X

SECURIST PANA LA MOARTE: Generalul (r) SRI Florian Coldea iar are boala pe cartelele telefonice prepay

Foto: https://www.cotidianul.ro/generalul-florian-coldea-decorat-de-republica-franceza-pentru-merite-deosebite/

Avertizare de ultimă oră către Parlament. Fostul adjunct al SRI, generalul (r) Florian Coldea susține că aleșii pun în pericol securitatea României, dar și a aliaților statului nostru, prin a nu adopta legilor privind siguranța națională.

Anunțul lui Coldea a fost făcut, vineri, în timpul unei conferințe care a adunat experți din mai multe state, pe tema securității. Evenimentul a fost găzduit de Institutul de Istorie al Universităţii „Babeş-Bolyai” (UBB) din Cluj Napoca., transmite MEDIAFAX. Una dintre marile probleme din momentul de față este cea a cartelelor telefonic preplătite, care pot reprezenta un mare risc, susține Coldea

„Vorbind despre legi, este o problemă în România faptul că Parlamentul nu a adoptat legile securităţii naţionale, ceea ce crează o mare vulnerabilitate nu doar pentru țara noastră, ci și pentru aliații săi din NATO. Mă refer aici la faptul că nu a fost reglementată problema cartelelor telefonice preplătite, în condițiile în care s-au găsit astfel de cartele româneşti la unele persoane aparţinând unor organizaţii teroriste, ceea ce a creat probleme. Au fost purtate discuţii pe această temă”, a argumentat Florian Coldea.

În timpul conferinței „Governance, Intelligence and Security”, organizată de Departamentul de Studii Internaţionale şi Istorie Contemporană al Facultăţii de Istorie şi Filosofie a UBB, fostul adjunct al șefului SRI a ținut o prelegere în limba engleză, pe tema gestionării terorismului.

Reamintim că Florian Coldea predă, în calitate de profesor asociat, cursul de masterat „Intelligence și decizie politică”, în interiorul departamentului amintit mai sus.

Categorii
Big brother
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!