X

BOCANCUL PE GÂT: După ce doi oameni de știință au descoperit nanoparticule în vaccinuri, chiar înainte de a depune mărturie în Parlament, autoritățile le-au percheziționat casa și au confiscat dovezile …

Image: Home of scientists who discovered contaminants in vaccines RAIDED; documents confiscated for the “good of science”

Domiciliul oamenilor de știință care au descoperit contaminanți în vaccinuri a fost percheziționat; au fost confiscate documente pentru ”binele științei”!

Vaccinurile sunt unele dintre cele mai fierbinți subiecte de dezbatere din ziua de azi, iar apărătorii lor adesea solicită celor care se preocupă de siguranța vaccinurilor să furnizeze dovezi că acestea sunt nocive. De vreme ce nu există studii efectuate pe termen lung care să demonstreze răul pe care îl produc, un incident recent ne amintește că probabil există multă informație despre pericolul vaccinurilor, care nu a văzut niciodată lumina zilei.

Recent, au fost percheziționată locuința unei perechi de oameni de știință de renume mondial, care au descoperit contaminanți în mai multe vaccinuri uzuale, iar autoritățile au confiscat documente legate de constatările lor, împreună cu computere, drive-uri flash și ani de cercetare.

După publicarea unui studiu care expune contaminanții cu nanoparticule în vaccinuri, Dr. Antonietta Gatti și soțul ei, Dr. Stefano Montanari, au atras atenția autorităților din Italia, Europa și SUA. Dr. Gatti a arătat că vaccinurile conțin adjuvanți anorganici cum ar fi oțel, tungsten și cupru – componente care nu sunt declarate în etichetele vaccinului.

Probabil că au ajuns acolo în timpul procesului de creare a vaccinului sau prin componente poluate. Odată ce au fost injectate în țesutul unei persoane, pericolul lor crește deoarece acestea sunt prinse în țesut și provoacă inflamație permanentă. Chiar este ceva ce ne dorim cu adevărat a fi injectat în oricine, mai ales în bebeluși și copii mici, ale căror corpuri încă se dezvoltă?

Dr. Montanari a comparat aceste particule cu un glonț. Dacă sunteți împușcați în inimă, spune el, nu contează dacă glonțul a fost făcut din fier sau titan – în orice caz, aveți o gaură în inima voastră și acest lucru nu este niciodată un lucru bun. Dr. Gatti era pe punctul de a depune mărturie înaintea parlamentului italian despre pericolele acestor contaminanți ai vaccinului, când casa ei a fost percheziționată.

Cât de frecvent se întâmplă astfel de lucruri?

De câte ori s-au mai întâmplat astfel de lucruri? Ce altceva despre vaccinuri au cei care la putere încât ajung să folosească mijloace discutabile pentru a le păstra secrete? Adevărul este că nu avem cum să știm, dar acest lucru și alte povestiri ne dau cu siguranță multe motive de îngrijorare. De exemplu, un cercetător care cerceta legătura dintre autism și vaccinuri, dr. James Bradstreet, a fost descoperit plutind într-un râu, mort, cu o rană împușcată în piept, în 2015. Medicul din Georgia a fost un martor expert în instanța federală pentru familii vătămate de vaccinuri, și chiar înainte de moartea sa, biroul său a fost supus unei percheziții, de către o echipă formată din eprezentanți ai mai multor agenții, care a fost condusă de FBI.

O altă susținătoare proeminentă a adevărului privind vaccinurile a fost, de asemenea, vizată pentru crimă. Dr. Suzanne Humphries raportează că, după ce a vorbit despre insuficința renală pe care o văzuse legată de vaccinarea antigripală, s-a văzut în situația de a primi, în sfârșit, amenințări cu moartea. Cu altă ocazie, frânele mașinii i-au fost blocate; un angajat de la stația de benzină i-a spus că a fost în mod clar un act malițios. Alte incidente au implicat găsirea unei săgeți de arbarbaletă înfiptă în peluza din fața casei, cineva i-a intrat în casă și a dat drumul la gaz, cineva i-a stropit câinele cu un produs chimic care l-a orbit temporar. Aplicarea legii a fost nefolositoare și nu s-au investigat amenințările împotriva ei.

Un raport CBS din 2009 a prezentat e-mailuri de la producătorul de vaccin Merck, care și-a exprimat dorința de a-i ”discredita”, ”neutraliza” sau distruge pe medicii care s-au opus intereselor lor. În loc să investigheze aceste descoperiri și să încerce să facă îmbunătățiri, le este mai ușor să-i atace pur și simplu pe detractorii lor.

Deși este confortabil să știm că există cercetători care încearcă să descopere toate dedesubturile cu privire la cele ce sunt cu adevărat injectate în corpul nostru, (trebuie să înțelegem că) aceștia duc o bătălie grea, dat fiind faptul că Big Pharma este infiltrată adânc atât în guvern, cât și în mass-media.

NOTĂ OrtodoxINFO
Categorii
Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!