X

Assad: De ce să vorbești cu Trump, dacă nu el controlează SUA?

de null

Assad: Why talk to Trump if he doesn’t control the US?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Assad: De ce să vorbești cu Trump, dacă nu el controlează SUA?

Întâlnirea cu Donald Trump ar fi inutilă pentru că statul paralel – și nu președintele – controlează SUA, a declarat Bashar Assad într-un interviu.  El a menționat că agenda statului paralel este de a crea un conflict care vizează Rusia.

Într-un interviu acordat exclusiv cotidianului Kathimerini din Atena, Assad a spus că nu există niciun motiv să se întâlnească față în față cu Trump, deoarece președintele american “spune ceva astăzi și face mâine opus” și probabil că nici măcar nu controlează deciziile politice.

“Nu cred că președintele are controlul”, a declarat Assad în ziar, referindu-se la Trump. “Toți credem că statul paralel, care este cel real, are controlul sau controleaza fiecare președinte și că nu este nimic nou. A fost întotdeauna așa în Statele Unite, cel puțin în ultimii 40 de ani, cel puțin de la Nixon, poate înainte, dar devine din ce în ce mai strict și mai strict, iar cel mai aspru caz este Trump “.

Assad a respins, de asemenea, posibilitatea ca un al treilea război mondial să izbucnească în Siria, spunând ziarului grec că nivelul înalt al Moscovei a împiedicat până în prezent o escaladare catastrofică – chiar și în condițiile în care SUA vizează extinderea conflictului. Întrebat direct dacă era îngrijorat de posibilitatea unui al treilea război mondial, Assad a răspuns: “Nu, dintr-un motiv: din fericire, aveți o conducere înțeleaptă în Rusia și ei știu că agenda statului paralel din Statele Unite este cea de a crea un conflict. De la campania lui Trump, agenda principală a fost împotriva Rusiei, a crea un conflict cu Rusia, a umili Rusia, a submina Rusia și așa mai departe”, a spus președintele sirian.

Assad a încheiat interviul promițând reunificarea Siriei și restabilirea suveranitatii, adăugând că SUA, Franța, Marea Britanie, Arabia Saudită, Qatar și Turcia sunt în cele din urmă responsabile pentru războiul de șapte ani și trebuie să fie trași la răspundere pentru susținerea „teroriștilor“ în Siria.

 

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button