X

Noi carduri de sănătate pentru români

romania-actualitati.ro | Noi carduri de sănătate

Cu toate că unii români nici măcar nu şi-au ridicat vechile carduri de sănătate, iar alţii nu le-au validat – anul acesta vor primi altele.

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate a anunţat că va tipări carduri noi, deoarece unele documente vor expira.

Mai multe informaţii are corespondenta RRA, Cristiana Sabău:

„Românii deţin peste 14 milioane de carduri de sănătate, dintre care aproape două milioane nu au fost încă activate de titulari – potrivit Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.

Primele carduri emise îşi pierd anul acesta valabilitatea, aşa încât vor fi înlocuite cu altele noi.

Asiguraţii le vor primi tot prin intermediul Poştei Române, iar dacă nu le vor sosi la timp vor putea utiliza vechile carduri.

În Bistriţa Năsăud peste 7.000 de carduri nu au fost ridicate nici până în prezent, iar alte 16.000 au fost returnate.”

Categorii
Cipuri
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

5 comentarii

  1. Mda … urmează buletinele tip permis de conducere cu cip după aia un card universal care le va include pe toate permis buletin card sănătate carduri bancare pașaport etc și după aia in final pecetea antihristului ! Brrrrrrr nenorocite vremuri vor veni și mulți habar n-au de cei așteaptă cred ca vor duce la nesfârșit o viața ,, normala,, cum spun ei adică plină de distracție lux și destrăbălare

  2. Dupa ce ca sistemul de la casa de asigurari functioneaza ca vai de el si oamenii se enerveaza in farmacii,astia tot se incapataneaza sa mai faca altele

  3. Au voință! Ce vor sa arate prin asta? Că le pasă de sănătatea românilor? N-aş crede! Doar unii, masonii cu mulți bani, vor beneficia cu adevarat de progresele medicinei.

    Mai degrabă cred că mai caută printre noi niște donatori de organe! De aceea, au nevoie de monitorizare coerentă și totală! Mulțumesc. Nu doresc card de sănătate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!