X

AUDIO: Ioan Vladuca – PLANUL DE EXTERMINARE A ORTODOXIEI

 

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Anti-Biserică
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

One Comment

  1. Urmărind această conferință a dl Ioan Vlăducă:

    https://www.youtube.com/watch?v=CxlBH6-xzRc

    am observat că oricât de realistă adică sumbră i-ar fi fost părerea despre ceea ce urma să se întâmple cu ortodoxia, totuși lucrurile stau muuult mai rău decât prevedea dânsul, adică realitatea bate orice imaginație, chiar și atunci când ai grijă să fi foarte rezervat în ceea ce privește e(in)voluția lucrurilor în timpurile pe care le trăim. Și-l întreb și eu pe dl Vlăducă, cum se poate găsi în ziua de astăzi un duhovnic cu adevărat ortodox așa cum recomanda dânsul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.