora sau altora la ora asta aveam un referendum validat.

        Unde vezi manipularea ca s-o inteleg si eu? Hai sa-ti mai dau un exemplu din discursul lor ca sa pricepi ca ei erau oarecum constienti de nevoia sustinerii din partea partidelor (nu numai psd dupa cum am aratat mai sus) dar in acelasi timp tineau coada pe sus intr-o atitudine complet infantila si lipsita de realism politic:

        ‘Ne-am confruntat şi cu un fenomen neaşteptat şi anume boicotul generalizat al partidelor politice din România împotriva acestui referendum. Iniţiativa noastră nu este una politică şi am refuzat întotdeuna confiscarea politică’, a spus Gheorghiu., liderul CpF.

        Chiar nu inteleg cum poti sa te contrazici de la o propozitie la alta. Pe de o parte te plangi de boicot si imediat spui ca ai refuzat colaborarea de frica sa nu-ti confiste politic demersul.

        Esti asadar sigur de competenta CpF? Cum explici s-au chinuit o gramada sa convinga oamenii ca referendumul nu este pt familie ci pt casatorie. Atunci de ce te-ai numit coalitie pt familie si nu pt casatorie sau altfel?

      2. Si retine te rog ca spun lucrurile acestea acum, DUPA. Am sustinut referendumul cu toate puterile si este normal ca dupa razboi sa tragem niste concluzii pentru ca astfel vom invata cu totii si, cine stie, poate chiar ne va folosi la ceva.

        Si sa stii ca in sinea mea mai cred si ipoteza ca Dumnezeu ne-a ferit de ceva mai rau. Pana si dusmanii din statul paralel se asteptau sa iasa asa ca au pregatit ca strategie de reactie iesirea in strada si reluarea actiunilor violente (de asta s-a si batut atata moneda cu furtul de ziceai ca toata lumea va fura pe rupte si cu asta se va intoarce Romania in Evul Mediu) iar oamenii de bine erau pregatiti sa lupte pentru apararea democratiei, libertatii si drepturilor. Altfel nu-mi explic de ce ordinul pe unitate a fost de decredibilizare si de trimitere in zona gri, totul ca o pregatire minutioasa pentru a fi contestat. E, uite ca Dumnezeu a aranjat de au iesit doar cativa ca sa bea sampanie si sa se maimutareasca.

  2. Eu m-am gandit si am scris despre asta, fara sa citesc pe undeva. Este logic sa gandesti ca 3,5 milioane de oameni ar putea fi o forta politica. Apoi am vazut ca a aparut si pe Fluierul ceva despre ideea de a forma partid. Acum ati scris despre altii care au pornit petitii.

    Mie mi se pare lucru bun deocamdata. Daca ar fi propusi in conducere Pr. Andrei Aldea, Prof. Ioan Vladuca, sau chiar Virgiliu Gheorghe eu as fi de acord. De ce progresistii sa aiba reprezentare in parlament si sa participe la alegeri, prin USR, ungurii sa aiba partid, cu toate ca este ilegal, si sa participe la conducerea tarii, iar crestinii ortodoxi sa nu aiba pe nimeni care sa le reprezinte interesele?

    Dar trebuie facuta treaba asta cu grija, sa nu incapa pe mana serviciilor…sau a mai stiu eu cui…

    1. Aceiasi oameni de care spui au dat-o-n bara cu Marian Munteanu acum doi ani. Scorul a fost ridicol 1,… iar ei sperau sa treaca pragul de 5. De ce ar fi altfel acum? Nu va lasati dusi de val. Politica are regulile ei, compromisurile si stiinta ei. O organizatie civica bine organizata va putea face mai mult decat un partid supus la constrangeri de tot felul. Dupa cum s-a miscat acum la referendum nu exista vreo garantie ca au o capavitate buna de mobilizare / organizare sau ca ar intelege corect lumea in care traiesc.

  3. Voi sunteți naivi dacă mai speraţi că salvarea vine din politică. Ce partid, frate ? Poa’ să aibă şi 10 milioane de membri, vă mănâncă masonii cu fulgi cu tot. Nădejdea e în Dumnezeu, nu în politică !

    1. Serios? Dar ce plin de intelepciune esti tu. Eu naivul, stiu ca de-a lungul istoriei au fost conducatori care i-au prigonit pe crestini si au fost si conducatori cu adevarat crestini. Ai tu impresia ca acei conducatori crestini au ajuns sa conduca fara lupta? Crezi ca i-a tras cineva de manecuta sa ii invite sa ia tronul si sa conduca tara crestineste?
      Ia citeste cum a ajuns Stefan Domn al Moldovei sau Mihai Viteazul…si altii si altii si prin alte parti ale lumii, prin imperiul roman, prin bizant.

      Sau Miscarea Legionara cum a ajuns la putere? Nu prin lupte? Nu prin jertfe? Nu prin implicare politica? Dumenezeu te ajuta frate, daca faci si tu partea ta. Ca ai o datorie fata de neamul tau. Roaga-te, dar nu uita fapta. Ca daca nu o faci, ia vezi ajungi primar daca nu candidezi? Crezi ca daca te rogi te pun oamenii cu forta?
      Sau ia intreaba-i pe redactori daca se roaga se scriu singure articolele? Sau trebuie sa puna osul si sa se jertfeasca pentru a scoate acest portal ortodox?

      Da, masonii vor ataca, si serviciile se vor infiltra si toata clasa politica murdara va fi impotriva. Roaga-te sa ii pazeasca Dumnezeu de atacurile lor pe cei care se implica. Roaga-te sa le descopere Dumenzeu planurile ticalosite ale masonilor si sa nu reuseasca impotriva crestinilor. Sau si mai bine, roaga-te si implica-te. Ca rugaciunea este minimul pe care il poate face cineva care se considera crestin. Tu pentru ce te multumesti cu minimul? Nu poti mai mult nu ai timp sau nu vrei?

      1. Frate, îmi pare rău să te contrazic, dar au apus vremurile în care un conducător putea face ce vrea în lumea asta. Să mai speri în ziua de azi că faci partid politic, ajungi la putere şi dai legi creştine, e o utopie. Decât să vă risipiţi energiile cu lucruri inutile, mai bine săpaţi răul de la temelie. Singura noastră şansă e să începem să îndreptăm lucrurile de jos. Boicotarea supermarketurilor, a Big Pharma, ignorarea televizorului şi a radioului şamd. Să se străduiască omul să nu mai cumpere nimic în zi de sărbătoare, să se străduiască omul să aibă un petec de pământ pe care să-l cultive sau măcar să cumpere de la piaţă, de la ţărani (cât îi mai avem). Şi multe altele. Nu politica e soluţia, ci trezirea celor din jurul nostru. Crezi că va mai conta că avem legi anticreştine dacă nu va fi nimeni care să le impună ? Da, e o utopie şi ceea ce visez eu, dar e o utopie care depinde de noi, nu de politicieni. Deci prefer de mii de ori să-mi consum energia învățând atât cât pot în jurul meu şi sfătuind pe unul, pe altul, decât să sper că va ajunge nu-ş ce partid la putere şi va face dreptate.
        Şi ştii ceva ? E o jertfă de zece ori mai mare şi mai bine primită asta, decât aia în care visezi că poţi face ceva în politică. Dar fiecare face cum crede. Pe mine la votări de partide şi de politicieni n-o să mă vedeţi.

        1. Frate drag, ai dreptate in ce priveste informarea populatiei. Eu nu am spus sa nu avem o bucata de pamant sau sa renuntam la tembelizor. Eu am dat televizorul acum 6 ani si nu ii duc dorul. Si am si un petec de pamant unde imi cultiv mancarea. Dar este un razboi impotriva noastra pe care nu il putem duce daca nu luptam. Iar lupta trebuie data pe toate planurile pe care este purtata, Religios, social, economic, politic, educational etc. A ignora importanta luptei politice este o grava eroare. Politicul iti va interzice sa cultivi natural, sa iti pastrezi semintele, sa iti vinzi produsele. Iti va interzice sa iti educi copiii, sa ii cresti sanatosi. Este curios cum de nu realizezi ca iti va interzice chiar si informarea populatiei pe care vrei tu sa o faci !!! Au dat jos panourile care avertizau despre vaccinuri, au interzis aparitia de mesaje conservatoare pe facebook si pe retelele de socializare. Sa iti imaginezi ca nu te implici politic si stai frumusel sa iti faci rugaciunea neafectat de razboiul in care suntem, asta este naivitatea. Iti va fi interzis prin lege orice fel de actiune de rezistenta. Tu de ce crezi ca s-au luptat sa acapareze mijloacele de informare si politicul? Pentru ca astea sunt arme formidabile in acest razboi. Vrei sa informezi populatia??? Eu iti spun, daca poti avea un cuvant de spus la nivel politic, vei face de 100 de ori mai multa informare, legal. Pentru ca te poti opune legilor care iti interzic acest lucru. Dar fiecare isi duce lupta si crucea cum crede mai bine si cum si cat a inteles. Un lucru insa trebuie sa pricepi: rugaciunea, rezistenta de orice fel, lupta cu sistemul nu exclude planul politic. Dimpotriva, cine are cat de cat o influenta in plan politic, castiga un mare avantaj in acest razboi care se da pe toate planurile vietii noastre.

          1. Deci începem să ne înțelegem oarecum. Ca să poţi lupta în sfera politicului cu ceva câştig de cauză (doar în ideea de a întârzia venirea lui antihrist, nicidecum să speri că vei obţine biruinţa deplină), îţi trebuie un lider, care la momentul de faţă nu există. Apoi, orice lider poate fi cumpărat/şantajat la un moment dat şi în loc să obţii ceva, mai rău îţi tai craca de sub picioare. Ca atare, ca să-şi ţie liderul în frâu, membrii partidului trebuie să ştie clar încotro merg, ce vor să obţină şi care sunt mijloacele permise şi să reacţioneze prompt la cea mai mică deraiere a liderului. Dacă de bine de rău lideri se mai găsesc, poate chiar şi oneşti, neşantajabili etc, în ce priveşte masa de alegători, lucrurile sunt varză.. Nu te gândi că, dacă ai 4 milioane de oameni, toţi sunt pe aceeaşi lungime de undă. Uite ce s-a întâmplat după sinod, uite ce s-a întâmplat cu grupurile care s-au îngrădit de erezie, uite ce s-a întâmplat ACUM, la referendum. De aceea am spus că şansa noastră e o asanare a tuturor valorilor morale şi creştine de jos, de la omul de rând. Până nu pricepe electoratul ce e bine pentru el, degeaba lupta. La prima bătaie de vânt se vor diviza, se vor scinda, politicienii vor face compromisuri în numele unei cauze mai mari şi vor ajunge să dezamăgească din nou şi din nou. Oamenii în politică se PERVERTESC. Pleacă cu idei nobile şi idealuri măreţe şi ajung să facă compromisuri din ce în ce mai multe până nu-i mai recunoști. Ştiu că sunt pesimist, dar e destul să văd de la ce valori am plecat în ’89 şi unde am ajuns acum, ca să nu mai sper că pornind de la starea de acum, să mai putem îndrepta uşor ceva. În niciun caz doar prin luptă politică. De aceea spun că, pornind de jos, încet-încet vor apărea şi liderii, se va omogeniza şi masa electorală şi se va putea obţine ceva. Satana își ridică fortăreaţa în Europa. Patru milioane de săgeţi trase în toate direcțiile nu vor doborî zidurile. Dar loviturile concentrate cu berbecele în poarta de intrare s-ar putea să producă rezultate.

          2. Ma bucur ca incepem sa ne intelegem. Maine daca ar veni antihristul, tot avem datoria sa marturisim si sa luptam. Suntem in razboi. De aceea trebuie sa luptam cu ce mijloace avem pentru a ne apara familia, neamul, tara. Cine va invinge pe lumea aceasta nici nu conteaza asa mult. Toti Sfintii inchisorilor care in acesta lume au suferit infrangeri si politice si sociale si materiale au invins prin mucenicie, in viata vesnica, dupa ce au dus lupta aici. Chiar daca au fost infranti politic, au dus lupta pentru ca era datoria lor.
            Sunt convins ca orice lider se va confrunta cu santajul, cu mizeriile aruncate impotriva lui. Sunt constient ca ar putea sa cada, sa greseasca. Stiu si ca cei 3.5 milioane nu gandesc toti la fel. Dar nici nu trebuie. Exista vreun partid in care membrii gandesc la fel?
            Ungaria prin politica dusa a reusit deocamdata sa evite colonizarea cu imigranti musulmani trimisi de te miri pe unde. La fel si Polonia. Vor reusi sa lupte impotriva curentului european pana la capat? Poate ca nu. Cine stie? Dar important este ca lupta cu demnitate pentru neamul lor. La noi, Iohannis cati a adus pe furis prin ONG-uri fantoma?
            Cu 25% din voturi ai o gramada de reprezentanti in parlament, ai cativa ministri care conduc ministere. Poti bloca o lege ticaloasa, poti initia legi importante. Ce ar fi ca ministrul sanatatii sa fie crestin adevarat? Sa nu mai ai grija vaccinarii obligatorii, si sa ai o informare corecta a populatie? Sau ministrul educatiei sa scape de porcariile progresiste din manualele copiilor, sa puna bazele unui invatamant crestin? Sa scoata corectitudinea politica din inspectoratele scolare…
            Sau un ministru al agriculturii care sa dezvolte si sa incurajeze gospodariile mici si sa le permita sa traiasca. Sa interzica toate chimicalele de la Monsanto si alte otravuri cu care ne distrug acum pamanturile.
            Sau un mistru al apelor si padurilor care sa opreasca defrisarile fara limite care ne-au golit muntii.
            Asta nu este usor, si nici fara lupta nu se poate obtine. Dar este posibil. Este greu, dar cu implicare si buna-credinta, se poate face. Cat ar putea sa dureze, Dumnezeu stie. Poate vor intra cu tancurile peste noi, mai stii? Poate va fi ca in Polonia cu presedintele si mare parte din guvern cand le-au doborat avionul si i-au omorat. In transilvania au luptat secole la rand pentru reprezentare politica. Pentru dreptul majoritatii de a decide pentru ea insasi. Acum suntem sub ocupatie total. Nu merita luptat pentru asta? Ca reusim ca nu reusim habar nu am. Ca vor fi mizerii si probleme si lupte murdare, cu siguranta. Dar putem incerca sa constientizam si sa ne folosim puterea, sau sa acceptam in liniste jugul satanelor. Despre asta este vorba.

  4. Doamne ajuta !
    Si eu as semna daca s-ar implica doar mirenii, fara fete bisericesti, caci institutia bisericii trebuie ferita de lupta politica. Ea sa binecuviteze si sa se roage pentru noi.
    Cine sa ne apere copii, nepotii de intruziunile ideologiilor satanice care deja altereaza vestul ? Asaltul e puternic, viclenia e mare, tradatorii guverneaza. S-a ivit aceasta sansa si poate ca e mai bine ca s-a intamplat asa, caci ni se reveleaza adevarata fata a societatii romanesti contemporane. Si apoi biserica trebuie sa-si lamureasca confuziile cu privire la erezia din sanul ei. Sa-si curete madularele alterate. Prefer o colaborare in plan politic cu persoane de alte confesiuni decat o amestecare ecumenista in plan duhovnicesc (spiritual, cum ar zice ecumenistul). Sa se consume in politica energiile (confruntari de idei, dialoguri, concesii, aliante, lupte politice, strategii, polemici, etc.), si sa curatim biserica de iubirismul asta ecumenist. Nu sunt naiv, stiu ca o astfel de miscare va fi si ea capusata, vor fi diversiuni, dar asa e in lupta politica. Asta e lumea, si noi traim in ea.
    Iertati-ma daca gresesc !
    Doamne ajuta !

  5. Ministrul Invatamantului este tocmai FEMEIA care a semnat din partea statului roman “Conventia de la Istambul” care aduce schizofrenia “gen”-ului = cultul fecalei ca noua regula de viata: ROVANA PLUMB.
    … femeie si PDSR-ista, PSD-ista,…..
    Viorica Dancila a votat ca europarlamentar adoptarea si implementarea acestui tratat infam si pervers.
    … femeie si PDSR-ista, PSD-ista,….
    … alaturi de Macovei, Renate Weber (romanca sadea) si alte iude.
    Care e adevarata fata? Anti-romani, anti-crestini, perversi/perverse dar si sadici – isi extrag satisfactia din producerea de suferinta celor carora le manaca banii.
    Schizofrenici care ne conduc si care arata ca nu au capacitate de a discerne bine-rau.
    Cand negi realitatea genului biologic mintea este smintita si atat teoreticienii, sustinatorii cat si practicantii sint inapti de a conduce, sint iresponsabili legalmente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button