X

Salvati Bibliile, Scrierile Sfintilor Parinti si Cartile de Aur

Am primit pe e-mail:

 

Vă trimit linkuri de descărcare a mai multor cărți de cult pe care le-am acumulat pe parcurs.

Dat fiind riscul destul de apropiat de lipsă de tipărire a cărților nemodificate, recomand să le păstrați pe acestea și să le răspîndiți la cît mai mulți interesați.

Expiră în 7 zile. Ocupă pînă la 5 GB. Ediții diferite.
Minei – https://we.tl/3X1EuwkOOo și  https://we.tl/Ld3zqMgljH

Penticostar, Triod, Octoih, Liturghier, etc. – https://we.tl/SRixU2UBv5

Doamne ajută!

 

Rog parintii sa-si arunce ochii peste ele si sa ne spuna daca sunt ok.

Oricum, salvati Bibliile si Scrierile Sfintilor Parinti, caci pentru ele se pregateste ceva similar cu scenariul din „Fahrenheit 451” de Ray Bradbury.

 

Categorii
Anti-Biserică
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

17 comentarii

 1. Multumim frumos, Doamne ajuta!

  Detin si eu o baza de date cu 40gb carti ortodoxe in format electronic, ma ofer sa o pun la dispozitie daca cineva imi cere.

  Mai mult ca sigur trebuie refiltrata, dar in principiu cred ca e utila.

  Genul acesta de baze de date, ar fi recomandat sa fie pastrate pe un suport extern calculatorului, deoarece nu stim cand actualul sistem informatic va cadea, ca urmare a infectarii cu un malware cu efect intarziat. Probabil.

  Referitor la filmul Fahrenheit 451, e similar cu Equilibrium (2002):

  https://youtu.be/raleKODYeg0

 2. Dupa download nu pot deschide Mineiele. Celelalte carti (Penticostal, Triod, etc) sunt ok. Eu posed un iMac si sunt cam incepator.

  COSMIN, te rog frumos sa-mi trimiti intr-un fel baza ta de date cu cele 40gb. Multumesc cu Doamne ajuta.

 3. Dragilor,
  Vad ca sunteti priceputi la calculatoare, la informatica in general. Salvati si stocati tot ce se poate din cartile bisericesti. Urmeaza o perioada cand acestea vor fi falsificate cu nerusinare, apoi vor fi scoase cu totul din biserici. Vor fi inlocuite cu alte carti din care vor scoate Preasfantul nume al lui Dumnezeu si-l vor inlocui cu numele blestematului antihrist. Nu putem lasa sa se risipeasca tezaurul Sfintei Ortodoxii. Va indatorez in fata lui Dumnezeu sa faceti lucrul acesta. Dumnezeu va primi si va socoti stradaniile voastre la mantuire. Binecuvantarea Lui peste voi.

 4. buna ziua, ieri aparea un link pt download carti ortodoxe, vad ca numai apare acum la comentarii, il mai puteti trimite odata, daca nu se poate public trimiteti-l pe [email protected], Doamne ajuta!

 5. Doamne ajuta!Va rog daca poate cineva sa reafiseze sau daca nu se poate public să se trimita link-ul cu baza date de 40gb care cuprind cărți ortodoxe,la adresa de email: [email protected] ? Vă mulțumesc foarte mult și Doamne ajuta încă odata!

 6. Doamne ajuta!Va rog frumos se mai poate afișa încă o dată link-ul cu baze de date de cărți ortodoxe de 40gb?Va mulțumesc!Doamne ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.