X

VIDEO: Emisiune tv excelentă despre atacul la familie și „educația” copiilor propusă de Ministerul Educației prin „Strategia Naţională de Educaţie Parentală”

 

Atragem atenția asupra unor pasaje din emisiune în care este promovat ecumenismul, mai mult sau mai puțin vădit.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Pentru a descărca formularul 230, dați click pe imaginea de mai jos.
Categorii
"Educația" copiilor
cuvinte cheie

Articole asemănătoare



Vă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

2 comentarii

 1. Felicitari !

  In primul rand postului Realitatea TV care, in ultima vreme, sesizeaza din ce in ce mai mult partea morala si demna a lucrurilor si realizeaza emisiuni ce merita ascultate si aduce in platou invitati pentru care nu iti pierzi timpul.

  Lupta trebuie sa fie a noastra a tuturor, iar mass-media are un rol major in sustinerea schimbarilor in bine.

  Felicitari si invitatilor si, nu in ultimul rand, moderatorilor.

  Zile binecuvantate cu valori morale pe care sa le aplice fiecare roman 🙂

  1. nu e meritul televiziunii realitatea, caci pe acelasi post, la alta emisiune se facea reclama la marsul LGBT, ca fiind un eveniment… cultural

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.