X

Herman Berkovits, doctorul personal al lui Netanyahu, a fost numit consilier onorific al Vioricăi Dăncilă

Herman Berkovits, doctorul personal al lui primului ministru israelian Benjamin Netanyahu, a fost numit consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă, potrivit unei decizii publicate vineri seara în Monitorul Oficial.

inchide


„Activitatea dl Herman Berkovits este neremunerată”, se precizează în această decizie.
Medicul Herman Berkovits a primit în 2017, la inițiativa Gabrielei Firea, titlul de cetatean de onoare al Municipiului București.

”Activitatea intensa a medicului Herman Berkovits, medic specialist pediatru, in sustinerea proiectelor de informare, asistenta si sprijinire a pacientilor, implicarea si devotamentul de care da dovada in meseria pe care a ales sa o slujeasca – il recomanda pentru acordarea acestei distinctii. Recunoasterea internationala este insusi faptul ca detine in mod oficial functia de medic personal al primului-ministru israelian Benjamin Netanyahu”, spunea atunci Gabriela Firea.
Herman Berkovits s-a născut la Târgu Lapuș, în județul Maramureș, în 1947 și a urmat cursurile Institutului de Medicină din Cluj-Napoca. Este medic specialist pediatru și conduce propria clinica de medicină pediatrică și generală în Ierusalim.

NOTĂ OrtodoxINFO
Categorii
InterneSionism
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

2 comentarii

  1. Nimic nu e pe gratis …. cand se spune ca e pe gratis ceva sa ne puna pe ganduri..sa ne cutremuram…”activitatea lui este nerenumerata”…. vai de noi ce ni se mai pune la cale…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!