X

O aeronavă din Grecia s-a PRĂBUȘIT în Marea Egee după o misiune de INTERCEPTARE a avioanelor de vânătoare TURCEȘTI. Pilotul și-a pierdut VIAȚA

de null

Un avion de vânătoare al armatei Greciei s-a prăbușit, azi, în Marea Egee, iar pilotul aeronavei a murit, a anunțat Ministerul Apărării de la Atena, relatează site-ul agenției The Associated Press.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Aeronava de tipul Mirage 2000-5 s-a prăbușit în jurul orei locale 12. 15 (11.15, ora României), în apropierea insulei Skyros.

Aeronava a căzut în mare după ce a încheiat o misiune de interceptare a unor avioane de vânătoare din Turcia.

“Misiunea se încheiase și avionul se întorcea la bază. Încă nu știm dacă înainte a avut loc vreun incident cu avioanele de vânătoare din Turcia”, a afirmat o sursă din cadrul Statului Major al armatei Greciei.

În ultimul timp, Grecia a intensificat misiunile de patrulare din Marea Egee, susținând că Turcia a încălcat în mod repetat spațiul aerian al Greciei.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. prietene, in loc sa spui multumesc pt. ca cineva munceste si.ti da stirile astea gratis, tu cauti nod in papura. ce sa spun, esti tare, ai facut un ou de aur.

  2. Alexandru, dacă autorul a greșit de ce nu-i zici frumos: omule ai greșit ora sau data sau denumirea? Cauți nod în papură și te afli în treabă fără niciun sens. Omul ăsta chiar muncește din greu să strângă pe un singur portal știri din diferite domenii abordate într-o manieră diferită de mizeria de mass-media de la TV. Și toate astea pentru ca să informeze lumea – pentru că în zilele noastre oamenii sunt manipulați și induși în eroare cu informații false. Fă-te colaborator lui și o să iasă o treabă bună – el adună material și tu îl validezi. Văd că ai un simț bine dezvoltat în a găsi greșeli. Poate fi foarte util dacă nu pui răutate în el. ;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button