X

VIDEO: Scena din filmul “1984” – pentru cei ce zic ca e de bine cu cipurile, supravegherea si politia gandirii …

Scena din filmul “1984” dupa romanul omonim scris de George Orwell.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Big brother
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

3 comentarii

 1. Am urmarit filmuletul, scena din film… si partial inteleg cam ce a vrut sa spuna redactorul care a postat asta, partial inteleg care e treaba cu controlul total, cum nu mai ai intimitate nici in casa… Problema este alta: nu stiu cat intelege unul impietrit si cu creierii spalati, care crede ca tehnologia este un mare ajutor si care isi inchipuie ca marile corporatii investesc miliarde de dolari …ca sa-i mearga lui netul pe telefon mai repede – GRATIS, fara efecte secundare!! (de fapt corporatiile investesc in supravegherea in masa, nu se bat sa-i faca telefonul rapid lui „Gica”)

  Eu as crede ca mai indicat ar fi un filmulet de genul celor de mai jos (desi unul cu creierii spalati ar putea crede ca e vorba doar de a prinde raufacatori, neintelegand ca legile se tot schimba si intr-o zi… simpla spalare pe dinti ar putea transforma pe oricine intr-un „raufacator”, calcator de lege, suspect, bun de bagat in puscarie — oare nu exista deja atatea exagerari ale legii, atatea greseli??).

  Filmele astea nu sunt SF-uri, de genul filmului 1984, ci tocmai aici e problema: SUNT REALE!! Deja se implementeaza tehnologia respectiva!!

  https://www.youtube.com/watch?v=uReVvICTrCM

  https://www.youtube.com/watch?v=aE1kA0Jy0Xg

  https://www.youtube.com/watch?v=YPBVfWFoGdA

  https://www.youtube.com/watch?v=InqV34BcheM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.