X

Tot mai multe stiri cu pasapoarte biometrice falsificate. Ce solutie credeti ca ne va oferi sistemul?

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cât de uşor poţi obţine un paşaport biometric european? BBC a desfăşurat o investigaţie sub acoperire în Turcia pentru a strânge informaţii despre comerțul ilegal cu pașapoarte biometrice ale UE.  Pașapoartele de vânzare au fost cumpărate de la refugiați care au decis să părăsească Europa. Au obţinut un paşaport albastru biometric nemţesc în câteva ore, în teorie ar putea călători în spaţiul Schengen cu acel paşaport.

http://www.bbc.com/news/av/world-middle-east-43927507/how-easy-is-it-to-get-an-illegal-eu-passport

Cât costă un paşaport fals? Cinci astfel de documente, depistate pe Aeroportul Cluj-Napoca. Poliţiştii de frontieră clujeni au descoperit ascunse în căptuşeala bagajelor de mână ale unor cetăţeni din Republica Moldova, cinci paşapoarte biometrice româneşti falsificate, ce urmau a fi folosite în străinătate.

http://ziuadecj.realitatea.net/eveniment/cat-costa-un-pasaport-fals-cinci-documente-false-depistate-pe-aeroprtul-cluj-napoca–173747.html

Acestea ar fi ultimele doua stiri pe aceasta tema.

Ce solutie credeti ca ne va oferi sistemul? Noi credem ca cipul implantat …

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

    1. @ minionita

      Cipul implantat va funcționa ca o ‘etichetă’ pe care va fi trecută o serie (adică identitatea celui cu cipul implantat) apoi toate seriile ‘de identitate’ vor fi puse în rețea blockchain, tehnologia din spatele bitcoin, adică adio falsificare de identitate pentru că în blockchain trebuie să înșeli toată rețeaua, iar prețul pentru asta este libertatea, sclavie pe veci.

  1. Duminica, 20.05.2018, pe la orele 15-16, la radio europa fm s-a dat o stire despre un sondaj de opinie recent, facut in Romania, n-am inteles exact cum s-a facut sondajul, ca initial n-am fost atent, banui ca rapunsurile s-au dat prin telefon, cu tema: ”Sunteti de acord sa va implantati un cip pe post de carte de identitate, card bancar si cheie la orice ?” (sensul intrebarii e reprodus 100% corect, forma difera).

    Vitejii crainici de la europa fm au citit cateva raspunsuri:
    1) in principiu da, dar mai astept vad cat sunt de benefice
    2) desigur, trebuie sa fim in pas cu tehnica si lumea
    3) sa asteptam sa vedem daca nu sunt contraindicatii (repondentul n-a specificat ce tip contraindicatii, medicale ?)
    4) las pe altii sa incerce si apoi mai vad

    si la ultimul esantion de rapuns a zis crainicul:
    5) ”A mai fost si un raspuns cu teoria conspiratiei, ceva acolo cu 666, n-am inteles prea bine”. (aici am reprodus exact)

    Asa ca … trageti voi concluzia ca eu unul sunt lamurit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button