X

Pe GOOGLE TRANSLATE apar MESAJE APOCALIPTICE cand introduci de multe ori “dog” din maori sau yoruba in engleza

Adevarul: VIDEO Google Translate a prezis, din greşeală, a doua venire a lui Iisus Hristos. Ce spune profeţia digitală

Serviciile online de nivelul Google Translate au în spate o armată de programatori care se asigură că platforma funcţionează perfect în fiecare zi, la orice oră. Însă, din când în când, bug-urile mai scapă de vigilenţa acestora şi îşi croiesc drum pe ecranele utilizatorilor, de cele mai multe ori spre amuzamentul nostru.
Se pare că ultimul „glitch” din Google Translate a prezis a doua venire a lui Iisus Hristos, profeţie Biblică care aduce cu sine sfârşitul lumii. Textul apare în platforma online dezvoltată de Google atunci când introduci în mod repetat cuvântul „dog” (câine) când vrei să traduci din limba Maori în engleză. Paragraful propriu-zis îţi va da fiori pe şira spinării.
Se pare că bug-ul este cauzat de inteligenţa artificială din spatele Gogole Translate, mai precis de modul în care a fost antrenată. Un purtător de cuvânt de la Google a spus despre paragraf că apare din cauza introducerii de informaţii cu caracter de nonsens, care atrag după sine alte informaţii absurde, care nu au legătură cu realitatea şi cu buna funcţionare a serviciului, notează The Next Web.
Paragraful cu pricina

„Ceasul Apocalipsei se află la 12 fără trei minute, noaptea. Experimentăm întâmplări dramatice în lumea în care trăim azi, întâmplări care indică faptul că ne apropiem din ce în ce mai mult de sfărşitul lumii şi de a doua venire a lui Iisus Hristos”.

La articolul Ominous apocalyptic ‘end times’ message discovered with Google Translate de pe RT, ni se mai spune ca apare inca un mesaj, anume:

 

Doomsday Clock is three minutes at twelve We are experiencing characters and a dramatic developments in the world, which indicate that the Antichrist appears

 

Iar la Google Translate glitch predicts the second coming of Christ de pe The Next Web ni se arata si alte ciudatenii.

Am incercat si eu cu maori si yoruba, dar n-a iesit nimic. Poate pentru ca stirea e din iulie si intre timp au rezolvat-o cei de la Google?

Nu stiu ce-o fi dar explicatiile din articol eu nu le inteleg.

Categorii
Știință - bizar
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

3 comentarii

 1. „Ceasul Apocalipsei se află la 12 fără trei minute, noaptea.

  O zi intreaga are 24 de ore adica 1440 minute
  Minute trecute din zi 1437
  Minute ramase din zi 3

  De la izgonirea lui Adam din rai au trecut 7527 de ani

  Calculand prin regula de trei simple cele 3 secunde ale apocalipsei ar fi 7527*3/1437 adica 15,7 ani
  Cele 3 secunde ale apocalipsei, dupa cum se spune in articol mai sus, reprezinta 15,7 ani

 2. Unii scriu de la dreapta la stanga caz in care dog va fi citit god ….

  Atunci nu mai este atat de ciudat. Daca el intelege ca il intrebi de Dumnezeu, iti raspunde ca mai este putin si … vine. Uite dom’le ca inteligenta artificiala a ajuns sa fie mai intelegatoare decat oamenii care nu vor sa priceapa deloc ce vremuri traiesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!