X

Peste 70 de explozii în Massachusetts

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Autorităţile din statul american Massachusetts au raportat joi o serie de incendii şi explozii în mai multe oraşe situate la nord de Boston şi au evacuat mai multe cartiere din cauza mirosului pronunţat de gaz din zonă, relatează Reuters conform Mediafax. 

Reprezentanţii poliţiei au anunţat că au fost raportate cel puţin 70 de explozii şi incendii şi că se aşteaptă ca numărul acestora să crească.

Medicii de la Spitalul General din Lawrence au declarat că patru persoane au primit îngrijiri medicale, relatează BBC.

Autorităţile locale au amplasat centre de primire a cetăţenilor în şcoli.

Este prea devreme pentru a stabili o cauză exactă a incidentului, dar una dintre posibilităţi este spargerea unei conducte de gaz. Prima explozie a fost provocată de presiunea prea ridicată dintr-o conductă de gaz.

Momentan nu au apărut informaţii legate de posibile victime. Exploziile au avut loc în oraşele Lawrence, Andover, North Andover şi Methuen, situate la aproximativ 40 de kilometri nord de Boston.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Sistemele de siguranta ar fi trebuit sa depisteze suprapresiunea de gaz din retea.
    Una din explicatii pentru mirosul de gaz natural care e combinat cu mercaptan pentru sesizarea scurgerilor poate fi o avarie in sistemul de stocare posibil subteran cauzata de modificari de presiune in scoarta.
    Daca anticipeaza deplasari tectonice e grav.
    Il rog pe Dumnezeu sa ne miluiasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button