X

BOR a pierdut procesul pentru marca „Arsenie Boca”

Image result for marca "Arsenie Boca"Diana Talpoș și Sandor Andor, deținătorii mărcii Arsenie Boca, au câștigat procesul cu Mănăstirea Prislop. Cauza a fost deschisă reprezentanții Bisericii, aceștia solicitând ca, printr-o procedură de urgență, să poată comercializa icoanele sau alte obiectele de cult legate de numele lui Arsenie Boca.

„Respinge excepţia necompetenţei generale invocată de pârâtele Talpoş Diana şi Pulse Escape SRL prin întâmpinare, ca neîntemeiată. Respinge excepţia inadmisibilităţii invocată de pârâtele Talpoş Diana şi Pulse Escape SRL prin întâmpinare, ca neîntemeiată. Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale active invocată de pârâtele Talpoş Diana şi Pulse Escape SRL prin întâmpinare, ca neîntemeiată. Respinge excepţia lipsei de interes invocată de pârâtele Talpoş Diana şi Pulse Escape SRL prin întâmpinare, ca neîntemeiată Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a pârâtei Pulse Escape SRL invocată de aceasta prin întâmpinare, ca neîntemeiată. Respinge cererea ca neîntemeiată. Obligă reclamantele la plata către pârâtele Talpoş Diana şi Pulse Escape SRL a sumei de 2000 lei reprezentând onorariu de avocat redus şi a sumei de 268,19 lei reprezentând cheltuieli de deplasare, cu titlu de cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunţare, care se depune la Tribunalul Bucureşti”, se arată în decizia instanței.

Categorii
Înșelări
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

4 comentarii

 1. Din acest proces lumesc se pot trage multe concluzii vis a vis de Arsenie Boca. Ce alt sfint mai este revendicat de catre cineva ca marca inregistrata?
  Oare asa este placut Lui Dumnezeu cu sfintii Lui, sa fie comercializati pe bani sau alte benefii lumesti, in afara de cele duhovnicesti?
  Cind se va inregistra la OSIM si „marca” IIsus Hristos?

 2. Wow. Așa ceva?
  Păi în cazul ăsta să ne bucurăm pentru că nu va mai exista nici o comisie de canonizare. Cine ar mai avea îndrăzneala să-l propună spre canonizare, după ce un particular l-a revendicat ca marcă înregistrată?
  Nu vă mai spun că există tot felul de baticoase care au exagerat de multă evlavie la AB, și nu sunt deloc deranjate de numeroasele lui rătăciri. Groaznic.

 3. eh, nu-i nimic, un fleac. Intotdeauna se vor gasi oameni „binevoitori”, cu „inima mare” care vor face bine si vor invinge raul. Va fi inca un prilej prin care bunul samarinean Gigi Becali si va dovedi marinimia si totodata devotamentul fata de biserica lui Daniel (pe care de fel cand murise Teoctist nu-l agrea, dar in sfarsit vremurile se mai schimba, omul isi face datoria fata de biserica). Mai mult ca sigur generosul filantrop va cumpara „drepturile de autor” de la „pocaitul” avid de bani, pe banii lui singur si le va da cadou Bor-ului ca act de supunere si devotament pios fata de biserica. Dar ce te faci apoi! ca dupa un astfel de act de o seamenea generozitate si vitejie din partea omului, nu poti sa trantesti usa in nas si sa te faci apoinca ploua in legatura cu canonizare . Se cere asadar din partea omului si a multime de oameni sa nu lasi gestul nerasplatit. Sper ca sinodul BOR sa judece totusi cu celeritate.

  Ca se va ajunge la cedare de drepturi pe bani asta s-a prefigurat inca de la discutia aia telefonica de la tv intre cei doi, cand „pocaitul” lacom abia astepta sa intre in privat la telefon cu Becali, sa-si spuna pasul si toate neajunsurile. A ochit bine, a anticipat parca potul cel mare de la un „credincios ca Becali” care poate veni, ceea ce s-a si intamplat. La fel s-a intamplat si cu clubul de fotbal. Cand au vazut ca e o vaca de muls aproape fara limita, aia din minsiter au zis stai, sa ne facem si noi cu niste milioane de euro, pana la urma poate ne ajuta cel cu „interesul national” in inima, ca are el interventii acolo. Ceea ce s-a si intamplat, Gigi a fost dat in judecata si a pierdut stema si titulatura cat ai zice peste, duoa ce cumparase cu ani in urma clubul cu totul, cu bani grei. Ce e amuzamt e ca ai zice ca astia din justitie care au dat ambele verdicte ai zice ca sunt pe mana cu beneficiarii, sinca apoi impart „beneficiile” de la binefacator apoi intre ei. Tare

  cat priveste ortodocsii de rand, trebuie sa te rogi cu cerul si pamantul sa finanteze Gigi ceva serios, cum ar fi pt dreapta credinta pe cale de disparitie. Generozitate cu pocaiti, cu talpani si alti juristi, cu profitori angajati pe la patriarhie, ce ortodocsi de rand bai nene!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!