X

Video (in direct): Papa Francisc la Consiliul Mondial al “Bisericilor”

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cu ocazia aniversarii a 70 de ani ai CMB. 

Cititi va rugam si:

CONSILIUL MONDIAL AL BISERICILOR s-a clădit pe banii ROCKEFELLER, iar țelul său final este LUCIFERIANISMUL / Ecumenismul este doar un vehicul / BOR e în rahat până în gât, dar zicem că mirosim a levănțică

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. De la cine va începe prigoana? Pălărie-ntr-un picior, ghici ciupercă cine-i? Am văzut că monahii de la Mănăstirea Poceaev îi cer lui Chiril, mai marele bisericii ruse, să iasă din CMB. Oare le-o fi bine acestor monahi după acestă îndrăzneală? Dar nouă, nepomenitorilor sau îngrădiților de erezia ecumenistă? Întrebarea cu pălăria este valabilă și la această a doua întrebare. Cununile credinței îi așteaptă pe cei care nu fug de cruce, dar nici n-o „caută cu lumânarea”. Dv. cum stați? Vedeți crucea sau nu? Știți bine că fără cruce nimeni nu se mântuiește. Dar ce este sau înseamnă crucea? Înseamnă bătăile primite pe nedrept din partea celor neloiali lui Hristos. Întrebarea pe care fiecare trebuie să și-o pună este: Eu o să văd crucea ori ba? Papa ne va „ajuta” să dobândim cununa credinței, și el și cei de-o samă cu el.
    Doamne ajută !

  2. Lui Nifon de la Târgoviște îi cam priește aerul pe la Geneva, căci și cu ocazia a 70- a aniversare a c.m.b, la așteptat si pe francisc acolo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button