X

De ce activistele promoveaza avortul in pielea goala?

Mii de activiste protestand in Brazilia impotriva unei legi ce interzice avortul. Foto: https://www.dailystar.co.uk/news/world-news/718982/naked-play-argentina-pope-francis-abortion-protest-rafaela-catholics

Life News: Naked Abortion Activists Desecrate Statues of Virgin Mary and Pope Francis to Promote Abortion

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

Activiștii pro avort batjocoresc statuia Fecioarei Maria și a Papei Francis pentru a promova avortul

Ce se întâmplă cu activiștii pro avort de au decis să se dezbrace pentru a promova avortul?

Nu înțeleg că restul lumii știe ce este corpul uman? Nu înțeleg că avortul implică și un copil nenăscut? Faptul că se expun dezbrăcați justifică cumva distrugerea vieții copiilor înainte de naștere?

Oricare ar fi motivul, activiștii pro avort și feministele pro-avort își dau deseori hainele jos pentru a promova avortul în întreaga lume. Au făcut-o din nou săptămâna aceasta în Argentina, unde se duce o luptă o masivă luptă împotriva legislației pentru a legaliza avorturile care ucid copiii nenăscuți.

Aceste tipuri de proteste sunt în mod obișnuit îndreptate spre Biserica Catolică și acest lucru a fost cazul din nou în Argentina, unde activiștii pro avort au devastat statui ale Papei Francis și ale Fecioarei Maria. Cumva ar fi trebuit să-i facă pe catolici să-și schimbe agenda către pro-avort. Dar contrariul pare să fie cazul.

Iată mai multe :

O piesă în Argentina, în timpul căreia actorii goi îmbrățișează o statuie a papei Francis, purtând simboluri pro-avort, a provocat o violență în țară.

Producția inițială numită Dios (Dumnezeu) a fost organizată de centrul cultural al orașului Rafaela, în provincia Santa Fe din nordul Argentinei. Piesa a fost prezentată în timpul unui festival de teatru anual care a avut loc în oraș în ultimii 15 ani.

În timpul spectacolului, un grup de artiști dezveliți dansau, în mod obișnuit, în fața unei statui a Fecioarei Maria și au îmbrățișat o statuie a Papei Francis în timp ce purtau batiste verzi cu simbolul mișcării pro-avort din Argentina.

Cu toate acestea, producția de teatru a primit și critici din partea unor rezidenți locali, precum și a comunității religioase, dintre care unii au scris o scrisoare pentru a cere consilierului lui Rafaela, Luis Castellano, să facă ceva despre infracțiunea provocată.

Episcopul Luis Fernandez a lansat, de asemenea, o declarație de presă care spune că biserica apără libertatea în artă, dar că “piesa nu respecta credința creștină”.

El a spus: “Este o insultă adusă spiritului religios care nu coincide cu dorința noastră de a crede în pace în țara noastră.

“Acest incident ne doare profund, acesta este sentimentul catolicilor din Rafaela”.

 

Acest tip de manifestari este deja vechi de cativa ani. Iata si un alt exemplu, din 2013 (ATENTIE, imagini cu scarboase perverse femei despuiate):

 

Conform Horror: Violent mob of topless pro-abort feminists attacks praying men defending cathedral (VIDEO) de pe LIFE SITE  este vorba despre un masiv grup de indracite activiste pro avort si lesbiene goale ce s-au manifestat dupa cum se observa in inregistrari impotriva unui grup de tineri catolici ce se rugau in timp ce-si aparau catedrala din San Juan, Argentina, pentru a nu fi vandalizata.

Stricatele i-au scuipat, i-au lovit, i-au vopsit in timp ce performau perversiuni sexuale in fata lor.

Strigau ca vor sa fie tarfe, travestiti si lesbiene si cereau avort legal in fiecare spital.

In acelasi timp tot orasul s-a umplut de graffiti in favoarea avortului.

Atacul a avut loc pe 24 noiembrie, in timpul intalnirii anuale a feministelor din Argentina ce sustin drepturile femeilor. National Women’s Encounter este sponsorizat de Departamentul Culturii ca eveniment de interes social.

Politia a sustinut ca n-a putut interveni deoarece erau … femei.

Cititi va rugam si:

Video – Activiste pro avort strigand „HAIL SATAN”

Asadar, de ce activistele pro avort isi dau mana cu feministele si lesbienele si toate se manifesta goale si perverse, strigand “Hail satan” si dansand ca vrajitoarele?

Pentru ca toate acestea au legatura intre ele. Iar acele activiste se dau pe fata. Ele, de fapt, chiar striga un adevar. Un adevar despre care inocentii copii nu vor invata in orele de educatie sexuala de la scoala. Il vor afla pe urma …

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. off topic
    stie cineva o cale de acces la radeni pt cine nu are masina? o cursa din orasele mare de exemplu, care ar fi cel mai usor si mai indicat drum, pot sa merg la targu neamt sau la roman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button