X

VIDEO: Adevărul despre colesterol – John Bergman / Afacerea “Colesterolul” – Bruce Lipton

de Petru G.

Menţionez că sub nicio formă, dumneavoastră ca cititori, nu puteţi considera mărturia de mai jos ca un înlocuitor al consultului medical de specialitate şi sub nicio formă nu puteţi asocia conţinutul acestei articol cu sfaturi medicale.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Am gasit o prezentare foarte interesanta ce distruge miturile despre colesterol si tensiunea arteriala ale Big Pharma.  Este un doctor (John Bergman) ce pare cu adevarat un medic si nu un agent al schimbarii.

Arunca in aer sperietoarea numita colesterol, dar si alte asemenea detalii ce imbolnavesc millioane de oameni. Spre exemplu, bolile de inima NU au legatura cu prezenta colesterolului in sange (75% din atacurile de cord au loc la pacienti cu un colesterol normal sau foarte scazut!), deoarece colesterolul NU blocheaza arterele. Colesterolul cauta sa vindece o deficienta in artere… Mai spune ca numarul cel mai mare de decese in Statele Unite se datoreaza sistemului medical insusi!!! Dar sistemul medical si Big Pharma au trebuit sa construiasca un imperiu al fricii, pentru a-si vinde marfa, astfel ca pacienii (pardon, clientii!) sa apeleze la ei. Dar “medicamentele” ce ar scadea colesterolul NU duc la prelungirea vietii. Din contra, medicatia ce scade colesterolul duce la imbolnavirea de cancer!

Colesterolul este de fapt o substanta produsa de organismul uman (80% – de catre ficat), care repara, este prezent masiv in creier, este un puternic anitioxidant, protejeaza de cancer si imbatranire, este prezent in formarea vitaminei D, este vital pentru funcția neurologica, are un rol cheie in memorizare si in transportarea hormonilor in creier, incluzand hormonul serotonina (fara de care memoria scade, de aceea numarul bolnavilor de Alzheimer este asa de mare in prezent!).

Dieta ce scade colesterolul duce la intreruperea productiei de adrenalina, ce la randul ei duce la: cresterea zaharului in sange, deficiente minerale, inflamatii cronice, dificultati in vindecare, alergii, astma, scaderea fertilitatii, etc. Deci una din concluzii este ca un colesterol scazut duce la foarte multe probleme de sanatate, iar un colesterol mai ridicat este un semn de sanatate! Insa “cercetarile” stiintifice fondate de companiile farmaceutice sunt ajustate in beneficiu propriu. Chiar si aspirina, se mai spune, nu aduce nici un beneficiu celor care ingurgiteaza astfel de pastile, ducand chiar la boli grave de rinichi…

In aceeasi ordine de idei (colesterolul si “bolile de inima”), am mai gasit un interviu, in doua parti, cu biologul Bruce Lipton (subtitrare in limba Romana), de la Televiziunea din Cluj:

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Adica sa ascult un doctor ce practica medicina holistica decat sa imi ascult cardiologul….bune sfaturi, intr-adevar. Iar ne bagam in treburi pe care nu le intelegem si iar gresim.

    1. Nici mie nu imi suna Ortodox cuvantul “holistic”, dar ai gasit ceva ne-stiintific in prezentarile de mai sus? E vreun detaliu stiintific pe acolo care iti supara cardiologul? Si chiar asa, e ceva Ortodox in sistemul medical prezent?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button