X

22,8% dintre locuitorii Statului Nevada (SUA) care au murit din cauza gripei erau vaccinați

Oficialii din domeniul sănătății spun că aproape un sfert din cei 57 de locuitori al Statului Nevada care au decedat din cauza gripei în timpul sezonului actual, au fost vaccinați.

Oficialii Departamentului Sanitar din Nevada spun că majoritatea victimelor au fost în vârstă de peste 65 de ani, un grup de vârstă care este in mod special în pericol de a dezvolta astfel de complicații legate de gripa, cum ar fi pneumonia.

Cu toate acestea, șase dintre persoanele care au decedat din cauza gripei au fost sub 50 de ani.

Victimele au inclus un băiat de 12 ani, o femeie de 24 de ani și un bărbat în vârstă de 37 de ani, toți din Las Vegas.

Las Vegas Review-Journal raporteaza ca statisticile arata ca aproape 23 la suta au murit, in ciuda vaccinării impotriva gripei, arătând cat de virulenta a fost tulpina din acest an.

Oficialii Federali din domeniul sănătății spun că sezonul de gripă care a ucis aproape 14.000 de persoane la nivel național pare sa se apropie de final.

Cititi va rugam mai multe la:

https://www.reviewjournal.com/life/health/southern-nevada-flu-death-toll-hits-57-some-were-vaccinated/

 

Categorii
Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

2 comentarii

  1. activenews.ro/externe/Pedofila-legalizata.-Un-tribunal-din-Finlanda-nu-a-considerat-drept-viol-actul-de-a-intretine-relatii-sexuale-cu-o-fetita-de-10-ani-150797

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!