X

22,8% dintre locuitorii Statului Nevada (SUA) care au murit din cauza gripei erau vaccinați

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Oficialii din domeniul sănătății spun că aproape un sfert din cei 57 de locuitori al Statului Nevada care au decedat din cauza gripei în timpul sezonului actual, au fost vaccinați.

Oficialii Departamentului Sanitar din Nevada spun că majoritatea victimelor au fost în vârstă de peste 65 de ani, un grup de vârstă care este in mod special în pericol de a dezvolta astfel de complicații legate de gripa, cum ar fi pneumonia.

Cu toate acestea, șase dintre persoanele care au decedat din cauza gripei au fost sub 50 de ani.

Victimele au inclus un băiat de 12 ani, o femeie de 24 de ani și un bărbat în vârstă de 37 de ani, toți din Las Vegas.

Las Vegas Review-Journal raporteaza ca statisticile arata ca aproape 23 la suta au murit, in ciuda vaccinării impotriva gripei, arătând cat de virulenta a fost tulpina din acest an.

Oficialii Federali din domeniul sănătății spun că sezonul de gripă care a ucis aproape 14.000 de persoane la nivel național pare sa se apropie de final.

Cititi va rugam mai multe la:

https://www.reviewjournal.com/life/health/southern-nevada-flu-death-toll-hits-57-some-were-vaccinated/

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. activenews.ro/externe/Pedofila-legalizata.-Un-tribunal-din-Finlanda-nu-a-considerat-drept-viol-actul-de-a-intretine-relatii-sexuale-cu-o-fetita-de-10-ani-150797

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button