X

Părintele Ioan Ungureanu îi cheamă pe toți ortodocșii antiecumeniști să se roage pentru satul Schit Orășeni

Părintele Ioan Ungureanu face un cald apel tuturor preoților care s-au îngrădit și credincioșilor ortodocși români care luptă contra ereziei ecumenismului și a sinodului din Creta să se roage pentru sfinția sa și pentru credincioșii din satul Schit Orășeni, care, vineri, 29 iunie 2018, vor avea un alt proces intentat de către Mitropolia Moldovei și Bucovinei preotului paroh al Schitului Orășeni, prin care Mitropolitul Teofan cere evacuarea sa de urgență din parohie.

Categorii
Ecumenism
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

8 comentarii

  1. Domnul să-l binecuvânteze pe Părintele Ungureanu cu pace iar locașul de cult, adică Biserica unde domnia sa slujește, să nu-l lase pe mâna ecumeniștilor sau altor secte. Domnul Hristos să ne mângâie precum ne-am rugat aici și să nu uite nimeni ceea ce este scris, anume că „preot în veac va fi cel după rânduiala lui Melchisedec”, adică acela care și-a lepădat „Părinții” care L-au trădat pe Hristos în Creta, cum odinioară au făcut părinții lui Melchisedec. Singurii preoți în veac vor fi, așa cum spune Scriptura, cei asemenea lui Melchisedec. Citiți ce-a făcut Melchisedec și de ce daruri s-a încununat de la Dumnezeu și veți înțelege aceste lucruri. Părintele preot Ungureanu, ca și toți acei Părinți preoți caterisiți pe nedrept, toți aceștia urmează lui Melchisedec, pe când toți preoții pomenitori ai ierarhilor semnatari în Creta, nu urmează lui Melchisedec, ci se complac cu „Părinții” lor ce au intrat în erezie. Doamne, ajută lui Melchisedec cel contemporan, așa cum el binevoiește !

  2. Iată cu ce se ocupă ereticul de Teofan.Cum slujește când el trebuie să fie împăcat cu toți. Vremuri grele pentru Biserică.Acesti eretici distrug credința. Parinte sa fiți binecuvant sio Dumnezeu sa arate biruitor. Vă purtăm în rugăciunile noastre.

  3. Ma rog pentru părintele Ioan Ungureanu, si fi ca Sf. Petru si Pavel sa-l ocroteasca de tot raul si sa-l intareasca in lupta cea dreapta, Doamne ajuta!

  4. Vedeti fratilor ca toate termenele de pana acum au fost stabilite in zile de mari sarbatori.Ne rugam bunului Dumnezeu si sfintilor care mijlocesc inaintea tronului Sfintei Treimi sa ii intareasca pe toti cei ce lupta impotriva ecumenismului.
    Stiti daca parintele Ioan Ungureanu slujeste maine?

  5. Dumnezeu să îl întărească pe parintele Ioan, si sa îl scoată biruitor , nu numai la acest proces, dar si in toata lupta lui impotriva ecumenismului! Doamne ajuta, părinte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.