X

Cei mai faimosi magicieni sunt evrei

Harry Houdini (1874 – 1926), evreu, mason, pe numele sau real Erik Weisz, nascut in Ungaria, cariera de magician in SUA, cel mai mare escapologist, producator de filme si actor.

Erik Jan Hanussen, in mijloc. Foto: https://en.wikipedia.org/wiki/Erik_Jan_Hanussen

Erik Jan Hanussen (1889 – 1933), pe numele sau real Hermann Steinschneider, evreu, clarvazator, ocultist, astrolog, hipnotizator, activ in timpul Republicii de la Weimar dar si al Germaniei la La Scala din Berlin.

A acumulat influenta pe langa elitele militare si de afaceri si a finantat cu mari sume de bani nazismul. In 1932 l-a invatat pe Hitler tehnici de control al maselor si de gestica. A prevazut incendierea Reichtagului, ce i-a adus lui Hitler puterea absoluta. Sau mai degraba era informat despre eveniment … Se mai presupune ca l-ar fi hipnotizat pe comunistul Marinus van der Lubbe, declansatorul incendiului. A fost asasinat in 1933 si ingropat in graba pe un camp de la marginea Berlinului. Unii considera ca de catre SA [Sturmabteilung], caci stia prea multe. Se cunoaste insa ca Hermann Göring si Joseph Goebbels nu-l agreau, caci ii captase atentia fuhrer-ului.

Uri Geller (1946 –), evreu, pe numele sau real György Gellér, considerat paranormal, cu puteri psihice. La 18 ani a servit ca paratrooper in the Israeli Army

David Copperfield (1956 –), evreu, pe numele sau real David Seth Kotkin, iluzionist.

David Blaine (1973 -), evreu, pe numele sau real David Blaine White, magician si iluzionist. Considerat un Houdini modern.

 

Categorii
Înșelări
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

4 comentarii

  1. Nu intamplator kabala & magia evreiasca, masoneria, alaturi de biserica Scientologica, sunt in momentul de fata cele mai la moda optiuni religioase in spurcaciunea Hollywood. Cabala se afla pe acelasi plan cu Miscarea New Age si Neo-Paganismul, tinand cont ca ambele o incorporeaza in invataturile lor. Evreii pe langa magie si ezoterism, cocheteaza si cu teoriile reincarnarii, speculate in ”faimoasa” Zorah – carte ebraica. Sa nu mai vorbim de Talmudul evreiesc care, batjocoreste pe Iisus si pe preasfanta-nascatoare Maria, prolifereaza crima, rasismul si pedofilia!

  2. Autorii cărții, William Kalush și Larry Sloman, indică faptul ca Houdini a lucrat ca spion pentru Scotland Yard, a monitorizat anarhiști ruși și a vânat răufăcători pentru serviciile secrete din Statele Unite și Marea Britanie. Aceștia au făcut legătura după ce au citit un jurnal aparținând lui William Melville, un spion britanic, ce-l menționa la un moment dat pe Houdini.

    Melville, în timp ce lucra pentru Scotland Yard, la începutul secolului XX, l-a ajutat pe Houdini să devină celebru în Europa ca iluzionist, aranjându-i un contract cu Teatrul londonez și furnizându-i o pereche de cătușe. Biografia sugerează că în schimbul ajutorului lui Melville, Houdini a fost de acord să lucreze ca spion pentru serviciile secrete britanice.

    https://ro.wikipedia.org/wiki/Harry_Houdini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!