X

O activistă care se opunea țânțarilor modificați genetic a fost gasită moartă în piscina unui hotel din Washington DC, cu doar câteva ore înainte ca ea să prezinte o petiție cu peste 200 000 de semnaturi la EPA

de null

Image: Anti-GMO activist found dead in hotel pool, hours before planned delivery of 200,000 petition signatures to the EPA

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

O activistă anti-organisme modificate genetic a murit înecată în piscina hotelului cu câteva ore înainte de a depune o petiție cu 200 000 de semnături către Agenția pentru Protecția Mediului

O activistă care se opunea țânțarilor modificați genetic a fost gasită moartă în piscina unui hotel din Washington DC, cu doar câteva ore înainte ca ea să prezinte o petiție cu peste 200 000 de semnaturi la EPA (Environmental Protection Agency – Agenția pentru Protecția Mediului). 

Derrick Broze de la Activist Post a investigat povestea și a vorbit cu o prietenă apropiată a victimei, al cărei nume este Mila de Mier din Key West, Florida (vezi mai jos).

Decesul misterios a fost, de asemenea, analizat de WJLA, care relatează:

 

Departamentul de Pompieri D.C. spune că incidentul raportat s-a produs la Cambria Hotel & Suites Washington, Centrul de Convenții D.C., 899 O Street, NW. Ei precizează că au fost chemați la locul faptei în jurul orei 9:35. Echipajele medicale spun că au încercat să trateze victima, dar mai târziu au pronunțat decesul.

 

Moartea ei, desigur, amintește observatorilor informați de toate amenințările cu moartea pe care le-au suportat și alți activiști anti-OMG de-a lungul anilor, datorită ”operațiunilor negre” ale industriei biotehnologice, care desfășoară campanii de intimidare, campanii denigrare a reputației și campanii de  mituire politică prin care sunt unse mâinile politicienilor. Dacă nu știați că oamenii care se opun giganților biotehnologiilor sau industriei de vaccinuri sunt asasinați în mod obișnuit în America, nu sunteți conștienți de ceea ce se întâmplă cu adevărat.

Erin Elizabeth de la Health Nut News a enumerat peste 85 de medici care au fost găsiți morți în ultimii ani. Cei mai mulți dintre ei erau terapeuți în medicina holistică care ofereau tratamente medicale alternative sau naturiste. Majoritatea acestor indivizi s-au opus, de asemenea, produselor alimentare modificate genetic.

”Mila a fost o activistă foarte bine cunoscută, care a luptat cu tărie împotriva OMG-urilor și a utilizării țânțarilor modificați genetic în Florida. De fapt, s-a opus atât de tare încât era cunoscută ca o nemesis (n.t.: Nemesis era, în mitologia greacă, zeița răzbunării) în industria țânțarilor OMG”, scrie Elizabeth. ”Să fie acesta motivul pentru care `martorul` care a găsit-o plutind în piscină nu a încercat să o scoată din apă? De aceea nu a încercat, ca orice om normal, să efectueze CPR (n.t.: manevre de resuscitare)?”

Moartea suspectă trage un semnal privind activiștii anti-OMG care sunt uciși

Industria OMG-urilor comandă acum echipe de asasini pentru a ucide activiști anti-OMG? Nu este o idee deplasată, având în vedere cât de agresiv industria OMG-urilor a angajat echipe de asasinare a imaginii online, sprijinite de milioane de dolari în finanțare anuală.

De asemenea, din această cauză activiștii înțelepți nu își folosesc niciodată numele reale când se află în hoteluri. (Și nu plătesc pentru camerele hoteliere folosind cardurile de credit.) Tot mai mulți activiști anti-OMG, mi se spune, se înarmează în scop de autoapărare, creând un amestec fascinant de activiști anti-OMG de stânga, care sunt pro-Al Doilea Amendament.

Iată povestea completă spusă de Broze, în Activist Post:

 

Activista din Florida, care lupta împotriva eliberării de țânțari modificați genetic, a fost găsită moartă în piscina hotelului

De Derrick Broze, Activist Post

Marți dimineață, Mila de Mier, o activistă de 45 de ani din Key West, Florida, care s-a opus eliberării țânțarilor modificați genetic, a fost găsită moartă într-o piscină a unui hotel din Washington DC. De Meir vizita DC, pentru a depune o petiție la Agenția pentru Protecția Mediului, solicitând agenției să refuze acordarea unui permis pentru eliberarea țânțarilor modificați genetic în Florida și Texas.

WJLA relatează:

Departamentul de Pompieri D.C. spune că incidentul raportat s-a produs la Cambria Hotel & Suites Washington, Centrul de Convenții D.C.,  899 O Street, NW. Ei precizează că au fost chemați la locul faptei în jurul orei 9:35. Echipajele medicale spun că au încercat să trateze victima, dar mai târziu au pronunțat decesul.

Fox5 în D.C. notează că raportul poliției susține că un martor a găsit-o pe de Mier plutind în interiorul piscinei de pe acoperiș și a sunat la 911. Departamentul de Poliție Metropolitană din D.C. investighează circumstanțele exacte ale înecului.

În zilele anterioare decesului, Mila de Mier a postat pe pagina sa de Facebook despre lupta împotriva țânțarilor modificați genetic. ”Acum este momentul! Vă rugăm să semnați și să distribuiți! Noi nu suntem porcușori de Guinnea” (n.t.: a se înțelege că nu suntem cobai pe care se fac experimente), a scris ea. ”Este timpul să se stabilească standarde atunci când vine vorba de oameni și de biotehnologii.”

Activist Post a vorbit cu Barbara Napoles, o colegă activistă și prietenă de mult timp cu de Mier, care o însoțise în călătoria în Washington D.C., și unul dintre ultimii oameni care au văzut-o în viață. Napoles a lucrat cu de Mier ani de zile, ca parte a Fundației Never Again, o organizație care s-a axat pe o varietate de cauze de mediu. Napoles a explicat că ea și de Mier au lucrat timp de mai mulți ani la problema țânțarilor modificați genetic și au efectuat deja deplasări la FDA (Food and Drug Administration  – Administrația pentru Alimente și Medicamente) în încercarea de a-și exprima preocupările.

Potrivit lui Napoles, de Mier i-a telefonat joi, 5 aprilie, să-și anunțe intenția de a merge de la Florida la Washington DC pentru a depune petiția la EPA. Cele două s-au îndreptat duminică spre Washington, au sosit luni și au intenționat să depună petiția marți dimineață. În jurul valorii de 8:45 a.m., marți dimineață, de Mier s-a despărțit de Napoles pentru a face o baie rapidă la piscina de pe acoperișul hotelului, înainte de a merge la EPA. Aceasta a fost ultima dată când Napoles a văzut-o pe de Mier în viață. În ceea ce privește posibilitatea de a muri prin înec accidental, Napoles a spus că Mila de Mier nu era cunoscută ca fiind o înotătoare slabă și că a înotat cu rechini-balenă în trecut. Napoles a spus că cele două aveau de asemenea planuri pentru a merge să înoate cu delfinii în iunie.

”A vrut ca oamenii din Houston să aibă timp să dezbată eliberarea țânțarilor modificați genetic. Ea ar dori ca oamenii să continue lupta”, a spus Napoles. Napoles se referă la posibila lansare ulterioară a țânțarilor modificați genetic din zona Houston. Țânțarii care urmează să fie eliberați în Houston sunt creați de Oxitec, compania britanică de biotehnologie responsabilă de aceiași țânțari, cu care de Mier se lupta în Key West.

Oxitec a fost implicată în votul controversat în Florida Keys, în timpul alegerilor din 2016. Cu acest vot, locuitorii din Key Haven au votat împotriva eliberării țânțarilor din comunitatea lor. Cu toate acestea, la scurt timp după aceea, studiile au fost aprobate pentru o altă locație din Key. În ciuda aprobării, opoziția față de proiectul controversat nu a încetat. La sfârșitul lunii noiembrie 2016, Health News Florida a raportat că o coaliție de grupuri, inclusiv Centrul pentru Siguranța Alimentară și Coaliția de Mediu Florida Keys, au depus o notificare de 60 de zile cu intenția de a da în judecată FDA-ul, adică Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente.

În 2017, Houston Chronicle a raportat că Oxitec lucrează la un acord cu oficialii regiunii Harris pentru a elibera țânțarii modificați genetic în zona Houston. Oxitec încearcă să influențeze oficialitățile din Houston, declarând că produsul lor are o rată de succes de aproape 100%. Gizmodo relatează:

Compania susține că studiile efectuate în Brazilia, Panama și Insulele Cayman au redus cu 90% populația de țânțari, numind succesul ”un nivel fără precedent” al controlului uman asupra naturii. (Organizația Mondială a Sănătății, a declarat din partea sa că, deși tehnologia ”a demonstrat capacitatea de reducere a populațiilor de țânțari în studiile în teren la scară mică”, există încă ”o lipsă de date privind impactul epidemiologic. ”)

Activist Post va continua să urmărească evoluțiile legate de eliberarea țânțarilor modificați genetic, precum și orice evoluții noi privind moartea Milei de Mier. Aș dori să oferim condoleanțele familiei Milei, precum și să mulțumim și să-i mulțumim Milei de Mier pentru toată munca ei neobosită de a educa oamenii din Key West. Ea a fost sprijinită și iubită de mulți oameni care s-au inspirat din eforturile ei. Să-i onorăm memoria continuând lupta.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button