X

O suedeză ce a vrut să dovedească faptul că nu e xenofobă… a fost violată anal de emigranți

Open Borders Advocate Anally Raped by Migrant

O susținătoare a granițelor deschise a fost violată anal de migranți. Suedeza a spus că și-a petrecut timpul cu suspecții pentru a dovedi că nu era xenofobă.

Un migrant a violat anal o susținătoare a granițelor deschise, care petrecuse împreună cu el și prietenul său pentru a dovedi că nu era ”xenofobă”. Migranții, care erau din Afganistan, au întâlnit-o pe femeia suedeză în fața unui pub și au condus-o la centrul de azil din Ljungby, unde au violat-o și au agresat-o sexual, potrivit Tribunalului Districtual Växjö.

Victima, care a pledat împotriva deportărilor migranților, a declarat poliției că a petrecut noaptea cu ei în decembrie, deoarece nu ”a fost niciodată înspăimântată sau îngrijorată de oameni din alte țări”.

”Mi-a părut întotdeauna rău pentru cei care pleacă din cauza războiului”, a spus ea. ”În schimb, alții gândesc că ei ar trebui să se întoarcă înapoi acasă și eu m-am opus acestui lucru.”

Suspecții, Anwar și Fardin, au fost recent condamnați pentru viol și respectiv pentru agresiune sexuală, iar Anwar a fost condamnat la 15 luni în spatele gratiilor.

Este obișnuit ca migranții condamnați pentru viol să primească sentințe ușoare în Suedia, în ciuda noului statut al țării de capitală mondială a violului.

De exemplu, anul trecut, cinci imigranți au fost acuzați în legătură cu un viol în grup, dar au fost achitați ulterior.

Capul victimei a fost izbit de o scară, lăsând-o inconștientă, dar cumva instanța a decis că nu a fost deloc violată.

”Nici unul dintre făptașii unui viol în grup atât de crud și nemilos nu ar trebui să scape. Acesta este cel mai grav viol în grup la care am lucrat în 26 de ani”, a declarat avocata victimei, Elisabeth Massi Fritz.

Și într-un alt caz șocant, un migrant musulman nu a fost acuzat de violul unei fete de 14 ani, deoarece instanța a pretins că are ”dificultăți în interpretarea” cuvântului ”nu”.

Hovrätten, Tribunalul regal al Suediei de Vest, a declarat că irakianul, care are condamnări anterioare, ”este suspect de ADHD”, care, potrivit curții, i-a ridicat ”dificultăți în interpretarea și interacțiunea cu alte persoane, precum și în recunoașterea standardelor în care se așteaptă să își ducă existența.”

Și toate acestea în ciuda dovezii video a fetei minore care rezista și a repetat ”nu” în timpul agresiunii sexuale – și, în ciuda dovezilor ce arătau faptul că fata a fost șantajată de migrant, care o amenința că îi va hărțui familia.

Categorii
ExterneRefugiați
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

6 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!