X

DHS creează bază de date pentru a urmări jurnaliștii, bloggerii, oamenii de media cu influență, iar pe critici îi numește “Conspiraționiști”

de null
Foto: https://en. wikipedia.org/wiki/United_States_Department_of_Homeland_Security

DHS creează bază de date pentru a urmări jurnaliștii, bloggerii, oamenii de media cu influență, iar pe critici îi numește “Conspiraționiști”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Departamentul pentru Securitate Internă (DHS) dorește să urmărească vasta rețea de jurnaliști, bloggeri și alți oameni de media cu influență, printr-o bază de date masivă și accesibilă, care le va permite să monitorizeze tendințele în timp real, conform unui comunicat public postat lista de locuri de muncă.

Se pare că NSA nu împărtășește jucăriile lor cu DHS …

Inițiativa DHS “Media Monitoring” caută în prezent un antreprenor care poate oferi DHS posibilitatea de a urmări peste 290.000 de surse de știri globale  în mai mult de 100 de limbi – inclusiv  publicații online, print, difuzare online, cablu, radio, comerț și industrie, surse și platforme sociale  .

“Serviciile trebuie să furnizeze instrumente de comparare a mijloacelor de comunicare, instrumente de proiectare și rebranding, instrumente de comunicare și capacitatea de a identifica factorii de vârf ai mass-media”, potrivit postului de angajare, pentru a ajuta agențiile DHS să îndeplinească “necesitatea critică de a încorpora aceste funcții în programele lor pentru a ajunge mai bine la parteneri federali, de stat, locali, și privați. ”

Instituția solicita in cadrul “Declarația de muncă pentru serviciile de monitorizare a mass-media” următoarele:

Monitorizare media online și socială

Abilitatea de a urmări sursele globale online de acoperire relevante pentru Washington și cele șase centre media:
•     Abilitatea de a urmări peste 290.000 surse globale de știri
•    Abilitatea de a urmări publicații online, tipărite, difuzate, prin cablu, radio, comerț și industrie, surse locale, expoziții internaționale, surse tradiționale de știri și social media
•     Abilitatea de a urmări o acoperire media în peste 100 de limbi, inclusiv araba, chineză și rusă. Funcția de traducere pentru a traduce instantaneu aceste articole în limba engleză.
•     Abilitatea de a crea până la 20 de căutări cu fiecare cuvânt cheie in mod nelimitat
•    Acoperire nelimitată pe căutare (fără limită de acoperire)
•    Abilitatea de a modifica căutările la cuvinte cheie în orice moment
•   Abilitatea de a crea urmărirea nelimitată a datelor, defalcarea statistică și analizele grafice asupra oricărei acoperire pe bază ad-hoc

Baza de date a jurnaliștilor, editorilor, corespondenților, elementelor cu influență în social media, bloggerilor etc.

Contractorul ales trebuie să poată dezvolta o “bază de date protejată cu parolă privind persoanelor cu influență în mass-media” care să poată efectua căutări în diferite limbi și să prezinte detalii de contact și orice alte informații care ar putea fi relevante, inclusiv publicațiile pentru care scrie acestă persoană de media și o prezentare generală a materialelor publicate anterior”. 

 

Media Intelligence și Benchmarking Platform Table    

Furnizorul trebuie să prezinte un tablou de bord specializat pentru DHS, care să le furnizeze un motor specializat de căutare, monitorizarea în timp real, analiza și referința mediatizării (cum se întâmplă ceva de interes, de exemplu), răspândirea geografică și influențele de top .

24/7 Acces la o platformă online accesibilă utilizatorilor:
• Privire de ansamblu asupra rezultatelor căutării în ceea ce privește articolele online și conversațiile în rețelele sociale
• Tabloul de bord personalizat și interactiv care furnizează monitorizarea, analiza în timp real a mediatizării.
•     Abilitatea de a analiza acoperirea mediatică în ceea ce privește conținutul, volumul, sentimentul, răspândirea geografică, publicațiile de top, canalele media, acoperirea, AVE, titlurile importante, influențatorii, limbile, ritmul, circulația. 
• Posibilitatea de a selecta perioada de analiza: pe zi, saptamana, luna si datele selectate
• Abilitatea de a crea liste media bazata pe frecvență, locatie, tipul de media / dimensiune si rolul jurnalistului
• Prezentare automata saptamanala a acestor tablouri de bord trimisa prin e-mail

 

Aplicatie mobila

DHS necesită, de asemenea, acces la o “aplicație mobilă protejată prin parolă”, care să permită accesul la toate valorile colectate și informațiile de monitorizare.

Nu se menționează dacă DHS a comandat o bază de date cu conexiuni MSM către anumiți politicieni selectați , dar suntem siguri că este pe cale să se întâmple.

 

DHS numește criticii, “Teoreticieni ai Conspirației”

Ca răspuns la ceea ce mulți sugerează o monitorizare de tip Orwellian a oamenilor cu influență din mass-media, secretarul de presă al DHS, Tyler Houlton, a emis un răspuns vineri care justifică legitimitatea programului și susține că obiectivele proiectului sunt “practici standard”.

“Orice sugestie contrară este demnă de conspiraționiștii care poată palării din folie de aluminiu si văd elicoptere negre”, a  adăugat Houlton.

 

Fără a avea încredere oarbă în Houlton, nu ni sa dat nici o indicație cu privire la modul în care administrația Trump – sau viitoarele administrații – ar putea folosi baza de date masivă de urmărire. Articolul Bloomberg atrage atenția asupra recentului interes al Senatului de a desemna Al Jazeera ca agent străin “deoarece” subminează adesea în mod direct interesele SUA cu o acoperire favorabilă a filialei Hamas, Hezbollah și al-Qaeda din Siria “, totuși suntem siguri că SUA ar putea monitoriza anumite platforme de interes fără o bază de date masivă a fiecărui departament în trecut și în prezent.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button