X

14 August 1941 – ATLANTIC CHARTER

Foto: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c6/Prince_of_Wales-5.jpg

Aceasta adevarata fundatie pentru majoritatea tratatelor si organizatiilor internationale de dupa cel de al doilea razboi mondial (inclusiv Natiunile Unite si cele financiare) a fost schitata cu ocazia Atlantic Conference (nume de cod Riviera) la care au participat presedintele SUA Franklin D. Roosevelt si premierul britanic Winston Churchill (ambii masoni) insotiti de consilierii lor apropriati. Documentul final a fost redactat la 14 august 1941, intr-un moment in care SUA inca nu intrase in razboi. Interesant este ca in cadrul sau se specifica necesitatea unei “noi ordini mondiale”. Oficial se spune ca documentul a fost semnat de cele doua personalitati insa in toate copiile acestuia ce s-au pastrat pana in ziua de azi, semnaturile lor nu figureaza. Oricum, nu conteaza prea mult, conducatorii statelor “democrate” nefiind decat marionete de rang inalt ale ELITELOR.

Categorii
Noua Ordine Mondială
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

6 comentarii

  1. In america se inchid siteurile antisistem de pe wordpress. Daca nu ai, trebuie sa iti faci un backup la siteul sacciv, pt a nu pierde informatia. Doamne, ajuta!

  2. Ce o sa fie in continuare? Toalete turcesti fara pereti folosite in vazul lumii!? Nu mai bine s-ar pune o statueta de-a fragilei satana pe care sa o umezeshti in locul neconventionalelor cutii roshii!? Adica unu la mana ar fi mai placut sa o folosesti,cred ca personal mi-as dubla aportul de lichide si doi ,mini satana trebuie sa-si hidrateze tenul intr-un fel sau altul si in plus merita un pic de recunostinta pt. ca ne „lumineaza” viata cu atata „intelepciune”! Doamne Ajuta. ! https://www.liveleak.com/view?t=aUsTa_1534292156

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.