X

Japonia: Cea mai scăzută rată a mortalității infantile în urma interzicerii vaccinurilor obligatorii

de null

Japonia anti-vaccin are cea mai scăzută rată a mortalității infantile din lume și cea mai mare speranță de viață

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

De Amanda Mary, Healing Oracle

Fapt: Japonia, țara cu cea mai mică rată a mortalității infantile din lume în urma interzicerii vaccinării obligatorii, îndeamnă alte țări să procedeze la fel

Cetățenii Japoniei sunt dovediți statistic a fi cei mai sănătoși și longevivi din lume. Țara are, de asemenea, cea mai scăzută rata a mortalității infantile din lume.

Pentru mulți nu este o surpriză că guvernul japonez a interzis un număr de vaccinuri care sunt în prezent obligatorii în Statele Unite și că are, în general, legi foarte stricte în vigoare pentru alte medicamente și vaccinuri produse de Big Pharma.

Politica anti-vaccin a Japoniei a fost îndelung criticată de corifeii vaccinării din SUA,  care pretind că vaccinarea publicului „promovează viața sănătoasă”.

Cu toate acestea, populația Japoniei trăiește mai mult și mai sănătos decât americanii, ai căror copii sunt predispuși de două ori mai mult la deces infantil decât copiii japonezi.

E clar că popoarele vestice au de învățat foarte multe de la Japonia când vine vorba despre abordarea vaccinării și despre probleme de sănătate publică.

Japonezii sunt foarte avizați despre pericolele la care își expun copiii prin supra-vaccinare și se opun vaccinării multi-injectabile, așa cum este vaccinarea ROR (anti-Rujeolică, anti-Oreion și anti-Rubeolică, sau MMR, engl. measles, mumps and rubella – n. tr.).

În urma unui număr record de copii care au dezvoltat reacții adverse, cum ar fi meningita, pierderea unor membre și chiar moarte subită, guvernul japonez a scos vaccinarea ROR din programul său de vaccinare, în ciuda opoziției serioase a Big Pharma.

Oricum, vaccinul comportă și alte riscuri serioase în afara celor legate de autism, care au condus la interzicerea înțepăturilor ROR în Japonia.

Istoria tragică din Japonia a vaccinării ROR (MMR)

Vaccinul ROR a fost introdus in Japonia în aprilie 1989 iar părinții care refuzau să-și vaccineze copiii erau amendați. După trei luni de analize, oficialii au realizat că un copil din 900 dezvolta reacții adverse la vaccin, o rată de două mii de ori mai mare decât cea așteptată.

Oficialii au sperat să rezolve problema prin schimbarea versiunii de vaccin dar rata de reacții adverse a rămas ridicată, unul din 1755 copii fiind afectat.

Testele efectuate pe lichidul spinal prelevat de la 125 de copii a arătat ca vaccinul pătrunsese în sistemul nervos al copiilor, cu două cazuri suspecte suplimentare.

Patru ani mai târziu, în 1993, guvernul a abrogat obligativitatea vaccinării ROR.

Un medic din cadrul Ministerului Sănătății și Bunăstării din Japonia a admis că administrarea separată, în doze individuale, a vaccinului împotriva rubeolei și, respectiv, a rujeolei, costă dublu dar a susținut decizia, declarând că „noi credem, totuși, că merită”.

Mai departe, un membru din Ministerul Sănătății a declarat că interzicerea vaccinării ROR nu a condus la creșterea deceselor cauzate de pojar.

Oficialii japonezi erau de asemenea preocupați de faptul că vaccinul ROR produce cazuri suplimentare de oreion, citând numeroase studii publicate în The Lancet. Vaccinurile anti-oreion și anti-hepatita B nu fac parte din Programul Național de Imunizare din Japonia.

În America au loc de două ori mai multe decese infantile decât în Japonia

Ceea ce mulți părinți nu știu despre vaccinarea ROR este că lista de efecte adverse ale acestui vaccin, extrasă chiar din broșura pe care vaccinul celor de la Merck o are în pachet, este lungă și alarmantă. O variantă scurtă a efectelor adverse asociate vaccinului ROR include: stări de vomă, diaree, șoc anafilactic, dureri de urechi, surzenie, diabet, artrită, mialgie, dureri de cap, crize de febră, pneumonie și moarte.

O privire aruncată în baza de date VAERS (Vaccine Adverse Event Report System – Sistemul de Raportare a Efectelor Adverse ale Vaccinurilor, n.tr.) ne relevă următoarele cifre statistice din SUA: peste 75000 de efecte adverse au fost semnalate ca urmare a oricărei combinații de vaccinuri contra pojarului, oreionului și rubeolei, incluzând, printre altele:

  • 78 de decese confirmate,
  • 85 de cazuri confirmate de asurzire;
  • 48 de cazuri confirmate de slăbire a vederii;
  • 92 de cazuri confirmate de întârziere în creștere;
  • 855 de cazuri raportate de autism;
  • 116 cazuri de dizabilități intelectuale;
  • 401 cazuri de defecte de vorbire;
  • 276 de cazuri de pierderea cunoștinței;
  • 143 de cazuri confirmate de encefalită;
  • 74 de cazuri confirmate de meningită;
  • 111 cazuri confirmate de sindrom Guillan-Barre (o boală care constă în afectarea autoimună a sistemului nervos periferic, n.tr.)
  • 692 cazuri confirmate de disfuncții în mers (incapacitatea de a merge normal)
  • 748 de cazuri confirmate de hipochinezie (incapacitatea parțiala sau totală de mișcări ale mușchilor)
  • 653 de cazori de hipotonie (tonus muscular scăzut)
  • 4874 de cazuri de criză, inclusiv convulsii febrile și convulsii tonice-clonice
  • 1576 cazuri de celulită (o potențială infecție serioasă a pielii).

În final, în anumite cazuri, vaccinul a produs chiar bolile pe care trebuia să le prevină. Conform VAERS, au fost raportate:

  • 147 cazuri confirmate de pojar;
  • 384 cazuri confirmate de oreion;
  • 29 de cazuri confirmate de rubeolă.

Oficialii japonezi au rupt tăcerea

Japonia a fost criticată pentru că ar fi rămas în urmă când vine vorba de vaccinare.

Susținătorii vaccinării pretind că Japonia nu a ținut pasul cu țările dezvoltate în privința folosirii vaccinurilor.

În ciuda unei liste guvernamentale de 110 boli infecțioase, Japonia oferă vaccinuri pentru doar 22 dintre ele.

Unii experți în sănătate din Japonia îi contrazic însă pe apologeții vaccinării.

Hiroko Mori, un cercetător în vaccinuri, este unul dintre aceși experți. Este fostul șef al diviziei de boli infecțioase din cadrul Institutului Național de Sănătate Publică. El a subliniat că Japonia are una dintre cele mai scăzute rate ale mortalității infantile din lume și a pledat pentru mai puține vaccinuri, declarând că îngrijirea și alimentația excelente din Japonia au fost baza sănătății copiilor:

„Medicina se referă la însănătoșire dar bebelușilor care nu pot vorbi li se administrează doze inutile, ceea ce îi sperie pe părinți. Copiii își pierd abilitatea de a se vindeca pe cale naturală. Sunt atâția oameni care au suferit efecte adverse. Tot ceea ce noi solicităm este dreptul de a spune „nu”. Dreptul de a alege ar trebui să fie recunoscut ca un drept fundamental al omului.”

Tetsuo Nakayama, decan al Școlii de Control al Infecțiilor din cadrul Universității Kitasato, este un expert care susține vaccinurile dar care, la rândul său, conștientizează riscurile vaccinării, declarând:

„Nu există nicio garanție că copilul tău nu va fi acel unul dintr-o mie. Trebuie să compari riscurile efectelor adverse cu ceea ce se poate întâmpla dacă ai contractat boala pe cale naturală… Conform legilor în vigoare, decizia de vaccinare sau nu a copiilor aparține, practic, părinților dar nu există o informare suficientă pentru ei astfel încât să ia o decizie în cunoștință de cauză.”

Masako Koga, un fost reprezentant al Uniunii Consumatorilor din Japonia, și-a împărtășit îngrijorările în privința motivelor ulterioare care stau la baza programelor de vaccinare:

„Vaccinurile ar trebui administrate numai celor care au nevoie de ele, dar nu asta se întâmplă în realitate. Industria globală se bazează pe o strategie care promovează vaccinarea preventivă împotriva bolilor.

Trebuie să oprim acest lucru. Vaccinurile sunt direct legate de bani. De la dezvoltare, circulație și până la cercetările privind efectele adverse, toate presupun o mulțime de bani investiți și puși în joc.”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. Japonezii au inteles deja ca organismul uman nu poate suporta la nesfarsit abuzuri chimice de tot felul. Nu doar ca au interzis vaccinarea obligatorie dar au recunoscut oficial existenta unuia din marile flageluri ale secolului XXI – sensibilitatea chimica multipla – chiar inainte ca SCM sa fie recunoscuta de catre OMS. Si nu intamplator, pentru ca odata recunoscuta SCM, adio vaccinare obligatorie. UE (cu exceptia catorva state europene printre care se numara si Germania, dar nu si Romania) se fac ca ploua. E nevoie in continuare de populatii care sa fie intoxicate chimic pe sume uriase de bani (banii proprii). Japonia face o alegere buna. Nimic nu poate justifica distrugerea sanatatii unei natiuni. Din pacate, In Romania asta a devenit, se pare, prioritate nationala si se numeste “Protejarea Sanatati Publice” (cine o fi Sanatatea asta Publica?) si nu ”protejarea sanatatii romanilor””, mai ales a celor vulnerabili, care au devenit cetateni de sacrificiu pe altarul unei civilizatii toxice.

  2. de ce va mirati ca populatia globului e tratata ca niste animale? oare nu ati citit ca ‘neamul ales’ trebuie sa ajunga sa conduca pe fata pe cei 500 mil de sclavi ai lor? nimeni nu are voie sa depaseasca coeficientul de inteligenta nativa al celor alesi.

  3. Eu vad ca 1 de fiecare 7 are probleme legate de vaccinuri după statiscile de mai sus. Si până când sau de ce nu se înființa un tribunal penal independent international cu privire conduita a marelor pharma si sanatate omenirii?

    1. Crezi ca nu a incercat careva so faca? Sunt sigur ca cei care s-au sesizat, au sfarsit intr-un canal cu un gloante in cap. Industria Pharma este mafia moderna a zilelor noastre.

  4. Mafia medicamentelor la nivel mondial fiind si exceptii ( poate ) , in Franta spre exeplu , acolo locuiesc acum , mergi la control pentru o simpla raceala si ajungi acasa cu o sacosa de medicamente , pentru bani se ajunge la “crimă împotriva umanităţii”.
    multumesc ! :)

  5. Nu cred.Mai degraba se intampla asa in Romania.In Franta nu se dau antibiotice pentru orice raceala banala.In Romania sunt foarte nemultumiti daca nu i-a scris doctorul cel putin 2-3 medicamente,si daca s-ar putea medicamentul minune sa treaca de la o zi la alta raceala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button