X

Permisele auto au sau nu au cip?

de null

Despre cipurile din permisele auto ni se spunea prin 2008:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

In 2009, MAI comunica insa altceva: „In ceea ce priveste noul model de permis de conducere precizam ca acesta nu este un document electronic neavand inclus un microcip”.

raspuns_mai_cip_permis_090224
Foto: https://apologeticum.wordpress.com/2009/02/26/permisul-de-conducere-are-microcip-confuzie-in-institutiile-statului/

Dar in 2011 aparea o noua stire:

UE – obligatoriu din 2013: PERMISE AUTO doar CU CIP

Pana la urma, au implementat treaba in Romania?

Nu stiu sigur, dar nu cred, deoarece daca noile premise auto ar avea “cip biometric”, acest lucru l-ar stii orice sofer ar intra in posesia lui, caci fiind biometric, trebuie … date biometrice. Care date biometrice nu se iau pe ascus, ci cu stiinta soferului, care si semneaza (“electronic”). Doar astfel se face legatura dintre om si sistem.

Adica, tehnologiile biometrice presupun captarea datelor biometrice (amprenta digitala, recunoasterea irisului, recunoasterea faciala, recunoasterea ritmului biologic sau altele), transformarea lor intr-un tipar biometric, stocarea acestuia intr-o bază de date si, ulterior, verificarea identitatii acelei persoane prin compararea tiparului biometric cu caracteristica corespunzatoare a individului.

Altfel nu este biometric.

Pe de alta parte, mai stim ca intr-un viitor apropiat vor implementa internetul obiectelor. Pentru toate obiectele. Adica, de exemplu, sistemul va stii tot traseul unei perechi de pantofi, de la cine l-a produs si pana la cine il vinde, cine il cumpara, pe unde umbla, unde va fi aruncat dupa ce s-a uzat. Si toata lumea va stii ca toate lucrurile au astfel de cipuri. Ar putea fi prevazute noile carnete de sofer cu asa ceva, dar pe ascuns? Sigur. Pe ascuns, orice se poate face. Pentru cei anticip, asta ar fi o problema? Consider ca nu gresesc nici cei care nu accepta noul permis auto dar nici cei care-l accepta (atata timp cat nu se specifica clar ca acesta contine un cip biometric pentru care se si colecteaza respectivele date biometrice). Asa cum nu gresesc nici cei ce lupta impotriva CNP-ului si au refuzat buletinele (pe atunci noi) de tip un carton (ce le-au inlocuit pe cele de tip carnetel) dar nu gresesc nici cei ce au acceptat astfel de buletine (dar nu vor accepta cartile de identitate electronice).

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

29 comentarii

 1. Asta cum că nici cei care le acceptă n-au vreo vină și nici că cei care nu le acceptă n-au vină, nu stă în picioare, adică nu-i o concluzie dreaptă și nu reprezintă, ca să fim mai clari, un adevăr. Cei care acceptă documentele cu cip, chiar dacă nu este specificat în mod clar și/sau direct că au cip, aceștia au vină, vina fiind mai mare sau mai mică în funcție dacă știu sau nu că respectivele documente au cip. Nu merge că n-avem vină în orice situație. S-a făcut demonstrație că băgând un permis de conducere în cuptorul cu microunde, acolo unde a fost ascuns în mod mișelește cipul, adică în spatele abțibildului cu sigla RO, normal că microcipul s-a scurtcircuitat și a produs o explozie, distrugând astfel abțibildul menționat. Deci permisele de conducere au cip incorporat chiar dacă nu ni se spune în mod deslușit acest lucru. Plus de asta, au în mod cu totul evident trecut codul de bare sau bar-code, care este tot un mijloc(element) de identificare electronică, căci intrând în raza de acțiune a unui câmp de scanare ești imediat(automat) identificat prin logica corespondență: numărului 3475633(spre exemplu) îi corespunde persoana cu numele A.B. Deci cine ia documentele respective trebuie să fie conștient de pasul făcut, anume că a oferit deja un deget sistemului e urmărire. Telefoanele mobile sunt tot un mijloc de urmărire acceptat de noi, la fel calculatoarele. Urmează pașapoartele și apoi buletinele de identitate electronice. Vina noastră reiese din câte astfel de mijloace electronice folosim, adică pentru câte dintre acestea ne-am dar acordul în scris sau le-am acceptat tacit. Contează aici foarte mult și scopul precis pentru care le-am acceptat, căci dacă prin calculator, spre exemplu, informezi pe cineva că trebuie să se ferească de un anumit lucru pentru a nu cădea în plasa celui rău, atunci calculatorul devine unealtă bună. Totul e să nu cazi până la urmă în plasa dependenței de calculator, adică să ai tot timpul în vedere faptul că acest rău(calculatorul) va trebui la un moment dat să-l lași deoparte. După cum vedeți vină este dacă iei astfel de documente, și este pentru că nu se știe dacă tot luând asemenea acte electronice, adică tot făcând mereu concesii diavolului, dacă mai te poți desprinde de acest nărav când va veni vremea impunerii peceții, pecete pe care de altfel ai acceptat-o pe documente mai înainte de a fi obligatorie purtarea ei pe corp. Cam așa stau lucrurile chiar dacă vrem să înțelegem sau nu aceste lucruri. Fiecare alege pentru el cum să se ferească de …oponentul lui Hristos, de acela pe care Sfânta Scriptură îl numește Antihrist. Numele acestuia este edificator pentru că înseamnă împotriva creștinilor. Să punem întrebarea care izvorăște din acest comentariu: Cum este sistemul care te obligă, sau care te tot constrânge să accepți astfel de documente din moment ce acestea sunt împotriva lui Hristos, sau anti-creștinești? Cum se numește acest sistem și cui slujește el? Sau cine este el astăzi? Doamne ajută !

 2. Nu au nca cip,am luat anul asta permisul și nu are cip,eu lucrând la o firma nu sa pus în fața sa f ii m amprentați ,adică să ai acces în anumite locuri doar cu acces cu card și amprenta ,eu refuzând și sau găsit destui care au acceptat,ei iau în derâdere semnul fiarei,cip,666 și alte chestii,oricum sunt t partea din lume.

 3. Permisele actuale de conducere au chip nu mai vorbiti prostii , chip ul este sub sigla RO ; am pus unul expirat in cuptorul cu microunde și a explodat (sărit ) chipul ; de altfel mi au confirmat-o și un electronist cu permis categ B obținut in 2016 și un ofițer de poliție rutieră ;

  1. Nu este cip. Permisul are pe el o foita metalica si d-aia a explodat. Partea cu RO e cu foita metalica cu holograma, ca masura de securitate. O gasesti si pe stickerul ITP. Daca bagi ITP-ul in cuptor la fel bubuie, din cauza ca stickerul ala cu holograma are o foita metalica. Si dolarii noi au in ei un fir metalic, ca masura de securitate contra falsificarii. La fel daca ii pui in cuptorul cu microunde explodeaza.

 4. Trebuie subliniat un lucru, că date biometrice nu înseamnă toate acestea la un loc “amprenta digitala, recunoasterea irisului, recunoasterea faciala, recunoasterea ritmului biologic sau altele”. Sistem biometric de identificare poate funcționa doar după trăsăturile faciale, după cum s-a și implementat la unele firme chinezești pentru angajați, este ceea ce se numește recunoașterea facială, și vreau să atrag atenția asupra unui aspect pe care nu știu cât l-ați analizat despre aceste permise, ați văzut că pe ele este un cerculeț transparent în care apare în nuanțe de gri trăsăturile chipului posesorului, ei bine dacă nu știați, recunoasterea biometrica folosește exact aceste trăsături pentru recunoașterea facială, în acel cerculeț se arată de fapt cam ceea ce caută algoritmii de recunoaștere facială.

  Eu am avut și eu permis, exact de acesta, și vreau să vă mai atrag atenția asupra a încă unui aspect, când m-am dus la Politie să îmi fac permis, a trebuit sa îmi facă o poză, și deci m-au așezat în fața unei camere foarte mari, ziceai că e tun, așa de mare era. Și asta vreau să subliniez, aceea camera nu este una obișnuită, cu care te duci să faci câteva poze la munte ca să arăți la prieteni, ci este o cameră cu o optică foarte avansată și cu o rezoluție foarte mare, nu pot zice în numere ca nu știu, dar pare ceva de domeniul militar, adică este foarte puternică. Asta înseamnă că de la distanța de la care te așează poate vedea și cel mai mic por de pe fața ta la o rezoluție destul de bună, asta înseamnă că poate cu ușurință să captureze chiar și irisul. Este greșită ideea că trebuie să stai la 10 cm de obiectiv ca să captureze irisul, aceasta este valabil la o cameră normală, cum este spre exemplu o cameră de telefon, după cum am văzut acum că au și ieșit telefoane cu recunoașterea irisului, dar dacă ai o cameră suficient de puternică regula cu distanță de 10-20 cm nu se mai aplică.

  Deci datele biometrice care pot fi prelevate la permis sunt recunoasterea facială, recunoasterea irisului, și semnătura electronica(care este și ea un indicator biometric).

  1. Din cartea ”Dictatura numerică” (Ed. A 2-a, pg. 82-84):

   Pr.Rafail Berestov despre actele biometrice cu cip

   Astăzi mulți ortodocși se bucură că au posibilitatea să călătorească peste hotare, că ei nu mai au nevoie de viză pentru călătorie, că noul pașaport este valabil nu 5, ci 10 ani.
   Dar foarte puțini cunosc că în timpul fotografierii și preluării datelor biometrice ale omului există metode pentru aplicarea semnului-peceții laser pe frunte. Majoritatea creștinilor ortodocși nu știu că scanarea biometrică cu laser și primirea acestui semn- pecete este pierzătoare de suflet. Ei nu cunosc acestea pentru că lor nu le explică nimeni și nici măcar nu se vorbește despre asta. Sau, și mai rău, neștiind ei înșiși toate acestea, păstorii neinformați despre această problemă pur și simplu îi adorm pe oameni.
   Ei le spun: „nu e nimic grav”, „aceasta e doar o necesitate tehnică a timpului nostru”, „globalizarea și preluarea biometriei e o etapă a progresului tehnic al omenirii”, „asta e foarte comod și accelerează lucrul vameșilor și a altor servicii care verifică documentele personale”, „acestea sunt necesare pentru lupta împotriva terorismului și a criminalității în lume” ș.a.m.d.
   Aplicarea semnului laser, a tatuajului laser se face de la distanță, nu este dureroasă și însuși semnul rămâne invizibil pentru ochiul liber. Semnul se poate citi doar printr-o scanare specială cu laser. Spre exemplu în unele aeroporturi deja sunt astfel de cabine speciale în care are loc scanarea laser a feței omului și citirea semnului „invizibil” pentru ochiul liber. Astfel de dispozitive, scanere, sunt în toate secțiile în care se face „fotografierea” pentru pașaportul biometric, iar de fapt acolo are loc aplicarea semnului fiarei și identificarea algoritmului individual al funcțiilor creierului omului pentru influența și înrobirea ulterioară a omului însuși.
   Orificiul rotund mai mare din partea de jos este cameră foto, iar cel mai mic de sus este pentru laser.
   ( Programator rus: ,,Am aflat că în procesul prelevării datelor bio- metrice, persoana este marcată cu laser. Pentru ce fac ei acest lucru? Pentru a identifica persoana … în câteva minute (așa ca în lagărele naziste). De ce nu este identificată persoana în baza amprentelor digitale sau a retinei ochilor? Fiindcă pentru aceasta va fi nevoie de mult timp (cam vreo lună)”. Citiți mai multe detalii aici: http://ortodoxinfo.ro/2017/12/18/video-la-prelevarea-datelor-biometrice-se-imprima-cu-laser numarul-de-identificare-pe-frunte- sau-pe-mana-iata-ce-declara-un-programator-rus/)
   Oamenilor care au primit semnul sau cipul și la care a fost identificat algoritmul individual al funcțiilor creierului, li se poate introduce un program informatic, le pot fi influențate emoțiile, simțurile, gândurile și voința. Astfel majoritatea oamenilor nu discern când diavolul îi ispitește prin gânduri, căci oamenii acceptă gândurile vrăjmașului ca și cum ar fi ale lor proprii.
   Asemenea și în cazul influenței prin calculator. Pentru majoritatea oamenilor această manipulare tehnică a omenirii rămâne ascunsă – taina fărădelegii. Principalul scop al influenței tehnice asupra conștiinței și voinței omului este de a face din el un biorobot lipsit de voință pentru vicleanul antihrist ce va să vină.

   1. În ceea ce spune Părintele Rafail Berestov apar concepte precum ”identificarea algoritmilor individuali de funcţionare a creierului”, precum şi acela că pot fi induse de la distanţa stări, emoţii, senzaţii dacă se cunoaşte acest ”algoritm”. Aceste informaţii ar putea părea fantasmagorice. Însă acum vreo două-trei luni s-a produs o aparentă scurgere de informaţii de la agenţiile americane, despre care a apărut un articol în Vigilant Citizen, tradus aici : http://ortodoxinfo.ro/2018/04/23/guvernul-a-trimis-accidental-unui-jurnalist-fisiere-despre-controlul-mintii-oamenilor-de-la-distanta-prin-unde-electromagnetice/ .

    S-ar părea că un jurnalist a cerut uneia din agenţiile guvernului SUA anumite informaţii în baza legii privind accesul la date (Freedom of Information Act). Agenţia are denumirea ”Wahington State Fusion Center” (”Centrul de convergenţă al Statului Washington”) şi se află în subordinea guvernului SUA; pe site-ul lor zice că au misiunea de a sprijini misiunile privitoare la siguranţa publică şi securitatea naţională desfăşurate de agenţiile statale, locale şi ”tribale” (?!) precum şi misiunile desfăşurate de entităţi din sectorul privat. Această agenţie a trimis jurnalistului mai multe informaţii, dar şi un fişier ciudat, care aparent nu are o conexiune directă cu subiectul care-l interesa pe acel jurnalist, intitulat ”Efectele electromagnetismului asupra corpului uman” (fişier zip). Acolo apar mai multe ilustraţii care se pare că nu au fost făcute de agenţiile SUA ci de nişte cercetători din exterior. Totuşi, din câte se pare, agenţiile au considerat de cuviinţă să păstreze acele informaţii ca fiind valabile.

    În prima ilustraţie, denumită ”efectele armei psiho-electronice”, este prezentat un corp uman, precum şi ce fel de acţiuni de la distanţă pot fi exercitate asupra lui. Apar acolo concepte care pe mine unul mă pun pe gânduri: ”vise controlate”, ”ştergerea forţată a memoriei”, ”auz prin microunde”, şi altele. Tot acolo zice că prima transmisie reuşită, şi de-clasificată, a unei voci umane direct în craniul (creierul) unei persoane vii a fost reuşită de către dr. Joseph C. Sharp, de la Institutul de Cercetare al Armatei ”Walter Reed, în 1974. De asemenea, mai spune că este posibil să hipnotizezi pe cineva de la distanţă folosind două metode (de transmitere a informaţiilor ?) utilizate în Războiul din Golf, şi că aceastîă operaţiune poate fi efectuată fără a lăsa dovezi. Documentul ar fi fost preluat dintr-un număr al revistei Nexus” din 1996. În imagine este precizată şi adresa web raven1.net, care acum nu mai există decât ca site-fantomă.

    Un alt doilea document şi ilustraţie s-ar apărea că aparţin unei persoane numită Supratih Saha, care ar fi inginer de software, electronice, şi telecomunicaţii. Acolo zice că organimul uman emite un semnal electronic (?!) de joasă frecvenţă, sub formă de căldură şi de unde cerebrale. Apar conceptele de ”câmp bio-electromagnetic”, că acesta ar fi unic pentru fiecare fiinţă umană, şi că acest câmp ar reprezenta frecvenţa de identificare a semnalului electronic emis de fiecare corp uman (în document zice ”obiect” !). De asemenea, se precizează faptul că ”radarul pentru semnale electonice” poate detecta corpul uman pe baza modulaţiilor în undele cerebrale.

    (Aşa înţelegem de ce Apocalipsa şi profeţiile părinţilor spun de ieşirea din cetăţi, şi de ascunderea în peşteri şi în crăpăturile pământului. În curând, s-ar părea că nu va mai fi posibil să traieşti în oraşe fără a fi detectat. Pentru unii acest lucru ar putea părea irelevant, deocamdată. Dar dacă începe o prigoană făţişă împotiva creştinismului, sau a normalităţii ? Părinţii spun că antihrist va interzice oamenilor să facă Semnul Sfintei Cruci, să poate Sfânta Cruce la gât, precum şi să se deplaseze dintr-un oraş în altul şi chiar dintr-un sat în altul. Deja apar tehnologii de recunoaştee facială care ar putea facilita acest lucru. Dar dacă ne vor vâna ca să ne tortureze, pentru a accepta semnul fiarei sau cipul în corp ?)

    (Asemenea informaţii ating şi o altă zonă. Ele ilustrează de ce nu este bună iscodirea. Ce folos au oamenii că au cercetat adânc lucrurile din realitatea fizică, dacă toate acestea au condus la bombele nucleare/cu hidrogen/neutronice, şi la metode de control total; la metode de inducere din exterior a emoţiilor, dar şi a senzaţiilor, inclusiv a celei de durere; la o supraveghere diabolică … Bănuiesc că cei care vor fugi din calea ”civilizaţiei” până la urmă vor fi protejaţi de Însuşi Dumnezeu … pentru că, după puterile omeneşti, s-ar putea să fie imposibil să scapi, chiar ascunzându-te într-o peşteră. Dar Dumnezeu poate bloca sistemele de detecţie ale roboţilor umanoizi pe care-i vor trimite după noi, a dronelor din aer, şi a sateliţilor. Însă acest lucru va fi pentru cei care au făcut ce era în puterea lor ca să scape, nu pentru cei care vor rămâne comod sub nasul lui antihrist. Cum spunea un ierarh român contemporan: ”noi să facem ceea ce stă în puterea noastră, iar ce nu mai putem completează Dumnezeu”.)

    (Aş mai preciza că, dacă aceste informaţii sunt adevărate, ele se inscriu în subiectul mai general privind unicitatea fiinţei umane. La om totul este unic: faţa, vocea, scrisul, amprentele, configuraţia irisului, până şi mersul; bănuiesc că până şi mirosul este unic – că nu ne dăm noi seama, asta-i altceva, dar un câine poate găsi pe cineva după miros.
    Gândindu-ne la acest lucru, apare mai clar de ce este o barbarie să atribui omului număr. Asta poate că merge să faci în cazul obiectelor. Dar omul, care este unic şi chiar irepetabil, să aibe număr ?! Observaţi şi bătaia totală de joc pe care au făcut-o sataniştii aflaţi în slujba lui antihrist … pe cărţile de identitate apare mai întâi cnp-ul, apoi numele. Vasăzică, nouă nici măcar nu ne-au făcut concesia să ne considere ”persoane” care au ataşat un număr (cu toate că şi acesta este lucru antihristic), noi după mintea lor suntem nişte numere cărora le este ataşat un nume … Chiar dacă nu s-au gândit explicit la asta, aşa reiese din configuraţia pe care au stabilit-o pentru cărţile de identitate.
    Dar vedeţi şi faptul că mai întâi au pus numele de familie, şi apoi prenumele … adică numele familiei, în mintea lor, este mai important decât numele de botez. Acest lucru a fost indus şi în vorbirea curentă, prin ”cutuma” că dacă eşti persoană ”cunoscută” eşti apelat cu prenume şi nume, dar dacă nu eşti ”celebru” eşti apelat cu numele de familie şi apoi cu prenumele. Până şi americanii, care trăiesc în acel stat masonic şi antihristic, folosesc întâi numele şi apoi numele de familie, pentru orice persoană.
    Dacă tot am ajuns aici, vă mai spun şi ce mi-a atras atenţia cineva, care a auzit acest lucru de la un părinte: de pe ”cărţile de identitate” lipsesc tatăl şi mama acelei persoane (dacă înaintea lui Dumnezeu încă mai este considerată persoană, după ce a acceptat numărul) … se pare că acest lucru va servi mai târziu la adopţiile de copii de către homosexuali … sau la preluarea copiilor de către stat în mod abuziv, pentru a le face statul ”educaţia”. E de văzut şi cum sunt acuma certificatele de naştere. Pentru că, dacă nici acolo nu sunt menţionaţi părinţii, situaţia este de o gravitate mare sub toate aspectele, şi duhovnicesc, dar şi omenesc/legal … după ce că documentele astea sunt de la antihrist, şi că s-ar putea să fie de-a dreptul lepădare de Dumnezeu, sau închinare la idoli, nici măcar nu te vor putea ajuta pe partea civilă … deoarece omul nu va mai putea demonstra, pe baza actelor pe care le deţine, că acei copii sunt ai lui …)

    Un al treilea document, intitulat ”Controlul minţii de la distanţă/Cartografierea minţii de la distanţă” arată nişte ilustraţii privind diverse metode de control al minţii. Conform acestei ilustraţii, despre care nu se precizează nimic de unde provine, ar fi posibil controlul de la distanţă al minţii, atât îndividual cât şi colectiv, folosind fie reţelele de telefonie mobilă şi telefoanele mobile, fie arme psihotronice. Aceste arme pot fi desfăşurate în teren utilizând fie transportoare mobile deghizate ca vehicole de comunicaţii, fie elicoptere ”negre” (probabil silenţioase); s-ar părea că există şi o variantă ce poate fi transportată de un singur om. Mai jos este prezentată o specificaţie prinvind zone ale creierului (”cortexul controlului motricităţii”, ”cortexul auditiv”, ”cortexul vizual”, cortexul (?!) ”somatosenzorial”, ”centrul gândurilor”) împreună cu ”frecvenţele cerebrale” asociate acestor zone, precum şi cu informaţii ce pot fi induse prin modulare (?!): ”coordonarea impulsului motor”, ”sunet ce trece de urechi”, ”imagini în creier care trec de ochi”, ”simţ tactil fantomă”, ”gânduri subconştiente impuse”.

    ===

    Acuma, nu ştiu cât sunt de reale aceste informaţii – presupunând că sunt reale, nu trebuie să iscodim prea mult, pentru că s-ar putea să dăm într-o yoga … deoarece şi ei vorbesc de frecvenţe şi de aure. Oricum … despre proiecte precum MKUltra şi Monarch bănuiesc că s-a scris mult, dar nu vă recomand să citiţi, pentru că în aceată literatură există un melanj de chestii care s-ar putea să fie ştiinţifice, dar lângă ele se află alte lucruri precum omuleţi cenuşii, reptilieni, pâmântul gol pe dinlăuntru, şi alte teorii nocive.
    Totuşi, presupunând că informaţiile din aceste documene sunt reale, ele ar confirma ceea ce spune Părintele Rafail Berestov. Trebuie să precizez că părintele Rafail din Sfântul Munte pare un om duhovnicesc. Mă îndoiesc că ştie aceste lucruri pentru că s-ar fi documentat ştiinţific. Mai degrabă aş zice că Dumnezeu i-a descoperit … încă a folosit şi un limbaj mai simplu, ca să înţeleagă mai multă lume.

  2. Coprie

   Am scris SAU, frate drag.

   In rest, sistemul trebuie sa spuna ca are cip si ca iti ia date biometrice. Iar tu trebuie sa semnezi constient de asta.

   1. Pai da, sunt de acord ca trebuie sa iti spuna ca sa fie ca o lepadare daca accepti, dar asta nu inseamna ca nu poate deja sa preleveze aceste date fara stirea persoanei.

    Vad ca tot se propaga ideea cu laserul, ca daca stai inaintea la camera aceea te “insemneaza” cu laserul… Si apoi te citeste daca esti imsemnat tot cu “laserul”.

    Mai nu stiu cat stiti voi electronica si/sau fizica, dar laserul nu produce decat un fascicul de lumina, fie ea si infrarosie(care in traducere inseamna ca nu se vede cu ochiul liber, dar insa cu o banala camera de telefon l-ai putea vedea, este asemenea ledului acela de la telecomanda de la televizor, care daca te uiti la el cu ochiul liber nu vezi nimic-cand apesi un buton-, insa daca te uiti la el prin camera telefonului de fapt il veti vedea ca el clipeste)
    Deci acest laser fie el si invizibil, este lumina, iar lumina cand este concentrata intr-un singur punct si are suficienta putere ce face? Arde. Asta este tot ce face. Nu transporta substante, nu ramane in tesuturi, sau substante solide. Deci daca aceasta insemnare cum se tot zice ca e cu “laserul” este pe baza de ardere a pielii, atunci nu ai simti? Chiar va procurati un laser mai puternic si testati efectul acestuia asupra pielii dvs, va fi unul neplacut, va asigur.

    Exista o neintelegere legata de laser, ca se foloseste la stantarea unor piese metalice, dar aceasta se face tot prin ardere. Apoi mai sunt imprimantele laser, care folosesc laserul pentru a descarca energia statica de pe rola fotoconductoare in zonele unde nu trebuie sa atraga tusul, rola care mai apoi imprima tusul pe hartie.
    Nicaieri laserul nu este folosit ca purtator de substante, folosite la imprimare, sau la altceva, pentru ca nici nu se poate fiind doar lumina.

    Nu exista acest “laser magic” care poate fi vazut numai de unii iar de altii nu, laserul este doar un fascicul de lumina si poate fi detectat de oricine voieste.

    1. Se poate utiliza, laserul pentru uscarea rapida a tusului, care este aplicat prin mijloace conventionale, cum functioneaza imprimantele acelea cu tus lichid, care au pe capul de imprimare are niste duze foarte mici prin care lanseaza niste jeturi foarte mici(la nivel de micrometru) si foarte rapide de tus fierbinte pe suprafata de imprimat. Astfel se imprima pe majoritarea produselor acel termen de expirare, care se aplica chiar de la cativa cm distanta. Foarte rapid, nici nu se vede cu ochiul, apoi se poate utiliza laserul pentru uscare rapida, cateva ms. Dar pentru o imprimare ca aceasta ar trebui sa stai cam la maxim 20-30 cm distanta, ca mai departe intervine frecarea cu aerul, si scade din viteza tusul, iar rezultatul este imprevizibil, aceasta ar putea merge cum am vazut la indieni ca le prelevau irisul, si ii puneau inaintea unui dispozitiv pe care se sprijineau cu fata, pentru a sta intr-o pozitie fixa. Acolo intradevar se poate utiliza vreo substanta care intre usor in piele si care sa ramana acolo.

    2. Din pacate, exista deja o tehnologie care permite marcarea organismelor vii cu ajutorul laserului, la nivel molecular, altfel decat prin ardere. Se numeste MOLECULAR TATTOO si marcarea se face prin activarea cu ajutorul luminii laser a unei substante fotoreactive introduse in corp inainte de iradiere. Si rezultatul depinde de substanta respectiva, care poate fi substanta cu rol de marcare / colorare a zonei iradiate, cu rol de medicament etc.

     https://optopharmadotcom.wordpress.com/about/

     Acea substanta poate fi, teoretic, administrata in multe moduri, unele foarte subtile – de exemplu prin aerosoli, cum se face la noi acum cu otravurile de dezinsectie, pulverizate cu tunuri ULV la dimensiuni micronice. Si poate ramane inactiva in corp pana cand este activata cu un laser special.

    3. ”Pai da, sunt de acord ca trebuie sa iti spuna ca sa fie ca o lepadare daca accepti, dar asta nu inseamna ca nu poate deja sa preleveze aceste date fara stirea persoanei.”.
     Dacă admiţi că ar putea preleva date fără ştirea persoanei, oare n-ar fi posibil şi să pună semne satanice pe documente ? Ceea ce şi fac, de altfel. Dar nu zic de lucrătorii de la noi, pentru că şi ei sunt nişte simple victime, şi nu au hotărât ei aceste lucruri. Nici măcar de guvernanţi nu zic, pentru că lucrurile astea par a fi venit peste capul lor.
     Nu ştiu dacă este valabil raţionamentul tău că trebuie să te anunţe ca să fie considerată lepădare. Fiecare om are o conştiinţă. Că auzim mai tare sau mai slab glasul lui Dumnezeu, asta e tot din cauza păcatelor noastre. Însă conştiinţa ne spune că, de exemplu, codul de bare nu este bun. Când vezi că au pus cuvântul ”card” chiar peste locul unde, în poză, este fruntea persoanei, ce poţi să mai spui ? Fruntea unde preoţii ne miruiesc cu ulei după Sfintele Slujbe … Când vezi că au pus pe buletin ”sex, sexe, sex” (adică ei sunt atât de conştiincioşi încât precizează genul persoanei folosind româna, franceza, şi engleza), oare nu se vede ce fac ?
     Dar părinţii au zis că pe actele lui antihrist va scrie: ”este o plăcere să fac cunoştinţă cu tine”. De unde ştiţi că acel cod de bare de pe permis nu conţine aceste cuvinte, într-un mod codificat ? Nu ştim să decodificăm, dar simţim că nu este bun codul de bare.

     ”Deci daca aceasta insemnare cum se tot zice ca e cu „laserul” este pe baza de ardere a pielii, atunci nu ai simti?”
     Dar dacă este un fascicul cu o energie atât de mică încât să nu simţi la nivel macro ? Adică fascicolul să atingă suficient de puţine celule din zona frunţii încât senzaţia pe care acestea o trimit la creier să nu fie percepută în mod conştient.

     ”Nicaieri laserul nu este folosit ca purtator de substante, folosite la imprimare, sau la altceva, pentru ca nici nu se poate fiind doar lumina.”
     Întreabă-i pe cei de la institutul de cercetare ”ELI-NP” de la Măgurele. Acolo laserul a atins în teste trei petawaţi, şi este proiectat să atingă zece petawaţi (o zecime din puterea Soarelui, zic ei. Un petawat înseamnă un milion de miliarde de waţi). Un laser format din două fascicole laser, şi care emite pentru un interval extrem de mic, inconceptibil la scara noastră (microsecunde, sau nanosecunde, n-am înţeles prea bine. O nanosecundă înseamnă a miliarda parte dintr-o secundă).

     https://adevarul.ro/economie/stiri-economice/laserul-magurele-efectueaza-vineri-teste-putere-intermediara-pus-functiune-1_5afe72c5df52022f751d5801/index.html

     Cercetătorii plănuiesc să folosească infrastructura de acolo pentru a avansa cercetarea în domeniul fizicii fundamentale, fizicii nucleare, şi astrofizicii. Câteva lucruri care se urmăresc:
     – investigarea interacţiunilor laser-materie de mare putere;
     – obţinerea de fascicole de protoni şi ioni grei de înaltă calitate, accelerate cu ajutorul laserilor;
     – studierea unor fenomene anticipate la nivel teoretic, dar încă neobservate, precum ”birefrigeranţa vidului” şi ”crearea perechilor în câmpuri electrice imense”;
     – utilizarea ”reacţiilor fotonucleare” pentru a investiga structurile nucleare şi ”secţiunile transversale de interes pentru astrofizică”;
     – descoperirea de noi metode de investigare de la distanţă şi caracterizare a materialelor nucleare;
     – descoperirea de metode noi de a produce radioizotopii utilizaţi în prezent în medicină;
     – efectuarea de experimente din fizica fundamentală, cum ar fi ”producerea perechilor în vid”;
     După cum se vede, laserele pot fi utilizate pentru nişte lucruri destul de ambiţioase. De ce n-ar putea să se pună şi semnul folosind laser ?

     Am zis că sunt ”ambiţioase”, însă nu sunt şi bune. Oamenii se înşeală că iscodesc aceste lucruri, deoarece nu pot vedea până la capăt implicaţiile a tot ce descoperă. Progresul ştiinţei creează posibilitatea ca acele informaţii să fie folosite pentru a face rău altor oameni. Oamenii de ştiinţă nu au de gând acest lucru, dar, prin faptul că ştiinţa progresează, şi cu răspândirea colosală a informaţiei disponibilă în vremurile noastre, şi cum, omenirea fiind căzută, se pot găsi oameni care să aibe intenţii rele faţă de alţii, există un risc ca puterea obţinută prin aceste iscodiri să fie folosită în scop rău. Am folosit termeni blânzi, pentru că iniţial vroiam să scriu că în mod matematic vor fi folosite pentru a face rău. Gândiţi-vă că, dacă nu inventau americanii bomba atomică, oricum ar fi fost inventată până acum. Informaţiile de bază deja erau, cercetări se făceau asupra structurii nucleare. Tot ce ar fi lipsit era un om sau o structură statală cu intenţii rele, şi resurse financiare ca să dea drumul la proiect.

     (Vreau să vă spun că la doi ani după ce au fost detonate bombele nucleare în Japonia, Robert Oppenheimer, directorul Proiectului Manhattan, a spus cam aşa: ”Acest simţ problematic al responsabilităţii nu s-a manifestat niciodată mai acut, şi cu siguranţă nu a fost nicăieri mai complicat, decât printre cei care au participat la dezvoltarea energiei atomice pentru scopuri militare … Fizicienii au cunoscut păcatul, într-o senzaţie atât de neîndulcită încât nu prea poate fi eliminată de nici o vulgaritate, de nici o glumă, de nici o declaraţie pomposă. Această cunoaştere (a păcatului) (fizicienii) nu pot să o piardă”.
     Pe mine mă nelinişteşte şi mă întristează faptul că este nevoie să se inventeze o asemenea monstruozitate precum bomba nucleară pentru ca oamenii de ştiinţă să îşi dea seama de potenţialul distructiv al tehnologiei şi al progresului ştiinţific.)

     Coprie: ”Nu exista acest „laser magic” care poate fi vazut numai de unii iar de altii nu, laserul este doar un fascicul de lumina si poate fi detectat de oricine voieste.”
     Dar dacă fascicolul are numai câţiva fotoni în diametru, cine poate să-l vadă ? Un bec de 100 de waţi emite cam 100 de mii de miliarde de fotoni pe secundă, zic oamenii de ştiinţă. Dacă păstrăm proporţiile, ar însemna că un ipotetic bec slab, de numai un watt (o luminiţă pe care probabil o vezi numai dacă te uiţi anume), tot ar emite o mie de miliarde de fotoni pe secundă. Dar dacă ar emite de o mie de ori mai puţin, ”numai” un miliard de fotoni pe secundă, oare ar putea cineva să perceapă o asemenea lumină ? Chiar dacă ar fi şi faţă de aceasta de o mie de ori mai slabă lumina, tot ar avea un milion de fotoni emişi pe secundă. Dar dacă acel fascicol conţine numai o mie de fotoni emişi într-o secundă, cine ar putea să vadă ? Dacă păstrăm proporţiile din acest ”experiment mental”, aproape aş zice că nici cu aparate proiectate pentru asta nu poţi vedea … poate doar dacă este un ”tun” ca acela care face ”poză” la documentele biometrice …

     Se mai pune o problemă. Când îţi faci formalităţile pentru permis, nu cumva te pune să dai amprentele ? Vedeţi că atunci când pui mâna s-ar putea să te însemneze pe mână.
     ===
     Vreau să vă mai spun ceva. Când eram mai mic a fost fenomenul Caritas. Îmi amintesc că oamenii spuneau acest lucru, cum că atunci când întinzi mâna să iei banii era un aparat acolo care te însemna (cu semnul fiarei). Oamenii nu aveau date ştiinţifice, şi pe vremea aceea nu cred că era cineva pe internetul românesc care să vorbească de lucrurile astea. Nici nu ştiu dacă era internet în România pe vremea aceea. Faptul că oamenii îşi făceau probleme pe mine mă fac să cred că ei simţeau ceva, poate conştiinţa le spunea că nu este bun. Poate şi părinţii duhovniceşti de pe vremea aceeau le-au spus.
     Vă spun, de asemenea, că am fost recent la Auchan. Eu nu merg la supermarket şi hypermarket, şi nici vouă nu vă recomand să mergeţi, pentru că s-ar părea că planul este să fie concentrate toate alimentele în supermarcheturi şi să nu poţi cumpăra decât dacă îţi pui semnul. Am fost însă ca să iau ceva pentru altcineva. Vreau să vă anunţ că deja acolo au făcut o secţiune la casele de ”marcat” unde (teoretic), trebuie să plăteşti la un aparat. În practică, este tot o casieră (deocamdată), care stabileşte cât trebuie să plăteşti, apoi mergi cu bonul la acel aparat. Termenul ”aparat” este un pic impropriu … de fapt este o namilă, un monstru de aparat mare cât un dulap, şi probabil la fel de malefic precum o creatură monstruoasă; cel puţin mie îmi creează o vagă senzaţie de lucru malefic atunci când îmi amintesc. Dacă aparatul respectiv te însemnează când întinzi mâna să pui banii ? Eu nici n-am pus banii, pentru că, până să mă dumiresc care-i treaba, o doamnă angajată acolo mi i-a pus. Poate te însemnează şi fără să intinzi mâna, prin simplul fapt că te prezinţi în faţa lui … Deci noi am ajuns să ne prezentăm în faţa unui monstru de metal, rece şi fără suflet, ca să ne dea pâine …
     Puteţi să mă consideraţi învechit, dar mie unul nu-mi trebuie aşa ceva. Pe vremea lui antihrist probabil oamenii care vor vrea să rămână liberi vor fi percepuţi de ceilalţi ca nişte fosile din epoca antică … Raymond Kurweil preconizează că peste vreo 50-60-70 de ani, după ce omenirea va fi făcut saltul înspre o formă de existenţă computerizată, desfăşurată prin intermediul sistemelor de inteligenţă artificială, că încă vor mai exista ”oameni naturali”, iar oamenii-roboţi-computere pe care îi preconizează el vor fi milostivi, şi le vor permite acestora să trăiască în ”rezervaţii”, create special pentru ei … pentru că restul Pământului va fi modificat pentru a facilita forma de existenţă tehnologizată a omenirii … Cam în direcţia aceasta ne îndreptăm, la care bineînţeles că nu vom ajunge, pentru că va intra pe fir antihrist şi sistemul satanic care-l va propulsa pe acesta, şi care se va închina acestuia … mai mult, nu este posibil ca omul să se transforme într-un fel de program informatic … dar mai presus de toţi este Dumnezeu, care s-ar putea să încheie istoria noastră … În caz că nu va mai fi posibil fizic ca cineva să se mântuiască, nu se va mai justifica să existe omenirea pe faţa pământului.

     Omenirea se îndreaptă spre sclavia lui antihrist, dacă nu cumva deja ne aflăm în împărăţia lui prin existenţa numerelor ”personale”. Va veni o vreme când nu vom mai avea ce căuta în Biserici, care vor încăpea pe mâna lui antihrist. În lăcaşurile de cult de acum spurcatul antihrist va pune ”icoanele lui vorbitoare” (vă sună familiar ?). Din Biserici se vor scoate Sfintele Chivote. Deja la învăţătura de credinţă s-a umblat, dar şi la cărţile de cult. Oamenii vor fi aduşi cu sila la ”biserică”, unde bineînţeles că nu va mai fi Duhul Sfânt. În pustietăţi încă vor mai fi preoţi adevăraţi care vor săvârşi în mod curat jertfa cea nesângeroasă; dar spurcatul tiran îi va vâna, pentru că am înţeles că nu-şi poate desfăşura puterea lui satanicească dacă încă se mai face măcar o singură Sfântă Liturghie pe faţa pământului, pe zi. Oamenii care nu vor accepta lucrurile satanei vor fi prigoniţi şi eliminaţi. Un tip mi-a zis că vom ajunge vremea când deja numai dacă te uiţi înspre Soare vei fi însemnat cu pecete nevăzută, pentru că acela nu va fi Soarele creat de Dumnezeu ci o iluzie a satanei (Proiectul Blue Beam ?). Cei care se vor retrage în pustietăţi vor trebui să evite chiar şi să se uite la o simplă pasăre care apare pe acolo, deoarece s-ar putea să fie ”pasăre” trimisă de antihrist … numai dacă vei auzi glasul ei s-ar putea să fii vrăjit …

     Dar să nu rămânem fără nădejde. Sfânta Scriptură şi Sfinţii Părinţi spun că se vor arăta pe faţa pământului Ilie şi Enoh (am auzit că şi Sfântul Ioan Evanghelistul) care vor face semne mari şi vor propovădui adevărul către oameni. De asemenea, părinţii spun că oamenilor care nu vor accepta pecetea le va fi mai uşor decât celor celor care se vor preda ”împărăţiei” satanice. Pentru că primii vor fi hrăniţi de Dumnezeu, în chip minunat, pe când sclavii lui antihrist vor simţi strâmtorări din toate părţile. Deoarece, deşi spurcatul tiran va avea posibilitatea tehnologică să numere fiecare bob de grâu, nu prea va avea ce număra … pentru că, din cauza păcatelor şi a lepădării făcute de omenire, nu va mai fi ploaie, iar pământul nu-şi va mai da rodul. Va fi o foamete cumplită, şi nici măcar apă nu va mai fi. Cei cu pecetea se vor duce la antihrist să le dea pâine, dar acesta îşi va da pe faţă neputinţa, că nu poate să se pună cu Dumnezeu … moment la care oamenii respectivi vor vedea cât de mult au fost înşelaţi … În acest timp, oamenii lui Dumnezeu vor putea trăi în mod minunat, fiind hrăniţi în chip miraculos de către Dumnezeu, cum au zis părinţii. Cei slabi vor fi luaţi din viaţa aceasta mai înainte de antihrist, prin boli. Cei care vor fi găsiţi vrednici, va îngădui Dumnezeu să fie daţi la chinuri … însă aceştia ar trebui să se bucure că Dumnezeu vreau să-i încununeze. Apoi Hristos le-a spus acelor păstori din Rusia că nu vor fi mai mari chinurile decât să poată fi răbdate de către oamenii lui Dumnezeu, iar unii nici măcar nu vor simţi chinurile datorită credinţei lor …

 5. Și Pașapoartele au chip inafara de cele simple temporare urmează buletinele care nu vor mai fi in formatul de acum ci de dimensiunea permisului auto , apoi un document unic probabil de dimensiunea unui card care le va îngloba pe toate : permis buletin card sănătate card bancar etc și in final pecetea lui antihrist , dar pecetea cred ca după războiul mondial 3 va fi impusă ;

 6. Exact Coprie ! așa am pățit și eu când mi am făcut pașaport cu chip expirat între timp , tot in fata unui astfel de ,,tun,, m au pus ;

 7. Doamne, ajuta,

  Permisul actual acel de care vorbeste si Coprie, cel cu poza pe fundal circular gri care are si cod de bare, la fel ca pasapoartele , REPREZINTA O CADERE.

  Cat de mare ..? Doar Dumnezeu stie.

  De ce e cadere..? Pentru ca tu, crestin ortodox constient de ceea ce implica codul de bare care iti atribuie o identitate numerica numelui , il iei de buna voie. Motive fiind din cele mai diverse: munca, scoala, copii, sanatate ,filantropie, facere de bine, etc…

  Cadere este dragilor. Si celui ce cunoaste acest lucru , constiinta il atentioneaza , si-l nelinisteste, pentru ca lucru dracesc este, facut nu pentru inlesnirea vezi doamne a stocarii de informatie si pentru obisnuirea cu robirea si cu pecetea.

  Constiinta mustra pe cei care am luat astfel de acte doarece se pot inca lepada de ele si dobandi liniste. Pentru ca acestea nu sant definitive , dar in esenta sunt LEPADARE.

  Luand aminte sincer , nu viclean si iscoditor (chipurile ledupa nevoie), mereu la esenta acelui lucru mai bine zis scopul final al orcarui lucru vom vedea binele de rau si daca este spre mantuire sau spre cadere.

  Mantuire

  1. Doamne ajuta
   Cu parere de rau am luat acest document la finalul lui 2017 , pe atunci in necunostinta de cauza , l-am “halit” asa ca pe o felie de branza buna… Acum imi pare rau pt asta . Sunt de acord cu punctul tau de vedere Alexandru. Exact la fel gandesc si eu. Si sfatul meu pt voi toti este sa nu acceptati acest permis in care practic ti se atribuie un numar (acel cod de bare de pe spate) pentru care semnezi electronic. Este o cadere . Acum inapoi nu mai pot sa dau , insa cred cu tarie ca mai avem totusi o sansa . Simt ca Bunul Dumnezeu ne va intinde o mana salvatoare si noua astora care ne-am trezit aproape prea tarziu. Cand zic simt , nu zic asa ca citind in stele.. Simt ca harul lui Dumnezeu mai este inca cu noi . Poate crucea o sa fie mai grea pt noi astia care ne-am manjit , insa cu siguranta eu unul cel putin voi incerca sa ma urc pe ea si sa rezist pana la moarte. Urmatoarea halta e biometria … Fugiti ca de foc ! Din timisoara , Andrei

 8. Părintele Iustin: ”Chiar dacă n-au, tot au !”
  Să nu ne amăgim singuri. Cu toţii ştim că, începând de la codurile de bare de pe produse, toate aceste lucruri sunt de la antihrist. Dar cu toţii iluzionăm că ”suntem neputincioşi”, că ”Dumnezeu ne va ierta”, că ”ce putem face ?”, că ”accept acuma, dar la cipul din corp mă opresc”.

  Însă cel care a scris cartea ”Dictatura numerică” a pus acolo câteva mărturii înfricoşătoare. Dacă sunt adevărate, înseamnă că deja de la blestematul de cnp nu ne putem mântui:
  – zice că unei familii i s-ar fi arătat copilul lor mort de timpuriu (dar botezat), şi le-a spus că cei din ceruri nu-l primesc din cauză că nu are nume. Duhovnicul lor le-a spus că atunci când au scos copilului certificatul de naştere deja l-au însemnat, prin acceptarea cnp-ului;
  – alţi doi oameni care au murit, dar maturi, s-au arătat şi au zis că Dumnezeu nu îi va primi nici la judecată cu aceste numere. Tind să cred că este adevărată. Dumnezeu judecă persoane, nu numere. Numai obiectele pot să aibe numere;
  – o creştină din Rusia i-ar fi spus Părintelui Nicolae Ragozin (care s-ar părea că are sfinte moaşte) că a acceptat buletinul comunist rusesc. Părintele i-a spus că va trece greu vămile. Acest lucru era spus despre un buletin de culoare verde, care apăruse la ruşi înainte de cel roşu, care s-ar părea că era mai grav;

  Sunt şi confirmări de la Sfinţi:
  – se pare că s-ar fi arătat Maica Domnului unui părinte rus numit Gurie Chezlov şi i-ar fi spus că nu trebuie acceptate actele eliberate la ruşi începând cu anii 90;
  – Părintele Ieroschimonah Rafail Berestov spune că au fost oameni contemporani care au murit şi au înviat şi li s-a spus (de către Maica Domnului) că nu trebuie acceptate aceste acte moderne, şi că se socoteşte lepădare (înfricoşător dacă este aşa). De asemenea li s-a spus să spună şi la alţii;
  – Sfântul Teodor Tiron s-ar fi arătat în vremea noastră mitropolitului răposat Ghedeon al Stavropolului (Rusia) şi i-a spus că aşa cum era pe vremea lui, aşa este şi acum. Atunci încercau să spurce pe creştini vânzând în pieţe mâncare stropită cu sânge idolesc, acum vând produse marcate cu cod de bare. Sfântul i-a spus că acceptarea numărului de identificare personală reprezintă închinare la idoli. Se pare că sistemul va încerca să pună acest cod şi pe oameni pentru a-i spurca definitiv;
  – autorului cărţii i s-ar fi arătat Sfântul Ioan Maximovici şi i-ar fi spus să nu aibe nici un document, nici buletin, şi să-şi pună nădejdea în Dumnezeu;
  Se pare că nici măcar dacă le arzi nu este prea în regulă. Părintele Nicolae Ragozin a zis că fiecare document trebuie returnat la oficiul care l-a emis, şi cu o cerere de refuz. Oare de ce ? Dacă acceptarea lor reprezintă lepădare, înseamnă că spălarea acestui păcat se poate face numai prin mărturisire. Vedem acest lucru la unul din Episcopii Sfinţii ai Romei, din primele secole (Marcel sau Marcelin) care fiind torturat mai întâi s-a lepădat, dar apoi s-a căit, a mărturisit în faţa celorlalţi episcopi din sinod căderea lui, şi apoi a mărturisit din nou şi a murit ca mucenic.

 9. La relatarea despre Sfântul Teodor Tiron zice că sistemul va încerca să pun codul de bare şi pe oameni pentru a-i spurca definitiv. Dar să nu ne amăgim că dacă nu va fi cod de bare, nu e pecetea satanicească. Indiferent cum va fi – un cod de bare, o stea în cinci colţuri, o hexagramă, un 666 ”artistic”, un dispozitiv minuscul, un tatuaj – este clar că va fi de la vrăjmaşul.
  Dar şi pecetea invizibilă pusă cu laser când îţi ia ”datele biometrice” tot pecete e. Încă Părintele Elpidie a vorbit de o fază a însemnării care se va face prin vaccinuri… am putea adăuga că poate şi prin alimentele cu codul de bare… pentru că futurologul Raymond Kurzweil, printre multele lui previziuni – care în mare s-au adeverit, diferă numai anii – spune că nanobiotehnologia se va dezvolta suficient de mult încât oamenii vor ingurgita substanţe formate din bioroboţi minusculi, care intrând în organism vor repara tesuturile afectate, vor ţine de hrană, dar îl vor şi schimba pe om într-un fel de robot, sau vor pregăti calea pentru aceasta…De unde ştiţi că actualele ”E-uri” nu sunt nişte substanţe prin care suntem angrenaţi cu viclenie într-un fel de inginerie biologică ? Pentru că dacă se va produce saltul blasfemiator preconizat de Kurweil – de la omul natural la ”omul-robot” – până la acel moment toate aceste lucruri vor fi lucrat deja asupra oamenilor câteva zeci de ani… faptul că oamenii stau cu telefoanele la ureche, faptul că folosim calculatorul, deja pune bazele acestei transformări…dacă vă gândiţi mai bine, veţi realiza că aceste aparate sunt ca un fel de extensii robotice ale omului, deocamdată în exterior, dar poate va veni vremea când se va trece la introducerea acestor tehnologii în trup. Atunci va deveni clar că aceasta este transumanism, dar noi nu trebuie să aşteptăm până acolo ca să ne dăm seama, deoarece bazele se pun sub ochii noştri. Deja dispozitivele devin din ce în ce mai mici…există telefoane tip ceas, ochelari pentru ”realitatea virtuală”…dacă mai dăinuieşte omenirea şi actualele tendinţe de miniaturizare se păstrează, va veni o vreme când va fi posibilă introducerea direct în creier a unui echivalent pentru dispozitivele de azi.
  Dacă Ray Kurweil vorbeşte ca un ”om din interior” situaţia este gravă şi ne paşte sfârşitul civilizaţiei, pentru că Dumnezeu nu poate accepta să fie distrusă definitiv specia umană…Kurweil preconizează că în viitor oamenii vor putea să traiască după voie în realităţi virtuale, generate de calculator (vă sună familiar ?) şi îşi vor putea ”încărca” informaţiile din creier – amintirile, cunoştinţele, abilităţile, ”personalitatea” – în sisteme informatice, urmând a avea posibilitatea să-şi continue acolo viaţa…iar lucruri de felul acesta vor fi facilitate de nişte roboţei la scară nano (într-un milimetru pot încăpea un milion de astfel roboţei ipotetici puşi unul lângă altul) care vor fi eliberaţi în organism, după care se vor cupla la centrii nervoşi urmând să aibe capacitatea de a schimba datele senzoriale ajunse la creier cu date generate de ei…A încerca să transformi fiinţa omenească într-un fel de sistem de operare, pe care să-l multiplici, să-l ştergi, să-l transferi de pe un sistem informatic pe altul sunt nişte lucruri abominabile pentru că se produce o degradare înfricoşătoare o omului, de la înălţimea la care a fost creat de Dumnezeu până la un nivel similar (prin intenţie) cu al unei maşinării reci şi lipsite de suflet. Eu nu cred că vor reuşi sub nici o formă, deoarece omul nu este numai o sumă de informaţii din creierul său (şi recent au fost cazuti de oameni care trăiau neavând creier, sau în cutia craniană aveau un fel de lichid care preluase funcţiile creierului). Dar şi încercarea nereuşită este pedepsibilă, similar cu ce avem în legislaţia omenească. Chiar numai intenţia de a face aşa ceva mi se pare ca o blasfemie.
  Spun că nu vor reuşi să ”transfere” pe om într-un calculator… dar asta nu înseamnă că nu vor putea să-i transforme pe oameni într-un fel de zombie cu sârme prin cap. De altfel, Părintele Elpidie spune că după ce vor fi introdus oamenilor cu viclenie nano-echipamente în corp, atunci când vor pune cipul acesta va avea capacitatea de a interacţiona strâns cu organismul; va putea capta mişcările din trup dar va putea de asemenea să genereze omului stări, sau să-i provoace dureri.
  Sunt îngrijorat că într-un astfel de scenariu Dumnezeu nu va lăsa omenirea să mai continue…există un cuvânt înfricoşător pe care Dumnezeu l-a spus despre cei de la Turnul Babel: ”Nu se vor opri de la ceea ce şi-au pus în gând să facă” (Facere 11, 6).

 10. Daca din cauza CNP ului nu te mântui, ii nseamna că sfinții închisorilor au suferit degeaba….și sfinții……

 11. Ma mir cum de mai apar asemenea articole, mai ales dupa ce aceasta problema a fost clarificata deja de marii duhovnici si indelung dezbatuta chiar pe blogurile saccsiv sau apologeticum. Dar, pentru cei care au “uitat”, sa facem o scurta reimprospatare a pozitiilor pe care le aveau doi dintre cei mai de seama duhovnici care au vorbit despre aceasta problema: http://www.apologeticum.ro/2010/08/parintele-adrian-fageteanu-acceptarea-actelor-cu-cip-permis-auto-pasaport-biometric-carte-electronica-s-a-este-lepadare-de-hristos/ https://saccsiv.wordpress.com/2009/03/07/parintele-iustin-parvu-a-spus-%E2%80%9Csi-daca-nu-sunt-tot-sunt%E2%80%9D-referitor-la-noua-dilema-sunt-sau-nu-prezente-cipuri-in-noile-carnete-auto/ http://www.apologeticum.ro/2010/07/talcuire-la-afis/ https://www.youtube.com/watch?v=G0SFYEuc-dE

 12. R= Reporter

  X= Frate din grup

  R: – Cineva care le-a primit, de buna voie, deci nesilit de nimeni (stiind ce inseamna), noi, ca duhovnici, ce facem?

  X: – Cu el? (cel care le-a primit)

  Parintele Adrian Fageteanu: – V-am spus, acela care n-a stiut ce va fi (ce va scrie in pasaport) este astfel iertat, iar pe CEL CARE STIE PRECIS ca-i LEPADARE DE HRISTOS, sa NU-L IERTATI.

  R: – Parinte si cine ia de exemplu: permisul sau actul biometric? Da, permisul, de exemplu, de conducere … DACA-I PREOT, isi PIERDE HARUL preotiei? Deci: a luat permisul si slujeste in continuare. Mai are HARUL preotiei?

  Parintele Adrian Fageteanu: – Stiti asta (si mai bine ca mine chiar), ca credinciosii, il vad pe el ca slujeste, iar Dumnezeu stie ca slujeste altcineva in locul Lui; el e vazut numai cu trupul, ca-i cu trupul acolo, dar slujba o savarseste INSUSI DUMNEZEU!

  R: – Ingerii, INSUSI DUMNEZEU. Si PUTEM SLUJI impreuna cu ei, care au ACTE?

  Parintele Adrian Fageteanu: -NU.

  R:- Nu.

  Parintele Adrian Fageteanu: – Nu! Nu, Nu, Nu; Nu va sfatuiesc, sa slujiti cu ei. Sau (daca vreti sa-l salvati) dupa una, doua incercari …

  R:- Fereste-te!

  Parintele Adrian Fageteanu: – Da, DACA NU ASCULTA, il supui Bisericii, N-ASCULTA nici BISERICA, sa FIE SOCOTIT ca un PAGAN si VAMES.

  R:- Deci practit,CADE in EREZIE;

  Parintele Adrian Fageteanu: – DA.

  R:- Cum ar veni, practic, chiar si permisul, deci si permisul cade?

  Parintele Adrian Fageteanu: – Da, da;

  R:- Multi parinti zic, Preacuvioase parinte, zic multi parinti;

  Parintele Adrian Fageteanu: Preacuvioase!; [rade]

  R:- Cuvioase, zic

  Parintele Adrian Fageteanu: – As fi bucuros, daca as fi Cuvios; da; [rade]

  R:- Parinte Adrian! [rade]

  Parintele Adrian Fageteanu: – Asa da! [rade]

  R:- Parinte Adrian, zic unii parinti ca “problema e numai actele biometrice, iar PERMISUL, intrucat nu-i biometric, NU-I nici o PROBLEMA”

  Parintele Adrian Fageteanu: – NU-i ADEVARAT; NU-i ADEVARAT!

  X:- Are cod de bare.

  Parintele Adrian Fageteanu: – Nu, nu, v-am mai spus, dupa ce atrageti atentia si n-asculta, il supui …

  R:- … Bisericii.

  Parintele Adrian Fageteanu: -BISERICII.

  R:- Sobor, Sinodului cum ar veni

  Parintele Adrian Fageteanu: – DA.

  R:- Soborului Bisericii.

  Parintele Adrian Fageteanu: – Da.

  Comentariu saccsiv:

  Iata asadar, ca cele ce le-a spus anul trecut, le repeta … Ba chiar spune multe altele.

  Cititi va rog si:

  VIDEO – Mari duhovnici despre actele cu cip: “NU LE LUATI!”. Daca de STALPII ORTODOXIEI nu ascultam, de cine atunci sa ascultam?

 13. orice act, avand atasat un numar pentru a inlocui numele de botez in scopul identificarii persoanei respective in sistemul socio-politic-satanic….este clar o cadere! Incepand cu CNP-ul si toate cele anterioare, le desrie psalmistul: ‘din cadere in cadere’ . singura metoda corecta de a scapa de ele, este aceea pe care a mentionat-o si |Mihai mai sus: returnarea fiecarui act inapoi la institutia emitenta.

 14. permisele poate n-au chip dar la poza iti iau datele biometrice cu care poti fi identificat fara ca tu sa stii si pe masura ce tehnologia avanseaza devii si mai vulnerabil. in plus iti stocheaza si semnatura ca te pun sa semnezi pe un pad electronic proababil biometric.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE