X

Tot mai multe stiri cu pasapoarte biometrice falsificate. Ce solutie credeti ca ne va oferi sistemul?

Cât de uşor poţi obţine un paşaport biometric european? BBC a desfăşurat o investigaţie sub acoperire în Turcia pentru a strânge informaţii despre comerțul ilegal cu pașapoarte biometrice ale UE. Pașapoartele de vânzare au fost cumpărate de la refugiați care au decis să părăsească Europa. Au obţinut un paşaport albastru biometric nemţesc în câteva ore, în teorie ar putea călători în spaţiul Schengen cu acel paşaport.

http://www.bbc.com/news/av/world-middle-east-43927507/how-easy-is-it-to-get-an-illegal-eu-passport

Cât costă un paşaport fals? Cinci astfel de documente, depistate pe Aeroportul Cluj-Napoca. Poliţiştii de frontieră clujeni au descoperit ascunse în căptuşeala bagajelor de mână ale unor cetăţeni din Republica Moldova, cinci paşapoarte biometrice româneşti falsificate, ce urmau a fi folosite în străinătate.

http://ziuadecj.realitatea.net/eveniment/cat-costa-un-pasaport-fals-cinci-documente-false-depistate-pe-aeroprtul-cluj-napoca–173747.html

Acestea ar fi ultimele doua stiri pe aceasta tema.

Ce solutie credeti ca ne va oferi sistemul? Noi credem ca cipul implantat …

Categorii
Cipuri
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

5 comentarii

  1. @ minionita

   Cipul implantat va funcționa ca o ‘etichetă’ pe care va fi trecută o serie (adică identitatea celui cu cipul implantat) apoi toate seriile ‘de identitate’ vor fi puse în rețea blockchain, tehnologia din spatele bitcoin, adică adio falsificare de identitate pentru că în blockchain trebuie să înșeli toată rețeaua, iar prețul pentru asta este libertatea, sclavie pe veci.

 1. Duminica, 20.05.2018, pe la orele 15-16, la radio europa fm s-a dat o stire despre un sondaj de opinie recent, facut in Romania, n-am inteles exact cum s-a facut sondajul, ca initial n-am fost atent, banui ca rapunsurile s-au dat prin telefon, cu tema: ”Sunteti de acord sa va implantati un cip pe post de carte de identitate, card bancar si cheie la orice ?” (sensul intrebarii e reprodus 100% corect, forma difera).

  Vitejii crainici de la europa fm au citit cateva raspunsuri:
  1) in principiu da, dar mai astept vad cat sunt de benefice
  2) desigur, trebuie sa fim in pas cu tehnica si lumea
  3) sa asteptam sa vedem daca nu sunt contraindicatii (repondentul n-a specificat ce tip contraindicatii, medicale ?)
  4) las pe altii sa incerce si apoi mai vad

  si la ultimul esantion de rapuns a zis crainicul:
  5) ”A mai fost si un raspuns cu teoria conspiratiei, ceva acolo cu 666, n-am inteles prea bine”. (aici am reprodus exact)

  Asa ca … trageti voi concluzia ca eu unul sunt lamurit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!