X

O aeronavă din Grecia s-a PRĂBUȘIT în Marea Egee după o misiune de INTERCEPTARE a avioanelor de vânătoare TURCEȘTI. Pilotul și-a pierdut VIAȚA

Un avion de vânătoare al armatei Greciei s-a prăbușit, azi, în Marea Egee, iar pilotul aeronavei a murit, a anunțat Ministerul Apărării de la Atena, relatează site-ul agenției The Associated Press.

Aeronava de tipul Mirage 2000-5 s-a prăbușit în jurul orei locale 12.15 (11.15, ora României), în apropierea insulei Skyros.

Aeronava a căzut în mare după ce a încheiat o misiune de interceptare a unor avioane de vânătoare din Turcia.

„Misiunea se încheiase și avionul se întorcea la bază. Încă nu știm dacă înainte a avut loc vreun incident cu avioanele de vânătoare din Turcia”, a afirmat o sursă din cadrul Statului Major al armatei Greciei.

În ultimul timp, Grecia a intensificat misiunile de patrulare din Marea Egee, susținând că Turcia a încălcat în mod repetat spațiul aerian al Greciei.

Categorii
Al III-lea război mondial
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

3 comentarii

  1. prietene, in loc sa spui multumesc pt. ca cineva munceste si.ti da stirile astea gratis, tu cauti nod in papura. ce sa spun, esti tare, ai facut un ou de aur.

  2. Alexandru, dacă autorul a greșit de ce nu-i zici frumos: omule ai greșit ora sau data sau denumirea? Cauți nod în papură și te afli în treabă fără niciun sens. Omul ăsta chiar muncește din greu să strângă pe un singur portal știri din diferite domenii abordate într-o manieră diferită de mizeria de mass-media de la TV. Și toate astea pentru ca să informeze lumea – pentru că în zilele noastre oamenii sunt manipulați și induși în eroare cu informații false. Fă-te colaborator lui și o să iasă o treabă bună – el adună material și tu îl validezi. Văd că ai un simț bine dezvoltat în a găsi greșeli. Poate fi foarte util dacă nu pui răutate în el. 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!